Lamisil uno

Wujud liya saka tamba: krim lan ointment , tablet , semprotan .

Analog

10008666 Ora ana analogue lengkap. Obat liya kanggo perawatan saka jamur .

Rega

: 916 р Rata-rata rega online * : 916 r

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

Indikasi

Dosis lan administrasi

  1. Obat kasebut ditrapake sapisan. Aplikasi kanggo loro kaki, sanajan gejala sing ana ing siji.
  2. Kaki kudu dikumbah uga nganggo sabun lan garing sak tenane.
  3. Lumahing driji sikil, sikil lan sisi sikil kudu diobati. Ora perlu kanggo samubarang kang angel.
  4. Gunakake jumlah ointment sing cukup kanggo nutupi kabeh permukaan sing bakal diobati, biasane 1 tabung rampung dibuwang ing 1 aplikasi.
  5. Banjur sikilmu garing nganti 1-2 menit.
  6. Sampeyan bisa ngumbah sikil sawise 24 jam.

Lamisil Uno mbentuk film sing tipis, ora pati cetha, saka ngendi zat aktif bakal nembus menyang stratum corneum sajrone 72 jam. Miturut studi klinis, wis 1 jam sawise aplikasi, 17% saka zat terapan ditemokake ing stratum corneum. Lan sawise 13 dina, terbinafine isih ana ing stratum corneum, ing konsentrasi sing perlu kanggo nyegah jamur dermatophyte.

Contraindications

  • hypersensitivity menyang tamba.

Kanthi ngurus: penyakit ati, ginjel, neoplasma, alkohol, penyakit endokrinologis.

Ana kurang pengalaman klinis ing bocah-bocah, saéngga ing umur 15 taun tamba wis kontraindikasi.

Ibu-ibu hamil lan lactating sing dikontraindikasikan kanggo obat sing adhedhasar terbinafine, takon dhokter sampeyan.

Efek sisih

lami_2 Arang banget (kurang saka 1 kasus per 10,000 pasien): reaksi alergi, ruam, abang, gatel.

Jarang (kurang saka 1 kasus saben 100 pasien) - kekeringan, kobong, gangguan kulit.

Komposisi lan pharmakinetika

Bahan viskot transparan, kanthi tinge kuning tingling, kanthi aroma etil alkohol sing kuwat.

Bahan-bahan: Terbinafine hydrochloride (1%), kopolimer asam akrilik lan octylacrylamide (Dermacryl 79), trigliserida, hiprolosa, etanol.

Fungicidal broad-spectrum drug. Nglanggar metabolisme jamur, nyebabake pati. Metabolisme wong ora kena. Aktif marang kabeh dermatophytes, ragi, jamur lan sawetara jamur dimorfi. Saka ragi, efek apik marang Candida.

Liyane

Sade tanpa resep dokter. Umur urip 3 taun, kanthi suhu nganti 30 derajat.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Saben uwong nduwe kaki sehat, nanging ngobong kulit karo krim sajrone rong minggu iku uga dadi masalah, supaya wong bisa nggoleki cara sing luwih gampang. Aku ora pengin ngomong apa-apa ala babagan perusahaan utawa prodhuk dhewe, kang judhul dening komposisi film bakal terus ditahan lan terbinafine bakal nembus kulit. Nanging riset ing obat iki durung diterbitake lan merdika, nanging ora ditemokake. Patient reviews are diametrically different. Umumé, aku bakal menehi saran kanggo ora njupuk risiko lan nggunakake ointment biasa. Komentar dening ahli kita Marina Ivanova

Kabeh mau dianggo apik, aku cukup tabung kaping 2 kanggo proses karo interval sawetara dina lan kabeh tindak. Nina Sergeevna

Dermatophytes biasane dianggep kanggo 2-4 minggu, dadi sanajan zat tahan luwih saka 13 dina, kemungkinan kambuh luwih dhuwur. Pangarang anonim

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

10 komentar

  • Oleg Alexandrovich :

    Ing tembung - a divorce kanggo dhuwit. Sawise nggunakake kaping pindho digunakake ing rong sasi (sawise pisanan aku doubted kecocokan aplikasi) aku sadhar yen aku mung pegatan. Mungkin tamba lan tumindak kanthi jinis jamur tartamtu, nanging ora kabeh lan siji, kaya sing diiklanake. Ya, lan akeh efek samping. Wong! Aja pracaya kemasan sing ayu lan iklan "ngasuh", menyang spesialis. Ora resik kesehatan sampeyan.

  • Tatyana Olegovna :

    Dheweke tortured jamur ing kaki, lan Lamisil Uno mung miwiti iklan, mutusaké kanggo nyoba. Aku digunakake sapisan lan kabeh tenan lunga! Kanggo limang taun ora ana manifestasi. Saiki maneh, nang endi wae aku ngangkat jamur iki, lan kanthi mangkono aku bakal tuku tamba sing padha. Aku banget menehi rekomendasi !!!

    • Evgenia :

      ! Lima taun kepungkur dheweke ora dianyari !!!

      • Lena :

        Iki ora ateges ora.
        Ing kutha kita, toko iki kerja suwene nganti 4 taun, lan mung dheweke wiwit ngiklanake minangka "toko anyar sing dianggo"

    • T.Toma :

      Ya, ora ilang, nanging kanggo sawetara wektu, gejala jamur kasebut dadi infèksi sing ora bisa rampung rampung, kajaba kanggo sawetara kasus, ing tahap awal. Ana perlu kanggo nyegah terus-terusan kanggo nyegah infeksi, lan sing wis nangkep infèksi iki, banjur kanthi bantuan saka perawatan, jamur kudu ora diijini nandhingake, lan njupuk werna sing luwih jero, sing paling ora nyenengake yaiku jamur sing nyebabake penyakit kronis, yen ana, lan nyumbang kanggo sing anyar, dadi njijiki - dadi njijiki. Ing kulawarga ora ana jamur, lan ora ana informasi kayata saiki, babagan sore iki, wong ora weruh minangka penyakit sing serius, sing ora bisa ditangani kanthi becik, yen ibune ngerti babagan iku banjur dadi kanggo kula carane ngresiki untu , nanging sayang, nalika aku sadhar yen ngetokake jamur kasebut wis kasep, penyakit kasebut wis dikembangake, lan perawatan sing ora ana enteke diwiwiti, saiki kabeh iku normal, nanging aku ngerti yen yen aku nyegah profilaksis, aku bakal rumangsa sawise sawetara wektu lan weruh gejala, lan welas asih sing ana banget, banget akeh wong sing kainfeksi kaya jamur supaya wong tuwa , Tansah kaki anak, lan mulang sikil kanggo karesikan pribadi, iku saiki perlu.

  • Tamara :

    A tamba difinefine (krim) sing padha, i.e. bahan aktif sing padha ing lamisil Uno. Rega 7-8 kali kurang, nganggo 1-2 minggu, sing luwih aman ing perang nglawan jamur tenacious

  • Marina :

    Gedhe tamba. Sampeyan mung kudu ngetrapake pandhuan lan malah nyemprotake shoes supaya ora ana infeksi anyar.

  • Tatyana Vladimirovna :

    Terbinafin minangka analog domestik. Kira-kira satus rubel.

  • Ninel :

    Luwih becik nggunakake tegese sing lawas lan dites. Suwe-suwe suwe ora gelem. We tried Lamisin-uno. 5 minggu wis liwati, musim gugur wis teka lan bojoku perlu tuku saka jamur maneh. Mbokmenawa mung tuku terbinafine. Sepisan maneh, kita yakin yen mung iklan kabeh dadi gampang lan prasaja ....

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.