Livarol

Analog

Bisa padha karo sing murah uga padha karo kualitas sing padha?

Rega

: 442 р. Rata-rata rega online (kanggo 5 pcs.) * : 442 p.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

1378501991_rews_144 Livarol kalebu obat antimikotik (antifungal). Bahan aktif utama - ketoconazole - aktif marang sawetara jinis jamur sing nyerang vagina. Lilin siji ngandhut 400 mg komponen iki. Komponen tambahan nyepetake penetrasi saka agen antijamur menyang mukosa vagina. Iki kalebu:

  • butyloxyanisole,
  • macrogol (basa polietilen oksida).

Alat kasebut diprodhuksi mung ing bentuk supositoria vagina. Siji paket ngandhut 5 utawa 10 lilin. Saben wong duwe wangun torpedo. Werna putih kanthi warna sing beda - krasan, abu-abu utawa kuning.

Panggonan ngendi obat disimpen kudu garing, peteng lan ora bisa diakses kanggo bocah-bocah. Suhu nganti 25 ° C Nduwe syarat rong taun aplikasi.

Keuntungan obat

Keuntungan utama lilin Livarol yaiku aksi lokal kanthi minimal efek sistemik. Mangkono, komposisi obat nuduhake aktivitase langsung ing wilayah sing kena pengaruh - membran lendhut saka vagina lan vulva, sing nyebabake aktivitas vital saka jamur kayata Candida. Efek iki ditampa kanthi mblokir biosintesis saka komponen-komponen saka ngendi sel jamur mbangun membran.

Livarol Zat iki ora bisa diserap ing getih lan ora duweni efek ing awak.

Akeh patogen infèksi jamur sing ditondoi dening sensitivitas kanggo ketoconazole. Iki kalebu jamur:

  • dermatophytes (trichophytes, atlit, microspores),
  • jamur jamur (pitirospores, candida).

Bahan aktif uga "dianggo" minangka antibiotik, nyerang staphylococci lan streptococci.

Asring, penyakit kasebut ora mung disebabake dening jamur dhewe, nanging uga dening hubungan jamur bakteri. Ing kahanan iki, ketoconazole nggantèkaké loro obatan bebarengan: antifungal lan antibakteri.

Bagéyan saka basis polietilena basa oksida dibubaraké ing njero awak. Enveloping membran lenga, mbantu nyebarake zat aktif utama (ketoconazole). Ing wektu sing padha, mukosa wis ngresiki cairan patologis.

Indikasi

52157 Lilin Livarol digunakake ing ginekologi kanggo perawatan:

  • vaginal candidiasis (thrush) ing wangun akut lan kronis,
  • infèksi campuran (jamur-streptokokus lan jamur-staphylococcal),
  • Pelanggaran microflora vagina kanggo macem-macem alasan, kalebu meteng.

Kanggo nyegah infeksi jamur, tamba diwenehake:

  • sajrone perawatan jangka panjang karo agen antibacterial,
  • sawise penyakit infèksius, diturunake kakebalan.

Contraindications

Livarol 400mg lilin vagina No. 5 Kanggo tamba iki, ana praktik ora ana contraindications. Pengecualian yaiku kasus reaksi alergi tumrap ketoconazole utawa komponen lilin liyane ing wangun urtikaria lan ruam kulit. Yen wis ana, obat kasebut kudu dibuang.

Yen sariawan wis dikembangake, supositoria kudu digunakake kanthi teliti nalika:

  • nyusoni (bisa diwènèhi resepsi ginekologi);
  • ing umur 12 taun.

Kandhutan: ora dilarang nganggo 1 trimester, 2 lan 3 - sawise diskusi karo dokter.

Sajrone resep menstruasi, disaranake .

Efek sisih

Padha uga cilik banget. Arang banget, reaksi lokal bisa kedadeyan - iritasi membran lendhut. Dheweke diiringi redness, gatal lan bengkak.

Ing kahanan sing luar biasa, dizziness, mual, lan discharge vagina saka werna jambon bisa uga katon.

Ing kasus kasebut, lilin dibatalake.

Ora ana informasi babagan interaksi Livarola sing ora dikarepake karo obat liya.

Dosis lan Administrasi

g2407 Kanggo perawatan thrush ing tahap akut lilin, Livarol kudu dilebokake ing jero vagina ing wayah wengi. Banjur luwih becik ora tangi. Wektu perawatan saka 3 nganti 5 dina. Thrush kambuh kronis dianggep luwih suwe - kira-kira 10 dina.

