Levocetirizine

Analog

Teva

Antihistamin liyane

Apa generik tansah njamin efek sing padha?

Rega

239 р. Rata-rata rega online * 239 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Ninggalake saran sampeyan babagan obat ing komentar!

Indikasi

Formula Levocetirizine Levocetirizine efektif nglawan kabeh reaksi inflamasi alergi, sing disertai dening efusi berlebihan, gatal, iritasi kulit lan membran mukus.

Aplikasi kasebut, wiwit umur 6 taun, karo alergi jinis ing ngisor iki:

Kajaba iku, levocetirizine efektif kanggo nangani bronchospasms, urtikaria idiopatik , lan dermatitis prurit, kayata atopik lan alergi .

Dosis lan administrasi

Levocetirizine diprodhuksi sajroning wangun tablet, dikemas ing lepuh 7, 10 utawa 14 potong. Dosis siji obat dijupuk 1 dina, ing wektu sing padha, tanpa dipikir. Tablet sing ditumpukake, dicampur nganggo banyu biasa.

Kategori pasien Dosis sing disaranake lan frekuensi administrasi tablet Levocetirizine
Anak saka 6 nganti 12 taun ora luwih saka 1 tablet saben dina
Anak saka 12 taun lan wong diwasa 1 tablet saben 24 jam
Pasien karo gagal ginjel 1 tablet saben dina 2-3 dina gumantung saka kondisi sistem urin

Perawatan bisa tahan tanpa break saka 3 minggu nganti 6 sasi. Ing kasus saka short-term lan siji-wektu paparan alergen kanggo awak manungsa, kursus therapy bisa tahan ora luwih saka 7 dina.

Contraindications

Levocetirizine ora bisa dijupuk:

  • nalika meteng;
  • nalika nyusoni bayi, minangka obat kasebut menyang susu ibu;
  • ing kasus kegagalan ginjel abot;
  • karo hipersensitivitas kanggo tamba utawa komponen.

Pasien karo penyakit ginjel lan wong tuwa kudu luwih ati-ati nalika njupuk obat kasebut, perlu ditrapake kanthi bener ing dosis sing kasebut dening dokter.

Efek sisih

levotsetirizin-teva Efek samping sing paling kerep ngalami levocetirizine yaiku rasa ngantuk lan cipratan garing, kira-kira siji ing 20-50 pasien.

Ing bocah, efek samping khas sing kacathet ing babagan 5% kasus iku overexcitement lan irritability.

Kurang umum yaiku efek samping ing ngisor iki:

  • kepenak;
  • kelemahan;
  • tearfulness lan depresi sistem saraf;
  • tachycardia;
  • dyspepsia;
  • migren;
  • dizziness;
  • gangguan pernapasan;
  • urtikaria;
  • angioedema;
  • gain bobot.

Komposisi

Komponen Komposisi tablet Levocetirizine
Bahan aktif Levocetirizine dihydrochloride
Bahan tambahan
  • lactose monohydrate
  • selulosa microcrystalline
  • magnesium stearate
  • silicon dioxide

Pharmacokinetics

Asli Levocetirizine kanthi cepet diserep ing saluran pencernaan, saka ngendi nglebokake aliran getih lan ngalangi kabeh reseptor histamin sing reaksi alergen. Mangkono, Levocetirizine ora mung bisa ngurangi reaksi alergi, nanging uga nyegah pangembangane.

Ing setengah saka pasien, efek saka njupuk pengobatan dumadi ing limang menit pisanan, ing liyane - ing jam. Hasil sing diduwèni diprentah sedina muput.

Levocetirizine diproses ing ati kanggo ngasilake metabolit pasif sacara biologis. Ditetepake dening ginjel ing 3-4 dina. Iku ora nembus menyang sel kasebut lan ora nglumpukake ing awak, saengga bisa dadi aman.

Interaksi narkoba

Sandoz Ora ana interaksi saka Levocetirizine lan obat liya sing ditemokake. Secara teoritis, sampeyan bisa nambah durasi sabar nalika njupuk Levocetirizine lan sedatif.

Ora dianjurake kanggo gabungke resep antihistamin iki karo alkohol.

Overdosis

Overdosis Levocetirizine bisa ditindakake yen pasien njupuk tablet 2 utawa luwih kurang saka 24 jam. Risiko mabuk luwih dhuwur - luwih gedhe saka obat sing dijupuk, lan sing luwih enom tibane. Ing kecurigaan sing rada nyalahake panyalahgunaan narkoba, sampeyan kudu:

  • njupuk karbon aktif utawa analog;
  • siram weteng;
  • golek dhokter.

Liyane

Iki dirilis tanpa resep. Tetep metu saka anak.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Aku wis suwe ngelingi yen nalika aku keprungu karo satwa, aku kena tipu ing kulitku. Contone, sajrone piknik, aku bakal mlaku tanpa wuda ing pinggir segara - anjog ing sikil lan sikil bakal dijamin kanggo kula, minangka kembang meadow - a rash bakal ing tangan. Aku bisa digunakake iki, uga kanggo kasunyatan sing efek alergi pass ing sawetara dina. Banjur kanca ngelingi carane kulit saya reaksi menyang kontak cedhak karo flora - lan ditawanake kanggo ngombe pil Levocetirizine. Aku kaget: ambruk kabeh saka kulitku kurang saka jam. Aku ora ngetutake efek cepet saka obat siji! Nastya, Mogilev, Belarus

Aku kerep dadi klien dermatologi alergi, amarga pollinosisku. Sampeyan kudu njupuk antihistamin kanggo dangu, meh kabeh musim. Mulane, aku menehi perhatian khusus nalika ngupgrade kit rumah anti-kapisan anti reresik kanthi rega obat kasebut. Liwat nyoba lan kesalahan, aku nemokake obat paling apik kanggo pollinosis - efektif lan murah. Iki yaiku Levocetirizine. Dheweke ora kalah karo kanca-kancane sing diiklanake, lan rega kasebut ora ndhelik ing budget alergi. Aku nyaranake! Rimma, Moskwa

Aku duwe alergi kadhemen: driji, overcooling sing sethitik, miwiti swell, nguripake abang lan gatel banget. Ora mung iku ora nyenengake, mula kabeh ditambah banget. Kita kudu nggunakake obat anti-alergi. Sawise nyoba sawetara item, aku milih Levocetirizine. Kaping pisanan, murah. Kaping kalih, tumindak cepet banget. Lan kaping telune, yen sampeyan njupuk sadurunge, ora ana gejala alergi ing kabeh. Zlatoslav, Bratislava

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.