Lamisil tablet

Bentuk liyane saka tamba: krim lan ointment , semprotan , Lamisil Uno .

Analog

Lamisil packaging

Apa analog ora njamin kualitas apik?

Rega

: 2105 р. Rata-rata online rega * : 2105 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Indikasi

Cathetan: Ora kaya wangun lokal, tablet ora efektif nglawan lichen multi-warna.

Dosis lan administrasi

Kanggo wong diwasa lan bocah sing bobot 40 kg utawa luwih: Siji tablet 250mg dijupuk saben dina, utawa dibagi dadi 2 bagean lan dijupuk kaping pindho saben dina (125 mg saben).

Kanggo bocah saka 20 nganti 40 kg, dosis iku setengah pil per hari (125 mg).

Aja menehi resep obat marang bocah kasebut, takon dhokter

8091 Njupuk tamba sawise dhahar.

Duration of treatment:

  • ringworm - 2-6 minggu;
  • jamur awak, tibia, bagian awak liyane - 2-4 minggu;
  • kulit candidiasis - 2-4 minggu;
  • jamur kulit - 4 minggu;
  • kuku jamur ing tangan - kira-kira 6 minggu;
  • kuku fungus nrgas - biasane 12 minggu;

Minangka tansah, perawatan karo obat sistemik kudu dikombinasikake karo aplikasi ointments, pernis, solusi .

Terbinafine diserep liwat saluran pencernaan lan mboko sithik nyemprotake piring kulit lan kuku, kanthi wektu tambah konsentrasi. Mulane, sajrone terapi karo pil ing kasus-kasus canggih, mungkin wae gejala-gejala kasebut tahan nganti pirang-pirang minggu sawise rampung perawatan.

Contraindications

lamizil-instruktsija-otzivi-vidi

  • Hypersensitivity to the drug;
  • Penyakit ati;
  • Penyakit ginjal;
  • Pengalaman klinis kanthi Lamisil sajrone kehamilan diwatesi banget, sampeyan ora pengin nggunakake obat nalika meteng, uga obat apa wae karo terbinafine;
  • Nalika ana sing perlu kanggo ibu sing nyusoni, sampeyan kudu takon karo dhokter sampeyan bab wektu gangguan interogasi;

Efek sisih

Lamizil-2160 Sajrone perawatan, dianjurake kanggo nyoba kanggo enzim ati (eling, ora ana wong sing sehat, ana sing durung dijawab)

Nalika digabung karo alkohol, efek beracun ing ati nambah

Arang banget, reaksi alergi bisa. A pasien kanthi reaksi alergi abot kudu ati-ati amarga kejut anaphilactic (sanajan arang banget).

Bisa: pusing, gangguan rasa, sirah. Studi babagan pangaruh kemampuan ngelola transportasi ora dilakoni. Disaranake kanggo ngetutake sensasi subyektif.

Ing bagean saluran gastrointestinal: mual, diare, sakit perut entheng, mundhut napsu.

Rash kulit (ruam, urtikaria, gatal). Mesthi wae, eksaserbasi psoriasis, yen ana. Yen ditrapake kulit, sampeyan kudu takon dhokter.

Komposisi lan farmakokinetik

Iki asli tablet Lamisil. Papan werna putih kanthi ora pati katon karo tinge, biconvex, bunder. Kabungkus ing blisters saka 14 bêsik lan kothak karton. Ing tablet prasasti "LAMISIL 250".

Bahan aktif: Terbinafin hydrochloride, 250mg

Pengirim: koloid silikon dioksida anhydrous, magnesium stearat, methyl hydroxypropyl cellulose, glikolat pati sodium, selulosa microcrystalline.

Terbinafine kalebu allylamines, sing artine efektif karo jamur dermatophyte, jamur lan ragi. Gumantung ing spesies kasebut, jamur Candida bisa dijupuk kanthi terbinafine utawa paling ora bisa ditambani.

Mulane, lamisil digunakake utamane kanggo kerusakan kulit lan kuku, ana obat sing luwih efektif kanggo sariawan.

Terbinafine nyebabake kekurangan ergosterol lan akumulasi nyepetake squalene ing sel jamur, iki ndadekake dheweke mati.

Liyane

Tablet Lamisil dipedhot saka apotek kanthi resep. Simpen ing peteng, dawane tekan bocah, ing suhu ora ngluwihi 30 ° C. Umur urip - 5 taun.

Cimetidine ngurangi reresik saka terbinafine kanthi 33% lan bisa nambah efek terbinafine utawa nambah konsentrasi ing plasma.

Rifampicin nambahake brine mbinafine kanthi 100% lan bisa ngurangi efek terbinafine utawa ngurangi konsentrasi ing plasma.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Lamisil minangka obat kulawarga kita. Padha diobati karo ointment kaping pirang-pirang - tansah ngrawat karo bang, ora bisa ngobrak-abrik, sing utama yaiku nindakake kabeh miturut instruksi. Setahun kepungkur, mbah kakungku kepengin mlebu menyang dermatolog, dheweke duwe jamur kuku sing dawa banget ing sikil loro. Dokter menehi saran marang ointment lan pil liyane kanggo ngombe sajrone 4 minggu, banjur istirahat nganti 4 minggu, banjur kanggo sing anyar. Kanggo setengah taun kabeh wis meh rampung, saiki kita rampung perawatan karo semprotan, ndeleng apa dheweke wis lara smearing ointment. Umumé, sukses ing perawatan. Lidiya Alekseevna, Nizhnekamsk

Aku wis diwenehi obat "terbinafine" dening dokter, dheweke menehi saran supaya aku njupuk lamisil ing farmasi - sawise kabeh, diimpor, luwih apik. Yareshil, kesehatan sing ora bisa dituku. Aku ora keduwung. Jamur cures, aku urip kanthi tenang sakwéné rong taun. Sergey, Yaroslavl

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

3 komentar

  • Elena :

    Ing taun 2005 dheweke ngobati jamur kuku, Lamisil weruh tablet 3 wulan (6 paket). Enem sasi sawisé, ing wektu awal musim panas lan "sandal", wis ana piring kuku sing apik. Saiki 2016, aku umur 33 taun lan aku ngeling-eling kanthi nggereng-kir ing horor sing 13 taun kepungkur. Saliyane ing tablet sing dianggo Batrafen. Perawatan iki diwenehake dening dermatolog, miturut asil analisis ing jamur piring kuku sing terkenal. Aku pengin everyone kanggo nyisihaken iki ngipi elek !!!!

    • Alina :

      Elena, dina apik! Ngomong, ora, sampeyan ora diganggu dening efek samping saka lamisil? Padha ana cukup ... Iku scares kula)

      • Ing :

        Iki minangka pil paling kuat saka jamur, ora ana sing luwih apik ... ora ana barel, aku ngombe 2,3 wulan saben 2 taun.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.