Pangobatan jamur tumor ing anak

bayi nganggo thermometer ing tutuk

Pasinaon sing beda nuduhake nomer beda, nanging rata-rata paling ora setengah saka kabeh wong sing pelaku usaha jamur.

Ana apa-apa sing elek ing iki, lan ora perlu kanggo jamur kanggo nimbulaké masalah. Ing sawetara kasus, sistem kekebalane manungsa bisa ditindakake kanthi cepet, uga karo mikroflora patogen.

Alasan apa bisa nyebabake tenggorokan tenggorokan? Minangka aturan yaiku:

  • weakening of immunity;
  • perawatan jangka panjang karo obatan sing nyegah sistem kekebalan awak;
  • macem-macem penyakit kronis, uga HIV utawa diabetes;
  • bad habits - smoking, alcohol;
  • Nutrisi sing ora cocog utawa ora cetha.

Yen nambah hipotermia iki, inhalasi hawa dingin, sampeyan bisa entuk infèksi jamur saka amandel - pharyngomycosis utawa, luwih gampang, jamur tonsilitis.

Gejala

Ora kaya tenggorokan biasa, jamur ora nuduhake gejala kuwat sing padha. Minangka aturan, pasien ora ngliwati suhu lan ora ana rasa nyeri ing tenggorokan. Tandha mung padhang putih, mbok menawa patina cheesy ing tonsil.

Yen katon ing foto jamur karbohidrat, sampeyan bisa ndeleng yen wis ditondoi kanthi wangun formasi susu lan mungkin purulen ing roso lan kelenjar.

Sawise mbilas utawa ngilangake mekar putih kanthi manual kanthi swab katun, ana pratanda sing katon lan ditandai kanthi peradangan - abang lan bengkak ing membran lendhut. Sawise rampung, formasi putih bali.

Manungsa waé! Isi uga ora nyenengake kanggo ndeleng - 'foto jamur tonsilitis'

Gejala jamur karbohidrat ora mung tlapak sikil putih ing tutuk. Kelenjar getah bening ing gulu nambah, nanging ora akeh, minangka aturan, mung profesional medis bisa ndeteksi owahane. Nrenyuhake kelenjar getah bening bisa nyebabake rasa nyeri.

Biasane, tondo plakat ora diwatesi karo amandel, lan ngluwihi kabeh rongga lisan, sing nglengkapi angina kanthi stomatitis candidal .

Carane sampeyan bisa nyegah penyakit iki

Yen kantor sampeyan lara Penyakit jamur sing paling apik kanggo nambani jamur diwenehi pengawet sing apik. Anak-anak tansah narik kabeh sing ana ing cangkeme, kanthi mangkono nandheske kesehatan sing resik.

Vitamin lan nutrisi sing tepat bisa nyumbang kanggo ningkatake kekebalan awak, sing bakal nyegah panggunaan tahap angina sing abot.

Minangka kanggo pangan, aturan padha karo tansah. Sampeyan perlu mangan kurang gorengan, asap, pangan aditif lan panambah rasa, supaya ora racun awak karo racun. Lan kalebu ing diet sayuran, iwak, daging, produk susu, kanggo nyedhiyakake awak enom karo zat penting.

Muga-muga, yen sampeyan mikir yen konsumsi produk kewan ora karakteristik wong, obat resmi ora bakal bisa mbantu :). Nanging iki minangka topik kanggo artikel sing kapisah.

Karbohidrat luwih apik kanggo njaluk saka serealia lan maneka warna cereals, aja nyiksa manis.

Perawatan

Jamur tenggorokan minangka penyakit mbebayani. Dhiskusi karo dhokter sampeyan sadurunge menehi resep obat menyang anak.

Yen penyakit ora bisa nyingkiri, perlu ngalami perawatan lengkap lan ngikuti rekomendasi umum.

Ing kasus njupuk kortikosteroid utawa antibiotik - mbatalake, kajaba mesthine bisa.

Suhu Pangobatan jamur tumit ing jamur diwasa kanthi cara sing padha kaya wong diwasa, mung ing versi cahya. Langkah pisanan yaiku kanggo ngilangi sumber infeksi - jamur.

Alat becik kanggo iki yaiku Nystatin , amarga Ora contraindicated ing bocah-bocah.

Saka 1 kanggo 3 taun: 250 000 IU 3-4 kaping saben dina;

Saka 3 nganti 13 taun: 250 000 - 400 000 IU 3-4 kaping dina; Saka 13 taun: 250 000 - 500 000 IU 3-4 kali dina.

Rincian ing instruksi .

Echinacea - lozenges Saliyane tablet, manawa kanggo mbilas tenggorokan lan kabeh rongga lisan. Miramistin becik kanggo bocah - wis meh ora ana rasa lan ambegan, aman lan efektif.

Tinimbang miramistin, sampeyan bisa migunakake semprotan antiseptik, kayata Hexoral (yaiku antiseptik sing apik, lan ora mung minangka semprotan karo sawetara jenis minyak).

Uga, sing pungkasan, nanging ora ana bagian sing luwih penting saka obat-obatan perawatan. Mesthekake sampeyan butuh multivitamin yen bocah wis ngalami kekurangan. Lan sembarang immunomodulator, kayata Echinacea, dianjurake banget. Bisa dituku ing bentuk tablet, tetes, nggarap nganggo jeneng merek.

Asring nandhang mikroflora usus, ngrusak sistem imun. Mulane, sasampunipun perawatan, punika saé ngombe probiotik - tuku bifidobakteria ing pharmacy, umpamane, ing kapsul lan diwenehake marang bocah miturut instruksi.

Course perawatan rata-rata ora luwih saka 2 minggu. We strongly recommend that you be monitored by a doctor so he can control his recovery, monitor the symptoms, determine duration of course, etc.

Nambah komentar

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.