Kita ngresiki thrush ing ngarep (kanggo wong)

Obat jamu

Carane ngobati sariawan ing wong kanthi obat jamu? A obat herbal sing efektif kanggo thrush ing wong yaiku koleksi herbal sing kalebu chamomile, cloves, barberry, calendula pharmaceutical. Iki digunakake kanggo nggawe broths lan infusions kang genitals dianggep, aplikasi herbal lan baths digawe. Teh herbal Chamomile migunani kanggo njupuk ing jero, amarga tanduran obat iki nduweni efek antijamur lan anti-inflamasi.

Minangka tansah, sampeyan bakal ngelingake sampeyan yen obat rakyat mung bisa dadi obat tradisional. Dadi manawa takon dhokter sampeyan!

Folk medicine

Aja ngganggu Jack, deleng dokter sampeyan. Informasi kanggo pandhita saka obat tradisional : infus lan decoctions, sing ditawakake dening healers, mung bisa ngredhakaké inflammation. Efek antifungal, lan malah luwih bisa ngancurake jamur inguinal Candida ora duwe tanduran apa-apa. Mulane, yen sampeyan nggunakake perawatan populer, banjur manawa kanggo nggabungake nganggo obat utawa nggunakake resep healers minangka langkah pencegahan.

  1. Duduh kaldu lan calendula. 2 tbsp. Bahan baku digabungake karo 0,5 liter. nggodhok banyu, ngandhut 40 menit lan nggunakake decoction kanggo prosedur kesehatan 2-3 kaping dina.
  2. Solusi soda. Ing 1 l. banyu dijupuk 1 sendhok teh. soda Solusi 2% sing diasilake nggodhok candidiasis sing kena pengaruh ..
  3. Tegese ngunggahake daya tahan lan nyegah panyebaran infeksi jamur: 10 st.l. jus lemon, 5 tbsp. jus madu lan bawang bombay. Njupuk tamba kaping telung dina sadurunge mangan.
  4. Infus Eucalyptus, digunakake kanggo kompres, diinfusake setengah jam (3 sendok teh bahan mentah tuangkan 3 sendok teh banyu sing nggodhok).
  5. Lémon wit teh ditrapake ing glans kaping pindho dina.
  6. Hemlock tincture, royal jelly, Rhodiola Rosea extract, Apilak healers dianjurake kanggo ningkatake kekebalan.

Obat farmasi

Yen kanthi alasan apa sampeyan ora bisa menyang dhokter, elinga yen perawatan paling efektif karo obat khusus sing didol ing sembarang farmasi. Khusus, ointments lan krim sing paling disenengi. Kita saestu nyaranake milih minangka ganti obat alternatif.

Aja lali babagan diet, langkah-langkah pencegahan lan cara liyane .

Nambah komentar

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.