Wanita hamil lan lactating ora ngurangi dosis lan ora ngurangi durasi kasebut.

Produsèn saka tamba kasebut ngelingake yen perawatan kasebut ora bisa diselapake kanthi bebas malah kanthi ilang gejala infeksi jamur. Penyakit sing ora ditangani yaiku transisi mbebayani tumrap panyakit kambuh kanthi kambuh, sing angel disembuh.

Kanggo nyegah reinfeksi, mbutuhake lenga candidiasis utawa krim bebarengan saka pasangan seksual.

Ulasan

Lima wulan kepungkur, aku ngilangi Livarol. Nganti pil weruh. Nanging ana kabingahan cilik, mung nglebokake usus lan ati. Dokter menehi saran tamba lokal. Dheweke sijine 10 lilin - lan sariawan isih metu. Nanging yen dheweke bali, aku saiki ngerti kepiye dheweke bisa nyingkirake dheweke. Irina, 24 taun, Petrozavodsk

A minggu kepungkur, aku tangi saka gatel lan discharge elek. Analisis wis nuduhaké candidiasis. Ginekolog nganjurake Livarol. Dina iki aku dianggep kanggo dina kapindho. Gatal lan discharge ilang. Iki sawise rong lilin kanggo wengi. Dokter ngelingake yen kabeh lima kudu digunakake kanggo nyegah sariawan saka bali. Obat iki efektif. Aku bakal ngelingi. Tatiana, 27 taun, Ryazan

Aku duwe thrush meh terus sawise antibiotik. Iki dianggep akeh cara. Nanging cukup kanggo 2-4 wulan. Aku lunga menyang gynecologist liyane, sing menehi saran Livarol. Ternyata ana obat-obatan sing bener-bener nambani, lan ora mung nyuda gejala. Iki dianggep ing awal musim panas pungkasan. Kanggo 7 sasi, ora ana manifestation saka thrush. Vika, 32 taun, Penza

Ninggalake saran sampeyan ing komentar!

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

44 komentar

  • Mari :

    Livarol - alat super kanggo perawatan saka sariawan. Aku sijine lilin Livarol lan weruh tablet Myron. ing kompleks - mung mega-perawatan!

  • Antonina :

    Rong lilin saiki. Ora mbusak gatel lan kobong.

  • Gann :

    Likuvalas livarolom tanpa konsultasi karo Lislkarem, Aku ora setuju karo ahli gynecologists, 5 sv_chok dipasang mbantu 5 wulan

  • Elena (28) :

    Ing umur cilik, aku ngerti apa MILKER. Aku perang karo dheweke kabeh 5 taun. Obat apa wae sing ora tuku ing apotek, saka larang lan ora akeh. Ana efek, nanging ora cukup sasi carane kabeh bali maneh. Livarol mbantu aku kanggo ngatasi flora ing vagina. Flora kasebut ora menehi efek perawatan. Mulane, alat sing apik banget. Sampeyan bisa ngomong 2.1 lan ngruwat, lan mulihake.

  • Masha :

    Aku sijine livarol, aku telat 6 sasi kanggo 6 dina, sadurunge perawatan aku wis ngombe Reguidon kanggo 1,5 taun.

  • Malokhat :

    Ing kasus cystitis, aku bisa nggunakake livol

    • Doc :

      Hello

      Sampeyan bisa nggunakake, nanging Livarol mbokmenawa ora bakal ngobati cystitis.

    • Natalie :

      Njupuk tes PCR kanggo Ureaplasma iku wajib, yen kanthi masalah urin, sariawan bisa dadi akibat saka infèksi liya.

    • Phirousse :

      Bawang mbantu aku nyingkirake cystitis. Njupuk trikatuka bawang bombay menyang jus metu. Banyu abang utawa malah burgundy bakal. Lan siji kaca kanggo wengi 3-5 dina kanggo ngombe. Lan digunakake kanggo ngumbah. Nyegerake.

  • Anastasia :

    Pendhaftaran sabar wis thrush lan thrush ing wektu sing padha. Dhokter wis dijelasake
    -politik 1t × 2p / d 5 dina
    Fluconazole 50 mg 1p / d 5 dina.
    -PLASIN 1t × 2 p / d 15 dina.
    -klaktiale 2k × 1 r / d
    - sv.livarol 1sv × 1 r / d 10 dina.
    Dadi dina kapindho. Efek punika.

  • Evgenia :

    Pendhaftaran adhine dituduhake supositoria kanggo perawatan endometriosis. Apa iki bener ???

