Lekrolin, tetes mripat

Analog

Mata Lekrolin mandhap karo kemasan

Deleng tetanduran mata antiallergik .

Rega

, 97 р. Rata-rata rega online * , 97 p. (10 ml)

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Manual iki ngemot informasi penting, familiarisasi karo prasyarat. Yen sampeyan nglirwakake syarat kasebut, banjur ing mangsa ngarep bisa uga ana akibat sing ora becik.

Indikasi

Obat kasebut ditrapake kanggo penyakit kaya:

  • Keratoconjunctivitis;
  • Bentuk alergi saka konjungtivitis ;
  • Iritasi saka membran lendhut minangka akibat saka paparan faktor lingkungan, contone, serbuk sari, persiapan kosmetik, bahan kimia rumah tangga, preparasi ophthalmik;
  • Bentuk alergi keratitis.

Cara resepsi

Lecrolin mata irungnya Manungsa waé! Durasi saka therapy dipilih dening dhokter, miturut kondisi pasien, sing abot banget saka penyakit kasebut.

Tetes kudu digali ing saben mripat.

Dosis sing disaranake 1-2 irungnya 4 kali dina.

Ing konjungtivitis alergi, tamba kasebut kudu dijupuk ing tandha pisanan. Terapi kudu terus nganti gejala ilang.

Nalika nggunakake tabung-dropper kudu mirsani sawetara aturan:

  • Mbukak paket ing garis lan pamisah tabung, sampeyan kudu nggawe manawa isi ana ing sisih ngisor;
  • Bukak tabung lan netes solusi kasebut menyang mata;
  • Sawise instilasi, perlu kanggo mbuwang tabung karo liyane medicine;
  • Nutup paket kanthi kenceng nganti prosedur sabanjure.

Contraindications

Lecrolin mata irungnya Sampeyan ora dianjurake kanggo nulis obat ing ngarsane kondisi kaya:

  • Umur bocah nganti patang taun;
  • Alergi kanggo zat tartamtu.

Pregnancy

Sajrone meteng, uga nyusoni, lekrolin bisa ditindakake, ananging dokter ahli ophthalmologist kudu menehi ijin. Sajrone nyusoni, kudu ngilangi cara alami pamakanan, ngganti karo campuran gawean.

Manungsa waé! Sadurunge nggunakake, takon dhokter!

Overdosis

Kanthi nggunakake lokal, pangembangan overdosis ora mungkin, nanging bisa uga kedadeyan minangka kondisi kaya mual. Minangka terapi, perawatan kudu dilakoni adhedhasar gejala sing ana.

Acara ala

instruksi lekrolin Perkembangan efek samping ora mungkin. Kadhangkala awak sabar bisa nanggapi kanthi gejala kayata:

  • Ngobong, sesambungan kabur;
  • Iritasi mata, uga reaksi alergi.

Komposisi

Zat aktif yaiku natrium kromoglikat.

Unsur tambahan yaiku disodium edetate, banyu, benzalkonium klorida, banyu, polivinil alkohol, lan uga gliserol.

Pharmacology

Lekrolin yaiku obat anti-ganja sing nduweni efek menstabilisasi membran, lan uga nyegah degranulasi sel.

Efek terapi bisa ditindakake sajrone sawetara dina utawa minggu sawise wiwitan perawatan. Penyerapan liwat membran lendhut diabaian.

Liyane

Lekrolin kemasan Iki dirilis tanpa resep.

Medicine Lecrolin kudu disimpen ing suhu saka 15 nganti 25 derajat. Ora ana kedadeyan banyu utawa sinar srengenge tiba ing panggonan iki.

Subjek kanggo kabeh rekomendasi, tamba bisa disimpen telung taun. Sawise mbukak paket karo tabung-dropper utawa botol, umur simpenan wis suda nganti sasi. Sawise tanggal kadalu warso, tamba kasebut ora bisa digunakake maneh.

Disebutake uga saka kombinasi obat-obatan.

Ora ana manifestasi negatif minangka akibat saka interaksi zat aktif karo obatan liyane.

Manungsa waé! Ora ana perkara sing bisa nyentuh tip pipette iris ing mripat.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Aku wis nggunakake Lecrolin tetanduran kanggo patang taun saiki. Aku wis pollinosis wiwit kanak-kanak, mata gatal. Aku ngeculake tetes kasebut lan gejala ilang kanthi cepet. Sampeyan kudu mangertos yen sarana ing saben kasus dipilih kanthi individu. Aku seneng karo obat iki. Larisa, Blagoveshchensk

Ahli ophthalmologist nyatakake Lekrolin tamba kanggo mata garing lan abang. Obat kasebut nangani karo tugas. Aku seneng karo tumindak. Anastasia, Volgograd

Ora suwe, mata saya mulai isin banget. Loro-lorone, loro mripate reddened, nanging salah siji saka wong-wong mau dadi luwih inflamed lan marang latar mburi aku ora ngelingi masalah karo liyane. Aku langsung mlayu menyang farmasi kanggo album favoritku, sing nyimpenku luwih saka sepisan. Sawise nempel, sensasi lan rasa bengak-bengok sing kuat banget muncul. Akibaté, watara jam ing kamar peteng. Minangka dadi luwih apik, Aku mutusake kanggo mbaleni prosedur, dripping liyane. Lan maneh sensasi kobong bali. Meh bae nangis, aku mulai nelpon ophthalmologist akrab. Dheweke ngandhani yen aku alergi lan nggawa obat-obatan kasebut, sakwise nguji. Panyakit lara sawise sawetara menit, lan gejala awal ora tetep sawise 3 dina. Saiki, kanthi masalah sing cilik, aku menyang dokter. Denis, Khabarovsk

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.