Perawatan jamur ing groin ing wong

Artikel kasebut nyedhiyakake kanggo jamur kulit, utawa atlet, sing ditempatake ing groin lan watara. Yen sampeyan kepengin dadi candidiasis (yeast, thrush), sing langsung kena pengaruh mukosa genital, banjur goleki jawaban ing kene:

http://primalinstinctpheromone.com/candidiasis/kandidoz-u-muzhchin-o_o/

Alesanipun

Penyakit ora nyenengake, nanging dianggep Kembang ditemokake ing tutuk, ing sisih mburi, ing kulit sirah, ing tangan, ing weteng, nanging paling akeh ing sikile, telapak tangan, kuku, ing area groin.

Faktor-faktor sing nyumbang kanggo pertumbuhan lan reproduksi jamur:

  • lingkungan wet
  • tambah sweating
  • suhu lingkungan dhuwur
  • nglanggar metabolisme karbohidrat-lemak ing awak.

Jamur katon ing ngendi kondisi sing nyenengake digawe kanggo kegiatan penting. Tubuh manungsa nglindhungi kelamin saka hipotermia. Ing groin, suhu tansah rada luwih dhuwur tinimbang ing area mbukak awak. Yen aturan kesehatan pribadhi ora diterusake, lingkungan sing ora wajar lan anget digawe ing kene. Mulane jamur ing groin kuwi patologi sing umum banget nyebabake lipatan kulit ing babagan kelamin, area dubur lan scrotum.

Tanpa anané perawatan sing tepat ing wektu lan bener, kesejahteraan umum pasien bakal saya tambah, kabèh awak diracun karo jamur.

Pitakonan apa wae sing ana Wong sing ngalami resiko panularan inguinal jamur luwih saka liyane:

  • Residents of warm countries
  • Wong lanang
  • Wong ngunjungi bathi umum, kolam renang, saunas,
  • Wong sing duwe sejarah kelainan kardiovaskuler
  • Wong sing duwe penyakit endokrin: obesitas, diabetes, gangguan metabolisme,
  • Wong sing nandhang hyperhidrosis
  • Wong sing asring ditindakake
  • Wong karo mycosis saka sikil.

Gejala

Ing foto, jamur inguinal nduweni tampilan bintik-bintik jambon sing cilik-cilik saka macem-macem bentuk lan ukuran. Yen ora ana perawatan sing cocog, panggonan kasebut wiwit tuwuh lan dadi peteng, lan ulkus utawa gelembung karo cairan katon ing permukaan. Pemeriksaan mikroskopik saka kulit kasebut nyebabake filamen mycelium.

Manungsa waé! Isi uga ora nyenengake kanggo ndeleng - 'inguinal jamur: foto'

Manifestasi klinis utama patologi:

1. Panandhang genital lan inguinal yaiku gejala penyakit sing paling utama, sing ditemtokake kanthi cepet, njero lan nglarani. Gatal nyebar menyang wilayah anal, nanging ora kena pengaruh zakar.

2. Rash abang katon ing area gatal, sing cetha nunjuk wates wilayah kasebut. Perkembangan luwih saka penyakit disertai pembentukan gelembung cilik kanthi cairan.

3. Terapi kulit sing disebabake lan ditutupi kanthi cetha cilik.

4. Kulit sehat ing tapel wates karo sing kena suwe alon-alon dadi garing lan dadi garing.

Diagnosis saka penyakit iku pancen ora angel lan ana ing pemeriksaan pasien lan pemeriksaan mikroskopik saka scraping saka kulit sing kena.

Carane ngobati jamur inguinal ing wong? Agen antifungal obat-obatan tradisional biasane digunakake: ointments, tablet, kurang asring infusions lan compresses.

Pangobatan tamba

Obat - tengen! Antimikotik standar uga bisa mbantu: ketoconazole , clotrimazole , terbinafine .

Tahap pungkasan saka penyakit kasebut nyatakake tanda-tanda inflamasi. Kanggo pertempuran infèksi ing kasus lanjut nggunakake:

  • Salep inguinal sing kalebu glukokortikoid lan nyuda inflamasi lan iritasi - Miconazole , Clotrimazole , Triderm ;
  • Obat antifungal kanggo administrasi oral - "Fluconazole", "Nystatin", " Ketoconazole ", " Itraconazole " (kabeh iki mung sawise konsultasi karo dokter);

Aturan kanggo nglamar salep antijamur:

  • Kulit sing wis diobati wis sakabeheng sak tenane kanthi sinetron,
  • aplikasi ointment, njupuk kulit sehat,
  • Gunakake salep kanthi bener miturut instruksi
  • Yen perbaikan ora kedadeyan ing 2 minggu saka wiwitan perawatan, sampeyan kudu ngubungi spesialis,
  • sajrone perawatan dianjurake kanggo nglebokake jeroan sing wiyar digawe saka kain alam, sing kudu diganti saben dina,
  • Wilayah sing kena kena diarani kudu garing, nggunakake wêdakakêna utawa tèknik iki.
  • Yen wulu intim ora dibusak, kudu diolah kanthi sampo antifungal .