    • Doc :

      Hello

      Ing kasus endometriosis, beda varian pangembangan acara bisa, ana akeh faktor sing nyebabake. Yen dokter wis milih, banjur bener.

  • Marina :

    Lan kanthi umur gestasional 38 minggu, manawa bisa nyelipake lilin kasebut, aku pengin ngobati sariawan sadurunge ngalahake, terzhinan ora mbantu

  • Ndedonga :

    Aku ngandhut minggu sing kaping 35, aku kudu ngeculake, gatal-gatal, nyenengake, ora bisa mbantu, dhokterku disaranake.

  • Svetlana :

    Sadurunge lan sawise nglairake, dheweke nandhang saka thrush, sijine lilin ing Pimafucin, efek kanggo 1,5-2 wulan lan maneh ... Saiki dokter diwènèhaké St. Livarol. Penyebab saka sariawan bisa dadi erosi serviks (layar Femoflor njupuk tes, mung thrush diturunake). A kanca menehi saran marang erosi kanggo masang tampons karo jus Kalanchoe. Ngomong, bener-bener bisa ngobati erosi kanthi cara iki, lan malah tanpa cauterization? Apa mbebayani kanggo nambani?

    • Doc :

      Hello

      Erosi tansah prigigai dihormati, nanging ora ana sing salah, nanging sampeyan bakal sehat. Nanging obat-obatan wong mung menehi kontribusi kanggo inhibisi penyakit, banjur bakal luwih angel kanggo nambani.

  • Rita :

    Hello, lan sajrone menstruasi ora bisa dilebokake lilin? dadi akeh gatal sing aku ora bisa turu

  • Praskovya :

    Matur nuwun, diwenehi resep Livarol karo supositoria vagina kanggo 5 dina. Aku digunakake 3 lilin lan dina sabanjure ahead wektu wektu sandi diwiwiti. Kudu mungkasi perawatan sadurunge akhir dina kritis? Carane dadi sawise iki? Mulai perawatan maneh? Utawa sampeyan bisa nggunakake suppositories rectal ing kasus iki utawa miwiti njupuk pil tinimbang wong-wong mau?

  • El :

    Hello

    Livorol bakal mbantu karo kalpita utawa pencegahan?

  • olya :

    Hello, aku diobati karo livarol, 5 dina, sithik, sabanjure suwene 7 dina, banjur liyane 5 dina, banjur femilex kanggo 3 dina gatal kaya sariawan, apa sing arep ditindakake utawa ora waras utawa femilaks provokatif, livarol ora ndandani ph of vagina,

  • Olga :

    Zdrastvuyte.Vishisli livarol.A ahead of the holidays.Alcohol hurt the treatment?

  • Madinah :

    Muga-muga, aku ing minggu ke-10 nalika ngandhut dokter dhokter wis nyatakake livarol apa sampeyan bisa nggunakake lilin iki kanggo periode iki.

  • Anna :

    Hello, tell me, bisa bact.vaginosis bisa diobati karo obat iki ??

  • Elena :

    Good evening! Apa bisa nggunakake lilin livarol nalika nyusoni?

  • Anna :

    apik sore Aku duwe 22 minggu ngandhut. bisa livarol? yen ora bisa apa

  • Anna :

    Hello, sakwise laparskopii ditusuk antibiotik, 6 dina sawise operasi, gatal muncul, sawise sawetara wektu lunga, dina iki dhokter sandi disebut lan kandha yen thrush diwenehi flucostat lan livarol 10 lilin, nanging instruksi nyatakake yen 10 lilin mung perlu penyakit manifestasi akut, sadurunge sariawan ora tau kedadeyan. apa sing kudu dilakoni 5 utawa 10 lilin

  • Catherine :

    Hello! Aku nyelehake lilin livarol dina 10 dina minangka diwenehi dhokter saka thrush. Dina iki ana kemutan jamban. Sapa sing duwe? Apa sing kudu dilakoni? Lan saka dina 11 dina resep lilin bifidumbacterin.

  • Pengumuman :

    Hello, ngomongke, labia minora iku gatal, nalika masking ora gatel sing bener lan lambe labia sing gerah ...
    Apa sampeyan bisa ngobati tamba kasebut?

  • Mary :

    Dokter diwenehi resep livarol amarga nemokake jamur 36 minggu. Suwene padha mbantu?

    • Doc :

      Hello

      Kursus standar 10 dina, biasane luwih cepet. Masalah utama ora ngganggu perawatan kasebut sawise gejala sing sepisanan liwati.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.