Perawatan laser jamur utawa terapi komplèks?

Prescribes ing perawatan saka mycologist jamur kuku, supaya piyambakipun bisa nemtokake jinis jamur sing nyebabake onchomikoza, lan keruwetan penyakit kasebut. Saiki, ana akeh cara tradisional lan inovatif kanggo ngobati jamur kuku. Kanggo ngobati jamur kuku ing sikil, bisa dipangan kanthi cepet lan irit, sampeyan mung perlu hubungi profesional.

Cara tradisional

Ing perawatan medik onchomycosis digunakake:

  • Terapi sistemik;
  • Terapi lokal;
  • Terapi gabungan.

Apa wae cara perawatan sing dipilih dokter, dheweke kudu disiapake kanggo nyatane yen bakal dawa amarga infeksi jamur bisa tahan.

mangan pil kanthi sendok Miturut terapi sistemik temenan ingestion saka agen antipung lisan, kayata sing dijupuk saka tutuk. Iku cukup efektif, nanging akeh efek samping. Contone, perawatan kuku kuku karo Irunin banget efektif: tamba bisa nyebabake karusakan dermatomycetes, cetakan lan jamur ragi , nanging panggunaan jangka panjang sing negatip mengaruhi kondisi ati. Kapsul irunin biasane diwenehake dening terapi nadi (0,2 g kaping pindho dina, pengobatan kuku jamur 7 dina). Asil perawatan kasebut katon sakcepete sawise rampung kuliah (2-3 siklus terapi nadi), nanging ing wektu iki obat kasebut nduweni wektu kanggo nglumpukake ing awak lan wong sing ngingu bisa ngalami diare, mual, jaundis, sirah, gagal haid, edema. , gagal jantung, gatal lan kurang ajar.

195 Lamisil kanggo perawatan kuku jamur ing bentuk tablet uga èfèktif, nanging kurang beracun. Tablet Lamisil biasane dijupuk 12 minggu saben dina kanthi dosis 250 mg. Yen tamba diresepake kanggo bocah, dosis kasebut diwilang kanthi bobot awak. Efek sisih nalika njupuk obat-obatan lisan arang banget, lan utamane gegayutan karo sistem saraf, ati lan ginjel. Dadi, asring ana sakit sirah, rasa wis ilang, ana disfungsi duktus empedu. Yen sampeyan njupuk tablet Lamisil lan kontrasepsi oral ing wektu sing padha, siklus menstruasi bisa diganggu. Terapi lokal, sing nglibatake nggunakake ointments, krim, pernis lan solusi, kurang efektif lan maneh, nanging kurang mbebayani kanggo awak. Krim Candid krim sing ditemtokake, perawatan kuku jamur sing tahan nganti regrowth lengkap saka piring kuku sing sehat. Akeh jamur sing sensitif marang tamba iki, nanging, Candide ora nglebokake sirkulasi sistemik. Deleng wong sing milih krim iki kanggo perawatan, mung sensasi saka kobong lan tingling bisa ngganggu.

Kuku apik Pengobatan komprehensif saka kuku jamur diwenehake yen perlu kanggo nyepetake perawatan utawa nambah efektifitas terapi nadi. Contone, yen dermatolog kudu mikir babagan cara ngobati jamur kuku sing ora bisa diobati, banjur akeh kasus sing bakal ngidini kombinasi therapy. Dokter bakal resep antibiotik minangka cara cendhak, menehi krim utawa salep kanggo panggunaan lokal lan saranake secara periodik kanggo mbusak secara fisik bagian sing kena kena kuku ing klinik kasebut, utawa kanggo nindakake ing omah. Nanging, gunting kuku lan gunting kuku ora tansah bisa ngolah bagian kuku sing dumunung ing cedhak matriks. Apa sing bisa kita gunakake babagan ngresiki kualitatif saka kuku kuku! Mesthi, sampeyan bisa nyopir kanthi kuku sing ora sehat kabeh, nanging prosedur sing nyenengake iki ora njamin kuku sing sehat lan ora cecek.

Yen nggunakake obat-obatan lokal mbutuhake pangolahan piring kuku, banjur kudu menehi pilihan kanggo perawatan hardware kuku kuku. Wis praktis ora ana contraindications lan diijini digunakake ing kabeh wangun infèksi jamur.

Njupuk bagian aktif ing dialog karo dhokter nalika milih tamba, amarga rega obat kanggo perawatan kuku jamur beda-beda saka atusan rubel nganti pirang-pirang ewu. Ing ngisor iki biaya perkiraan prodhuk, nanging, ngelingi, ngelingi yen perawatan bisa mbutuhake sawetara paket.

