Lokoid, ointment

Analog

lokoid

Deleng uga: Kabeh kortikosteroid populer .

Rega

305 р. Rata-rata online rega * 305 r. (salep 30 g)

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Indikasi sing digunakake

Locoid efektif ing perawatan kulit kulit dangkal sing ora rumit dening infeksi. Iki kalebu:

Ointment kanthi efektif nyuda swelling lan inflammation, nyuda gatal.

Dosis lan Administrasi

img-13850301379170 Salep ditrapake kanthi lapisan sing tipis kanggo kulit sing magepokan kaping 1-3 dina. Sajrone prosedur, dianjurake kanggo nindakake gerakan pijet cahya - iki bakal nambah efek saka tamba.

Sajrone minggu sampeyan ora bisa nggunakake luwih saka 1-2 tabung dana (yaiku, luwih saka 30-60 g). Sawise munculake dandan sing luwih apik ing kondisi kulit, bisa ngurangi frekuensi aplikasi Lokoid 2-3 kaping seminggu.

Contraindications

Obat iki dilarang kanggo nggunakake ing panyakit ing ngisor iki:

  • infeksi bakterial, virus, jamur lan parasit ing kulit;
  • kulit rawan ing tuberkulosis lan syphilitic;
  • neoplasma jinak lan ganas ing kulit;
  • rosacea, kukul, dermatitis perioral ;
  • wounds, goresan lan sores ing kulit.

44262955 Locoid wis kontraindikasi ing wong sing hypersensitivity menyang inti aktif obat lan pasien sing wis divaksinasi sadurunge perawatan. Sampeyan ora perlu kanggo ngobati perawatan karo salep hormonal sajrone meteng, amarga glukortikosteroid duwe kemampuan kanggo nembus penghalang plasenta (utamané nalika ditrapake ing area kulit gedhe). Lokokid diwenehake kanggo para ibu sing bakal teka mung nalika entuk manfaat kanggo ibu sing luwih gedhe tinimbang risiko jabang bayi.

Data babagan hidrokortison sing nyemprotake susu ora kasedhiya. Sajrone lactation, tamba kudu digunakake kanthi ati sing nemen, lan cara sing paling apik kanggo nyegah wektu nyusoni nalika ngobati ibu (konsultasi dhokter perlu).

Efek sisih

Efek sisih lokal berkembang ing area aplikasi obat kasebut lan bisa diwujudake kanthi iritasi lan kekeringan kulit, sensasi kobong, panas prickly, owah-owahan pigmentasi lan rambut awak, babagan regane.

Efek samping sistemik (ora mungkin, uga karakteristik glukortikosteroid liya ):

  • owahan siklus menstruasi;
  • diabetes mellitus;
  • gain bobot;
  • tambah fragile tulang;
  • nyeri sendi;
  • Pelanggaran saka saluran gastrointestinal;
  • sirah;
  • insomnia;
  • dizziness;
  • tambah tekanan;
  • puffiness;
  • owah-owahan mental mental (depresi, euphoria, tearfulness, mood swings).

Yen sampeyan ngalami efek samping, sampeyan kudu mandheg nganggo obat kasebut lan takon dhokter. Resiko efek samping mundhak kanthi nggunakake obat sing luwih dawa, nglamar salep menyang area gedhe ing kulit, ngaplikasi dressings sing kainfèksi (disegel).

Komposisi lan farmakokinetik

72121191 Bahan aktif salep yaiku hidrocortisone 17-butyrate, minangka dasar salep polietilena sing bisa digunakake minangka zat tambahan. Hydrocortisone 17-butyrate minangka hormon kanthi struktur kimiawi sing diowahi saka molekul. Modifikasi iki diidinaké kaping pirang-pirang kanggo nambah efektifitas zat aktif tinimbang hidrokortison konvensional, sing disintesis ing awak manungsa.

Hydrocortisone 17-Butyrate nduweni aksi anti-inflamasi, anti-edema lan antiprurit sing kuat. Properti liya sing migunani saka hormon sing dimodifikasi yaiku ora ana sing dipigunakaké. Ing observance dosis terapeutik lan durasi dianjurake perawatan ora kedadeyan "efek pembatalan".

Sawise nglamar salep ing kulit, zat aktif nyerep ing njero, rada diserap menyang getih. Bagéan saka butyrate hidrocortisone sing ora diganti, sing nglebokake aliran getih, diekskriminasi liwat ginjel lan usus. Bagéyan utama saka zat aktif ngalami owah-owahan ing sel epidermis.

Liyane

152086 Panggonan sing ora disenengi ora bisa ditrapake ing area sing nutupi mata, bisa nimbulaké glaukoma. Kontak mata bisa nimbulaké mundhut tekanan intraokular. Salep ora perlu diterapake kanggo kulit sirah, pasuryan, kelamin lan lipatan kulit. Kanggo perawatan lesi kulit sing ana ing panggonan kasebut, kudu nggunakake formulir liya saka tamba (krim utawa emulsi).

Diijini nggunakake ointment kanggo perawatan bocah saka umur 6 sasi. Ing kasus iki, duration therapy wis dikurangi lan jumlah minimal sing dibutuhake kanggo entuk efek babagan terapi. Ointment bisa diobati kanthi ora luwih saka 20% saka total area awak.

Yen sawise 2 minggu perawatan karo Lokoid, ora ana perbaikan, perlu ngendhegake obat kasebut lan takon dhokter kanggo pemeriksaan lan diagnosis luwih lanjut. Ora ana data babagan interaksi salep Lokid karo obat liyane.

Lokoid yaiku salep sing lembut lan lenga werna abu-abu utawa putih. Obat kasebut kasedhiya ing tabung aluminium bobot 30 g. Salep kasebut kudu disimpen ing papan sing ora bisa diakses anak, ing suhu ora luwih saka 25 ° C.

Iki dirilis tanpa resep.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Aku nyimpen Lokoid saka alergi ing tangane. Yen kita ora miwiti perawatan ing wektu, banjur poin cilik dadi titik gatal ageng. Mulane, aku tansah nyimpen tabung ointment ing ngarep lan wiwit nggunakake ing pratandha pisanan aggravation. Biasane mbantu kanggo sawetara kegunaan. Varvara, Yekaterinburg

Ointment Locoid nyingkir putri cilikku dermatitis. We ditugasake dening dokter bocah dheweke sawise akeh liya wis dicoba, lan ora ana perbaikan. Sawise 3 dina, aku weruh yen panggonan wis mudhun lan mandheg ngganggu anakku. Kita duwe perawatan lengkap sajrone 10 dina. Olga, wilayah Moskow

Aku ora dadi pendukung pengobatan, lan ing kasus eksurerbasi neurodermatitis, aku bakal nemoni dokter, uga ngalami riset perlu. Kanggo sawetara taun saiki, dhokter wis nyatakake salep hidrokortison kanggo aku. Ngerti babagan analog, aku isih seneng obat kasebut, sing durung tau gagal. Banget banget karo asil saka sawijining nggunakake. Tatyana Mikhailovna, Moskow

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.