Levomekol

Analog

Nizhpharm Ora ana analogue lengkap. Ana lenga antibiotik liya:

Obat-obatan kasebut ora lengkap analog struktural, takon dhokter sampeyan.

Rega

Nizhpharm - jar kaca 130 р. Rata-rata rega online * 130 p.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Indikasi

gedhe siji Dokter-dokter saka negara-negara liyané ing saubengé Levomekol asring dipigunakaké minangka perawatan kanggo lara purulent . Zat iki ing wektu sing cendhak bisa mbusak proses inflamasi ing jaringan lan mbucalake tatu kasebut. Levomekol rampung ngrusak microflora patogen, mbusak bengkak jaringan.

Kanthi bantuan alat iki dianggep:

  • Burns degree second and third,
  • godhong,
  • ulcers trophik
  • macem-macem purulent lesi kulit.

Yen ora ana inflamasi lan pus, banjur D-Panthenol utawa salep panyembuhan luwih apik.

Ing departemen operasi purulent, lenga Levomekol minangka tangan tengen dhokter. Kanthi bantuan, lapisan, wounds, potongan diproses.

Aplikasi

konsistensi salep Levomikol Ointment Levomekol mung dileksanakake. Zat iki ditrapake ing tatu kanthi lapisan tipis. Sabanjure, wilayah kulit iki kudu ditutupi karo potongan kasa steril cilik. Sampeyan perlu kanggo muter ing sawetara lapisan. Nambani tatu kanthi cara iki kudu 2-3 kaping dina. Sanalika pus wis rampung, perawatan bisa mandheg.

Rata-rata, perawatan karo ointment iki tahan saka 5 nganti 10 dina. Ing kasus nalika tatu purulen gedhe lan dadi jero awak, Levomekol diterapake ing serbet sing di gulung metu saka gauze lan nyuntikake menyang rongga tatu. Perlu dicathet yen kanggo perawatan internal tatu jero, salep kudu digawe panas nganti 35 derajat. Mung banjur direndhem karo serbet.

! Salep antimikroba lain:

Wipes impregnated disuntikake menyang rongga tatu nganti pus katon rampung. Napkin kudu rampung ngisi tatu, mesthine kudu ing kondisi sing ora bisa diilangi. Yen tatu iku rada sempit, sampeyan kudu nyoba nyuntikake ointment kanthi serbet. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu nggunakake kateter, liwat kanggo nglebokake ointment menyang tatu.

Ointment Levomekol wis dadi indispensable ing perawatan sores meksa ing lying patients. Uga uga bisa digunakake kanggo ngobati kukul kukul, tenggorokan, potong jero, eczema lan jagung.

Contraindications

levomekol8 Nalika nggunakake Levomekol, ora ana gunane kanggo nggunakake lenga lan obat-obatan sing padha. Priksa manawa alat kasebut ora tumiba ing mata utawa esophagus. Yen kena kontak, mripate kanthi banyu sing akeh. Yen salep nemu menyang weteng, banjur kudu langsung dicuci nganggo banyu, kanthi tambahan arang arang aktif.

Pregnant lan lactation

Iki digunakake kanggo ngobati wanita ngandhut lan nalika nandang laktat, kaya sing dipigunakaké topikal. Obat iki ora diserap liwat kulit menyang aliran getih lan ora nyerang awak ing awak.

Ing wektu tunggu utawa nyusoni bocah, wong wadon bisa ngolah lenga ing perawatan:

  • otitis lan sinusitis;
  • kukul lan ireng;
  • kanggo ngobati abrasions, burns (suntingan), inflammation kulit.

pink - kanggo bocah-bocah wadon Nanging aja nglakoni obat-obatan dhewe lan kudu takon dhokter.

Perlu dicritakaké yèn salep iki dijupuk kanggo perawatan malah bayi, amarga konstituené ora nyebabaké reaksi alergi lan ora nyebabake efek sing mbebayani. Kanthi bantuan saka Levomekol, umbilical cord ditrapake ing bayi, gigitan serangga, luka, ulkus lan lara cilik ing kulit bayi. Yen situs vaksinasi wis entek, banjur ing kasus iki uga kudu nggunakake salep iki.

Overdosis iki ora diamati.

Efek sisih

Pangobatan iki duwe sawetara efek samping sing cilik, amarga ora aktif banget. Ing kasus sing jarang, pasien duwe reaksi alergi tipis ing bentuk gatal, abuh utawa rasan tipis ing area aplikasi salep. Kadhangkala hives katon ing kulit.

Komposisi lan farmakokinetik

Farmak Yen sampeyan butuh salep, banjur sampeyan bisa tuku ing apotek aluminium kanthi 40 gram Levomekol. Ing acara sing diperlokake perawatan kulit gedhe sing kena pengaruh kulit, bakal luwih duwe bathi kanggo tuku guci kaca peteng ing endhas sing dikemas ing 100 gram lan 1000 gram.

Komposisi tamba kasebut kalebu mung 2 komponen utama - methyluracil lan chloramphenicol. Zat sing pertama bisa nambani wounds, lan sing liya disinfects. Wutah sing muntahake cepet saka pus sing penting banget, saéngga bisa nimbulaké konsekuensi-konsekuensi sing elek ing bentuk infeksi getih, sing bisa nyebabaké amputasi mupangate utawa mati.

40 gram methyluracil lan 7,5 mg kloramfenikol ing saben gram salep rampung. Polyethylene oxide lan polyethylene oxide digunakake minangka zat tambahan. Yen salep disiapake kanthi kualitas dhuwur, bakal putih kanthi warna kuning.

Pengobatan jerawat

tabung ing meja Levomekol wis ditampilake kanthi apik ing perawatan kukul. Cara nglamar salep iku gumantung saka ukuran lan distribusi kukul liwat kulit. Yen ana akeh jerawat cilik ing pipi, banjur Levomekol bisa disebarake ing lapisan tipis ing kabeh permukaan sing kena pengaruh.

Yen ana jambul sing gedhe, banjur salep ditempelake ing lapisan sing padha langsung menyang pimple sajrone 2 nganti 3 jam, ditutupi potongan wol cilik. Ing rong minggu, ruam katon saka kulit lan alus. A kukul siji nemtokake ing 2-3 dina. Kanthi salep iki, kukul bisa diobati kabeh ing awak.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Sangat sugih karo nggunakake lenga Levomekol. Kanggo sawetara taun dheweke ngalami hemoroid. Minangka diwenehake dening dokter, dheweke nggunakake salep, sing mbusak inflammation lan mateni microflora patogen. Tatyana Vasilievna, Tver

Kanthi bantuan saka Levomekol, aku tansah nambani anakku nganggo irung rambute. Kanggo nindakake iki, aku njupuk swab kapas sing biasa, sijine salep cilik ing tip, lan ngresiki anak nganggo rongga irung 2 kali dina. Rinitis kronis sakdurunge rampung. Elena, wilayah Kemerovo

Sawetara sasi kepungkur aku entuk tangan sing diobong. Tatu kasebut mulai ngancurake. Kanthi bantuan lenga Levomekol, ing wektu sing cendhek, ora mung bisa ngresiki tatu saka pus, nanging uga bisa mbiyantu. Anatoly, Moskow

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.