Pangobatan jamur inguinal ing pria rata-rata 2 wulan. Yen infeksi ora didandani, mesthine bakal bali. Wong dianggep sehat yen gejala penyakit ora rampung, lan pemeriksa mikroskopik ora nuduhake filamen mycelium.

Folklore

Cara sing paling gampang kanggo perawatan jamur inguinal yaiku nggunakake infus iodine alkohol. Ing rong minggu, sampeyan kudu lubricate infus iodine kulit sing kena pengaruh. Pendhudhukan iki bisa nyenengake banget, amarga kulit ing wilayah iki luwih sensitif. Plus, alat iki mateni jamur mung ing tahap awal patologi sadurungane katon ulkus lan vesikel. Saliyane, nganggo yodium kompres kanthi salep tar.

Minangka tansah, sampeyan bakal ngelingake sampeyan yen obat rakyat mung bisa dadi obat tradisional. Dadi manawa takon dhokter sampeyan!

Obat tradisional ora dadi pilihan sing paling apik Carane njaluk nyisihake jamur inguinal karo obat alternatif? Kanggo nindakake iki, gunakake macem-macem herbal medicinal, yaiku bagean saka pirang-pirang ointment.

Resep Herb paling populer:

  1. Kanggo preparation saka infus saka putih birch casting pour vodka lan nandheske 5 dina. Alat sing diasilake diobati ing wilayah sing kena pengaruh nganti ngilangi tandha klinis.
  2. A dicampur wiji flax, babakan oak lan yarrow diwutahake kanthi liter banyu panas, diinfus lan digunakake minangka kompres. Cara perawatan iki asring digabungake karo pra-perawatan kulit karo salep seng .
  3. Siapke campuran chamomile, hypericum , cranberries, eucalyptus lan yarrow , tuangake banyu sing nggodhok lan njupuk telung dina kanggo setengah kaca. Pangobatan jamur inguinal dilakokaké kanggo 20 dina.
  4. Bawang putih liar lan wiji lobak ireng minangka pembantu apik ing perang nglawan infeksi jamur. Padha digremi, dicampur lan dianggo kanggo kulit sing kena.

Nyegah

Nyegah infeksi jamur:

  1. Hygiene pribadi,
  2. Panggonan intim sing resik lan garing,
  3. Manggon sawise sesasi fisik,
  4. Perubahan saben dina jeroan,
  5. Gunakake ing kolam renang lan bathi sepatu karet,
  6. Perawatan ngetokake kuwat,
  7. Panganggone produk perawatan pribadi individu.

Sawise nandhang penyakit utawa kontak karo wong sing lara, perawatan antijamur kudu ditindakake minangka ukuran prophylactic, lan uga obyek sing digunakake dening pasien kudu disinfected .

7 komentar

  • Adrian :

    Kanca saya duwe jamur ing pangkal paha. Banjur kanca-kancane menehi saran supaya digodhog dadi garing bubuk lan sprinkle spots kanthi bubuk iki. Nanging bubuk bubuk. Dheweke mutusake nggawe ointment kanthi nyampur karo wêdakakêna kanthi margarine kang prasaja. Sawise papat gatal wis ilang! Sadurunge, dheweke nyoba kabeh, uga saka dokter, lan ora ana sing mbantu.

  • Lydia :

    Anakku tresna marang kabeh barang urip. Nelpon karo guinea pigs, hamster, lan feed lan peduli kanggo asu jalanan ing dalan. Kita seneng banget yen dheweke bakal dadi dokter hewan lan mulai ngobati pets. Dadi, dheweke kudu diobati. Rambute wiwit gugur, lan plaque kawangun ing papan iki. Urut dipuntampi dhokter. Doktor didiagnosis ing mycosis saka kulit. Putrane terpencil, kabeh barang disinfektan. Ditjen Binafin. Putrane njupuk 1 tablet saben dina. Setunggal wulan salajengipun piyambakipun manggih. Mangkono, biaya 2,5 kurang saka Lamisil, sing diiklanake nang endi wae.

  • Ruslan :

    Bisa jamur inguinal mengaruhi pasangan seksual lan ditepungi minangka cystitis?

  • Shef :

    Dianggep karo Exoderil. Gerah ilang sawise rong dina. A dandan umum kanthi ngilangi ruam ing minggu. Aku nyedhaki dina esuk sedina sedina.

  • Tamu :

    Apa dhokter sing diajak guneman?

Nambah komentar

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.