Lamisil, krim lan gel

Kabeh wangun lamisil kanggo panggunaan njaba Lamisil krim lan gel ngandhut siji bahan aktif lan duwe efek sing padha. Gel kasebut uga diarani salep, prabédan saka krim yaiku yen gel diserep kanthi cepet, kulit kasebut luwih apik.

Bentuk liyane saka tamba: pil , semprotan , Lamisil Uno .

Analog

Apa ana analog kualitas sing padha?

Rega

: Rata-rata rega online * :

Krim - 530 r,

Dermgel (gel, kadhangkala disebut "ointment") - 549 r

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Terbinafin ngganti antimikotin lawas sing ora efektif ing awal 90an ing 96 ing Amerika Utara lan ing pungkasan 90-an ing Rusia. Merk dagang ing Lamizil minangka salah sawijining penyakit kulit jamur paling populer.

Indikasi Lamisil dermgel

Lèmung jamur kulit ing manéka warna alam:

Dosis lan administrasi

Sadurunge nglamar, kulit sing dianggep kudu dikumbah lan uga garing. Krim, uga gel, diterapake ing lapisan sing tipis sapisan dina, luwih sithik sewengi. Kanggo luwih nyerep, gosok rada ing krim (gel).

xl579 Kanggo retak lan peeling, uga kanggo candidiasis kulit, ngapiki krim kaping 2 dina.

Tanpa anané dinamika positif sajrone 1-2 minggu, konfirmasi diagnosa dibutuhake saka dokter sing nekani.

Yen wilayah sing kena pengaruh kasebut ing panggonan kasebut minangka lipatan inguinal utawa gluteal, miturut kelenjar susu, ing antarane driji, banjur kanggo nyegah ruam popok sing dianjurake kanggo nutupi permukaan sing diolah kanthi gauze.

Duration of treatment:

  • ringworm sikil lan bagéan awak - 1 dina sabak minggu;
  • kulit candidiasis - 1-2 kali dina kanggo 1-2 minggu;
  • lichen-colored lichen - 1-2 kali dina kanggo 2 minggu;

Contraindications

dermagel Penyerapan sistemik ora luwih saka 5% saka zat aktif, nanging, pasien kanthi insufisi ginjal utawa ginjel, penyakit organ kasebut kudu dianjurake Lamisil kanthi ati-ati.

Rekomendasi sing padha kanggo penyakit endokrin, neoplasma lan alkoholisme.

Ngandhut lan lactating ora dianjurake. A jumlah cilik saka terbinafine bisa nduweni efek sistemik ing janin, lan bisa uga diekskresekake ing susu ibu. Hubungi dokter.

Efek sisih

Jarang: gatal, kobong, abang, reaksi alergi. Pass sawise tamba penundaan.

Komposisi lan farmakokinetik

Lamisil Cream and Spray Werna werna putih (gel sing gampang transparan) kanthi aroma sing khas.

Utama inti: terbinafine hydrochloride (1%)

Bahan tambahan saka krim: benzil alkohol, isopropil myristat, natrium hidroksida, banyu dimurnèkaké, polysorbat 60, sorbitan stearat, stearil alkohol, palmitat cetyl, alkohol alkohol.

Nutup packaging dermgel Gel bahan tambahan: nitrogen, benzil alkohol, butylhydroxytoluene, isopropil myristate, carbomer (Carbopol 974P), natrium hidroksida, banyu dimurnèkaké, polysorbat 20, sorbitan laurate, etanol.

Fungicidal broad-spectrum drug. Nglanggar metabolisme jamur, nyebabake pati. Metabolisme wong ora kena. Aktif marang kabeh dermatophytes, ragi, jamur lan sawetara jamur dimorfi. Babagan Candida - tamba kasebut ngetokake wutah saka jamur utawa mateni, gumantung saka spesies kasebut.

Penyerapan sistemik ora luwih saka 5%.

Liyane

Didol tanpa resep. Simpen ora luwih saka 3 taun, ing suhu ora ngluwihi 30 ° C.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Saka antimikotik, aku mung nggunakake Lamisil. Biaya kasebut rata-rata lan uga dianggo kanthi jamur apa wae. Uga, kajaba mbok menawa thrush, nanging ana prekara khusus. Aku dadi perawat kanthi profesi, supaya aku ngerti apa sing dakkandhakaké, aku menehi saran marang saben wong. Bentenane gel lan krim ora amba, instruksi nyatakake yen perawatan 1 minggu, biasane akeh sing dibutuhake. Ing kasunyatan, perlu kanggo nyenyet liyane 3-4 dina sawise gejala ilang. Olga, Moskow

Aku tansah tetep ing kit pertolongan pertama. Kanggo pisanan nalika bojoku ngetokake jamur mlaku, dheweke diwenehake lenga liya. Diobong 2 minggu, stain wis mudhun nanging durung rampung. We tried lamizil - sawise minggu ana ora jejere kiwa. Valentina, wilayah Tomsk

Aku kerja ing sisih lor. Ing watch pungkasan aku ngangkat jamur, kondisi sing ana cocok - ana akeh wong sing raket, mandi sing biasa. Dheweke mung mikir yen dheweke arep menyang jam tangan sabanjure. Genggaman kaki terus lan rereged, ditangani, ora ditemtokake liwat. Istri mlayu menyang farmasi, tuku tabung, anointed - aran luwih apik. Dheweke njupuk karo dheweke lan ditinggal ana ing kono. Kadhangkala smear kanggo nyegah. Michael, Bratislava

Aku nampa pirang-pirang salep nalika bocah didiagnosis kanthi "nyuda". Lamisil mbantu paling apik, aku menehi saran kabeh. Vika, Moskow

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

4 komentar

  • Natalia :

    Ngomong sikat ning kuping olehe iki bisa diombe?

  • Lyudmila :

    Apa gel bantuan? Gambar cilik ing sisih tengen wis mandheg, aku nyelehake 2 kali dina, lan aku wis ngombe terbinafine kanggo minggu katelu

    • Doc :

      Hello

      Kuku bakal ilang kanggo macem-macem alasan. Yen jamur, gel bakal mbantu. Mbalik maneh kuku ora tuwuh, nanging sing mbebayani bakal entek, sampeyan kudu nglamar, nganti kuku sehat mundhak.

      Ora bisa digawa nganggo pil, lagi dijupuk ing kursus, sampeyan ora bisa njupuk wektu maneh.

      Lan mesthi, paling apik kanggo ngunjungi dokter karo masalah iki, ora kanggo wektu tundha.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.