Lamisil semprotan

Bentuk liya saka tamba: krim lan salep , tablet , Lamisil Uno .

Analog

Lamisil Spray

Daftar kasebut ora kalebu mikostop semprotan, amarga Iku antiseptic prasaja lan ora ngandhut obat antipungal. Utamane cocok, misale, kanggo sepatu disinfecting sawise nambani jamur .

Rega

: 596 р Rata-rata rega online * : 596 r

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

piclami

Indikasi

  • infeksi jamur kulit;
  • Jamur jamur ing kulit;
  • pityriasis versicolor;
  • popok diaper sing disebabake dening patogen ing ndhuwur.

Dosis lan administrasi

  1. Cuci lan garing kanthi kulit.
  2. Semprotan semprotan kasebut menyang kulit sing kena kanggo kulit lan nutup kulit kasebut.
  3. Yen perlu, lay menyang serbet gauze kanggo nyegah ruam popok (penting yen area kulit kasebut kena)

Duration of treatment:

  • ringworm sikil lan bagéan awak - 1 dina sabak minggu;
  • kulit candidiasis - 1-2 kali dina kanggo 1-2 minggu;
  • lichen-colored lichen - 1-2 kali dina kanggo 2 minggu;

Contraindications

28438290 Nalika nggunakake obatan njaba sing adhedhasar terbinafine, diserap menyang getih, kurang saka 5%, supaya efek sistemik bisa diaba-besali.

Nanging, nalika meteng lan lactation tamba kasebut contraindicated. Hubungi dokter.

Ing ngarsane gagal ginjel lan / utawa ati, uga ing alkoholisme - kanggo milih kanthi ati-ati.

Contraindicated ing kasus hipersensitivitas kanggo terbinafine utawa komponen liyane saka tamba.

Efek sisih

Arang banget: reaksi lokal (itching, ruam). Ora ana data overdosis.

Komposisi lan pharmakinetika

Terbinafine wis digunakake minangka antijamur wiwit awal 90-an. Miturut jeneng merek "Lamisil" iku salah sawijining cara paling umum jamur kulit ing Federasi Rusia saka taun 90-an nganti saiki.

Nglanggar metabolisme ing sel jamur, obat kasebut nyebabake dheweke mati. Aktif marang mayoritas kelompok jamur patogen, kalebu:

Lamizil kabeh formulir Dermatophytes

  • Epidermophyton floccosum,
  • Microsporum canis,
  • Trychophyton mentagrophytes,
  • Trychophyton rubrum,
  • Trychophyton tonsurans,
  • Trychophyton verrucosum,
  • Trychophyton violaceum.

Mouldy:

  • Candida albicans

Dimorphic:

  • Pityrosporum orbiculare

Úa: terbinafine hydrochloride (1%), banyu, etanol, propilena glikol, macrogol cetostearate.

Liyane

Iki dirilis tanpa resep. Simpen ing suhu ora luwih saka 30 ° C. Ranjang - 3 taun.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Digunakake, digunakake, uga krim. Aplikasi luwih gampang, aja ngobong apa wae lan wisuh tangan kaping sepuluh. Aku nyaranake. Alyona, Omsk

Sawetara sasi kepungkur ana stain kelek. Aku ora ngenteni nganti wiwit gatal banget lan kulit mulai mudhun. Ora mesthi, mesthine, supaya ana kakehan cilik nalika sampeyan gores. Kangkang metu ing umum. Dokter diwènèhaké lamisil, farmasi menehi saran spektrum anyar. Aku nyoba, sawise 3 dina gatel mandheg, sawise 2 minggu aku dibuwang. Ing kasus, aku sprinkled minggu liyane. Noda kasebut banjur mundur. Pangarang anonim

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.