Pangobatan inovatif

laser-treatment Pangobatan modern kuku jamur bisa diterangake minangka ing ngisor iki: kanthi cepet, cukup aman lan ora invasi. Kita ngomong babagan perawatan laser jamur kuku , yaiku sterilisasi piring kuku lan amben. Jamur saka kabeh jinis miturut pengaruh sinar laser anget mati.

Inti prosedur kasebut. Radiasi inframerah laser nyedhiyakake piring kuku menyang jero 7 mm. Ora ana obat lokal sing bisa nembus banget. Kangge, spora jamur mung dumunung ing jerone iki. Panas nyebabake lem.

Wektu pamanasan laser munggah saka piring kuku beda lan gumantung ing jinis piranti lan jumlah kuku sing kena pengaruh jamur. Secara total, kuku kudu proses 3-10 kali, nggawe istirahat antarane prosedur ing 7-30 dina. Asil bakal katon sawise pemanasan sing pertama karo laser, nanging kamenangan lengkap liwat jamur bisa dirayakake mung nalika kuku kuku sing sehat lan sehat.

Keuntungan saka perawatan laser:

  • Adaptasi jamur saka sembarang jenis radiasi laser ora mungkin;
  • Disinfeksi bakteri;
  • Energi laser digunakake ing dosis, saéngga, suhu paparan sing cocok ditetepake kanggo saben pasien;
  • Sesi pemanasan laser ora ngonsumsi wektu;
  • Prosedur sing ora sopan;
  • Efek jangka panjang sawise perawatan;
  • Tanpa anané periode rehabilitasi;
  • Ora ana efek samping.

Komplikasi sing bisa nyebabake: yen sing ora khusus bakal nambani piring kuku karo laser, banjur kudune dibakar, katon lara cilik, uga deformasi kuku. Pengobatan laser onchomikozy mbantu ing 95% kasus, senadyan perawatan saka jamur kuku sing diabaikan kudu digabung karo ngobati obat . Rega perawatan laser kuku kuku bisa bervariasi saka 1,500 nganti 4,500 rubel.

Maca liyane babagan perawatan laser.

Pregnancy

Kadhangkala jamur ana ing kuku anak lan kuku saka wanita ngandhut. Akeh ibu sing bakal mbiyantu ngeling-eling yen terapi laser apik, banjur cocok lan ngandhut? Pengobatan medis tradisional ing kategori kasebut ora cocok, amarga obat antijamur bisa ngrusak loro jabang bayi lan ibu.

Perawatan kuku jamur nalika ngandhut ora dilakoni, amarga mung ing kasus sing jarang infeksi jamur bisa nyebabake lair prematur.

z Asring, saka wayahe infèksi karo jamur kanggo munculé gejala kuku kerusakan, butuh sawetara sasi (lan kadhangkala taun), supaya perawatan ditundha nganti melahirkan lan pungkasan nyusoni. Mung ing kasus sing jarang, dermatologists diijini nglamar krim Lotseril lan Miconazole ing piring kuku. Antibiotik ora bisa dijupuk nalika meteng. Padha nembus aliran getih lan ibu lan janin sing bakal teka, lan bisa nyebabake patologi intrauterine. Larangan iki ditrapake kanggo nggunakake metode tradisional perawatan. Pelumihan banal kuku karo yodium bisa nambah kegiatan kelenjar tiroid, sing bisa nyebabake gangguan pembentukan protein lan tingkat proses metabolisme. Asil pangolahan biokimia sing ora bener bisa uga owah-owahan ing janin.

Pangobatan jamur kuku ing bocah-bocah uga amarga kemungkinan komplikasi, nanging amarga ora lunga, dhokter kasebut nglakoni kabeh prosedur sing dibutuhake kanggo perawatan utawa rawat omah, utawa ing rumah sakit. Diflucan dianggep paling aman. Bentuk pelepasan: penundaan kanthi rasa oranye, kapsul. Dosis 3-13 mg . lan gumantung banget ing kondisi lan umur bocah kasebut. Hubungi dokter, perawatan diri ora tansah aman!

ibu mangsa Cara efektif ngobati jamur kuku mung bisa dipilih dening spesialis, adhedhasar data laboratorium lan informasi babagan penyakit bebarengan. Yen perlu, dheweke bakal nulis antibiotik utawa terapi laser. Cara modern kanggo ngobati jamur kuku kanthi cepet bisa numpes agen penyebab infeksi. Thanks kanggo obat modern, para dokter wis nyingkiri kuku kuku (sadurungé, jamur iki diobati mung kanthi cara iki) lan ngurangi wektu perawatan.

3 komentar

  • Olga :

    Thanks kanggo artikel. Dheweke mbantu aku.

  • Mary :

    Sadurunge laser ing sawetara taun, aku ora mung nyoba, nanging ora mbantu. Dianggep jamur kanthi laser ing Israel, padha nindakake kabeh kanthi profesional. Mesthi mesthi, nanging cepet lan ora angel.

Nambah komentar

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.