Laktozhinal, lilin

Analog

Laktozhinal - kothak lan jar.

Rega

: 624 р Rata-rata rega online * : 624 r

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Indikasi

5Fn8IvMUtVnqfejcz0ew BAA ora obat.

Mikrofora patogenik berkembang apik tanpa anané microflora alami, iki bisa ditrapake kanggo macem-macem organ, kalebu vagina.

Lactozinal ngandhut lactobacilli sing bisa mulihake asidosis normal lan nyegah mikroorganisme sing ora dikepengini. Disaranake digunakake ing kasus:

  • Pangobatan lan pencegahan vaskular dysbiosis.
  • Terapi tambahan kanggo mulihake microflora sawise:
  • Nyegah dysbiosis vagina marang terapi antibiotik.
  • Preparasi prenatal lan preoperatif jroning bebaya dysbiosis.

Dosis lan administrasi

133451 Suppositories Laktozhinal katon kaya kapsul (luwih tepat, iki kapsul). Nanging, dheweke kudu disedhiyakake intervaginally kaya supositorial. Sadurunge nggunakake, kapsul kudu diwenehake kanthi banyu sing sethithik lan ditepungi kanthi cepet.

Kanggo perawatan saka sariawan utawa seizures, kudu nggunakake kombinasi karo obatan antibakteri sing diwenehake dening dokter.

Sakwise pengobatan antibiotik, nggunakake 1 kapsul 2 kali dina kanggo minggu, utawa 1 kapsul 1 dina kanggo 2 minggu.

Kajaba kanggo nyegah dysbiosis lan nyiapake operasi opioid / babaran.

Contraindications

  • hypersensitivity menyang tamba;
  • umur nganti 18 taun.

Bisa digabung karo obatan liyane. Bisa digunakake nalika meteng lan lactation.

Efek sisih

Reaksi lokal: gatal-gatal, kobong, abang, discharge mucous saka vagina.

Komposisi

Iki carane kapsul Lactohal katon. Komponen utama: budaya lyophilized lactobacilli Lactobacillus casei rhamnosus Doderleini 341 mg, kang cocog kanggo paling sethithik 1 × 108 CFU saka lactobacilli bisa urip.

Pengecualian: pati pati, lactose monohydrate, sodium glutamat, sodium thiosulfate, magnesium stearate, gelatin.

Lactobacillus casei minangka bagéan saka flora normal ing tutuk, usus, vulva, lan vagina saka wanita sing sehat. Kolonisasi vagina kanthi lactobacilli urip nggawe lingkungan sehat ing vagina.

Sawisé introduksi kapsul, cangkang gelatin dissolves lan diluncuraké minangka kultur lactobacilli sing urip.

Liyane

Sade tanpa resep, umur urip 3 taun.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

A tamba apik, aku nyatakake dhokter sawise thrush kanggo mbusak kekeringan. Pangarang anonim

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

7 komentar

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.