Lilin laktonorm

Analog

Lacto norma

Rega

: 393 р Rata-rata rega online * : 393 r

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

file sing diundhuh BAA ora obat. Obat kasebut nuntut kondisi panyimpenan .

Indikasi

  • Pangobatan lan pencegahan vaskular dysbiosis.
  • Terapi tambahan kanggo mulihake microflora sawise:
  • Nyegah dysbiosis vagina marang terapi antibiotik.
  • Preparasi prenatal lan preoperatif jroning bebaya dysbiosis.

Dosis lan administrasi

Kapsul vagina dipigunakaké topically (dilebokaké ing vagina).

g70otc4100_12 Kanthi tujuan medis: 1 lilin kaping 2 dina, esuk lan sore, kanggo 1 minggu.

Kanthi tujuan nyegah: 1 lilin 1 dina saben dina, ing wayah wengi kanggo 1-2 minggu.

Nemokake kapsul rada kanthi banyu sadurunge ngatur. Ing Course saka perawatan / Nyegah kudu miwiti sawise haid.

Contraindications

Tambah sensitivitas kanggo komponen.

Bisa digunakake nalika meteng lan lactation.

Bisa digabung karo obat apa wae.

Efek sisih

Miturut studi, ora ana efek samping. Ing kasus iritasi lokal utawa reaksi alergi, takon dhokter.

Komposisi lan pharmakinetika

57113994 Komposisi: Lactobacillus acidophilus (paling ora 100 yuta CFU).

Pengecer: magnesium stearat, lactose monohydrate, gelatin.

Lactobacilli sing minangka bagian saka obat kasebut, mulihake microflora vagina, ngilangake dysbiosis saka alam sing beda. Contone, sawise nglakoni perawatan saka sariawan, vulvovaginitis, lan infeksi seksual.

Liyane

Umur urip 2 taun. Simpen ing papan sing adoh saka jangkauan bocah. Suhu panyimpenan ora luwih saka 10 ° C.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Lilin sing apik, padha mbantu aku kanggo pulih sawise perawatan thrush. Aku nyaranake. Marina

Ana obat-obatan sing luwih murah, nanging lagi cepet. Laktonorm ing mratelakake panemume pilihan paling apik kanggo wanita. Pangarang anonim

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.