Lavamax

Analog

Paket 6 lan 10 tablet

Deleng uga agen antiviral , immunomodulators, lan adaptogen .

Rega

, 571 р. Rata-rata online rega * , 571 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

pil nglawan instruksi "Lavomax" nuduhake imunomodulator lan agen antivirus sing ngaktifake sintesis interferon ing awak. Amarga iki, efektif kanggo ngatasi sawetara penyakit infèksi sing disebabake dening mikroorganisme patogen.

Indikasi

Obat iki digunakake kanggo nambani lan nyegah penyakit ing ngisor iki:

  • flu lan ARVI;
  • Hepatitis A, B, C etiologi virus;
  • infeksi herpes ;
  • ing perawatan kompleks pasien kanthi diagnosa ing ngisor iki: cytomegalavirus, encephalomyelitis virus lan infeksius-alergi, urethritis non-gonokokal, infeksi saluran pernafasan lan urogenital, tuberkulosis pulmonalis.

Metode aplikasi

Packing saka mburi "Lavomax" dijupuk sawise mangan karo banyu. Dosis lan duration perawatan gumantung saka penyakit, lan dipilih individu.

  • Influenza lan SARS: Ing 2 dina kapisan, pasien diwasa diwènèhaké 125 mg obat kaping dina, banjur njupuk 125 mg saben 48 jam. Jumlah total perawatan yaiku 750 mg (6 tablet). Minangka panyedhiya sajrone epidemi mangsan, 125 mg dijupuk saben minggu kanggo paling ora 6 minggu.
  • Hepatitis A: Ing dina pisanan perawatan, 125 mg kudu dijupuk kaping pindho saben dina, wiwit saka kaloro, 125 mg saben 48 jam, lan sajrone perawatan umum pasien kudu njupuk 1.25 g obat (10 tablet). Kanggo tujuan prophylactic, pasien ditrapake 125 mg saben minggu, sing dadi wektu enem minggu.
  • Hepatitis B virus: Ing rong dina pisanan Lavomax therapy, pasien njupuk 125 mg sapisan dina, lan banjur 125 mg saben 48 jam, mesthi umum 2 g (16 tablet), nanging kanthi penyakit sing rumit, jumlah obat bisa ditingkatake dadi 2 , 5 g (20 tablet).
  • Hepatitis C virus: Obat iki dijupuk minangka: 250 mg kanggo rong dina pisanan, diiringi 125 mg saben 48 jam. Umumé, sabar dianjurake kanggo njupuk 2,5 g (20 tablet), banjur dilanjut menyang perawatan perawatan - 125 mg seminggu.
  • Citalomegavirus lan infeksi herpes: 125 mg kanggo rong dina pisanan, banjur 125 mg kanthi frekuensi 48 jam. Kursus umum - 2,5 g (20 tablet).
  • Infeksi chlamydial: Regimen iku padha karo sing sadurunge, nanging dosis total 1.25 g (10 tablet).

Contraindications

Produsen (Nizhpharm), alamat lan barcode Jumlah contraindications kanggo njupuk "Lavomax" kalebu:

  • meteng lan nyusoni (penting kanggo dicatet yen obat duweni efek beracun ing janin, sajrone perawatan perlu kanggo nglindhungi konsepsi);
  • umur sabar nganti 18 taun;
  • sensitivitas individu kanggo komponen individu saka tamba.

Overdosis

Saiki, informasi babagan overdosis "Lavomaxom" ora ana.

Efek sisih

Ing kasus paling akeh, tamba uga ditrima dening pasien, nanging ing sawetara kasus bisa uga ana efek samping ing wangun reaksi alergi, nyebabake kacepetan jangka pendek lan gangguan gastrointestinal.

Komposisi lan farmakokinetik

lavomax-3 "Lavamax" kasedhiya ing wangun tablet ing cangkang saka 10 utawa 6 tablet ing blister.

Bahan aktif utama yaiku tilorone (125 mg per tablet). Komponen tambahan: natrium hidroksikarbonat hidrat, povidone, silikon dioksida, kalsium stearat, sukrosa, lilin alami, parafin cair, talc, titanium dioscid, polietilen glikol bobot molekul dhuwur.

Sawise njupuk obat kasebut, zat aktif tilorone cepet banget diserep ing saluran gastrointestinal, lan bioavailability 60%. Tiloron ora nduweni kemampuan kanggo nglumpukake ing awak, ora ngalami transformasi biologis lan diekskripsikake ing feces lan urine ing wangun sing biasane ora owah.

Lavomax bisa digabung karo antibiotik lan obatan sing umum digunakake kanggo nambani infeksi virus.

Kondisi liburan lan panyimpenan

"Lavomax" kasedhiya ing apotek tanpa resep. Dianjurake kanggo nyimpen tamba ing papan sing ora bisa diakses kanggo bocah-bocah ing suhu 15-25 ° C ora luwih saka rong taun.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

"Lavomax" - mung obat ing efektifitas kang aku 100% yakin. Kanggo pisanan, aku sinau babagan dheweke sajrone ARVI kuat, nalika perlu banget kanggo tangi lan lunga. Obat kasebut cukup larang, nanging mbantu kanthi cepet - gejala kadhemen, kalebu demam dhuwur, ilang ing sedina. Alena, Yekaterinburg

Miturut alam, aku duwe kekebalan banget, saengga musim dingin dadi torment nyata. Nanging bubar, aku nemokaké "Lavomax" kanggo aku, lan ARVI sing ora ana telung sing ngoyak aku nalika mangsa kadhemen meh mandheg. Kanggo rong taun nggunakake tamba, aku entuk lara mung sapisan, nanging penyakit luwih gampang tinimbang biasa, lan rampung kanthi harfiah ing telung dina. Christina, Moscow

Bubar, aku tambah akeh mulai nyandhang selesma lan ARVI. Kaping pisanan, aku ora ngetrapake wigati tumrap kasunyatan iki, sing bakal dakbayar kanthi perawatan jangka panjang. Saiki aku luwih seneng njupuk terapi pencegahan karo Lavomax obat antivirus taun sabanjuré. Iki minangka alat sing paling apik sing ora ninggalake virus kanthi gampang lan njaga awak saka infèksi. Mesthi, iku larang larang, nanging ing umum, biaya isih kurang saka perawatan ARVI permanen. Dmitry, Chelyabinsk

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.