Lomeksin, lilin

Analog

paket 2 600 mg kapsul

  • Fenticonazole

Rega

: 425 р. Rata-rata online rega * : 425 r. (mbayar manungsa waé kanggo dosis)

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

kapsul lan krim Kapsul "Lomeksin" - minangka agen antifungal kanthi sipat antibakteri.

Obat iki digunakake kanggo perawatan lokal saka infèksi ing ginekologi. "Lomeksin" kanthi becik nyerang inflamasi, mbusak tanda-tanda iritasi ing membran lan kulit lendhut.

Komponen aktif kapsul nglereni pertumbuhan flora patogen lan ngancurake jamur, nggowo pengaruh integritas membran membran lan ngancurake saka njero.

Obat iki digawe ing Irlandia.

Nalika ditetepake?

Obat iki utamané efektif marang jamur ragi saka Candida genus, uga bakteri gram positif (Trichomonas, streptococcus, staphylococci, lan liya-liyané). Indikasi kanggo nggunakake produk yaiku:

  • infeksi jamur saka tempek;
  • thrush (vulvovaginal candidiasis);
  • trikomoniasis saka tempek;
  • infèksi genital liyané sing disebabaké déning organisme bakteri gram positif.

Manungsa waé! Obat iki ora efektif kanggo perawatan infèksi virus (kayata, virus herpes).

Carane aplikasi?

blister karo kapsul closeup Dosis obat bisa dadi 600 mg utawa 1000 mg (gumantung ing diagnosa lan tingkat keruwetan lesi, uga gejala kasebut).

Kapsul dipigunakaké intravaginally, yaiku, dilebokake ing vagina. Iku perlu kanggo nindakake prosedur nalika lying karo mbengkongaken dhengkul.

Sadurunge introduksi kapsul, kudu ngobati tangan karo antiseptik (utawa ngumbah kanthi nggunakake sinetron anti-bakteri) lan ngresiki jamban higienis ing wilayah intim.

Duration of treatment gumantung ing jinis infeksi lan patogen. Nalika trichomoniasis biasane digunakake kaping pindho introduksi saka obat kasebut kanthi interval 24 jam. Prosedur iki bisa diulang sawise 10 dina, yen terapi ora efektif.

Kanggo perawatan saka thrush cukup nggunakake siji. Yen gejala tetep, reuse saka Lomexin diijini sawise 3 dina.

Contraindications

"Lomeksin" wis dikontraindikake kanggo dipigunakaké minangka kategori ngrugekke saka pasien, kayata:

  • wanita hamil;
  • bocah;
  • ibu sing nresep;
  • wong karo alergi utawa intoleransi kanggo komponen obat kasebut.

Wicaksana kanggo nulis obat kanggo wanita lawas.

Pregnant lan lactation

Obat kasebut ora diwènèhaké ing wektu iki, amarga ora ana informasi sing luwih lengkap babagan safety bahan aktif kanggo janin lan bocah.

Efek sisih

lomexin-6 "Lomeksin" nduweni toleransi banget - kedadeyan reaksi ngarugake dicathet mung ing 5-8% kasus kasus total. Antarane efek negatif dicathet:

  • muncul saka rash ing kelamin njaba;
  • sensasi kobong;
  • itching;
  • kemerahan saka daerah groin;
  • urtikaria .

Fenomena kasebut ora mbebayani lan ora alasan kanggo ngendhegake perawatan.

Overdosis

Yen digunakake kanthi ora sengaja prodhuk ing dosis sing ngluwihi 1000 mg, gejala negatif ora mungkin, amarga zat aktif praktis ora diserap dening panggunaan lokal. Ing sawetara kasus, reaksi lokal bisa: iritasi, gatal-gatal, kobong.

Wangun lan komposisi rilis

paket 1 kapsul 1000 mg "Lomeksin" kasedhiya ing bentuk kapsul kuning lembut oval kanggo panggunaan vagina. Ing jero kapsul ana suspensi susu / krim.

Siji kapsul mengandung 600 utawa 1000 mg bahan aktif - fenticonazole (kanthi bentuk nitrat). Nduweni efek fungicidal sing cetha sanajan ing konsentrasi rada kurang (saka 0,25 kanggo 16 μg / ml).

Siji pack ngandhut:

  • 600 mg kapsul, 1 potong;
  • 600 mg kapsul, 2 potong;
  • 1000 mg kapsul, 1 potong.

Pharmacokinetics

Fenticonazole bisa nembus membran mukus, nanging, tingkat penyerapan banget kurang. Kanthi terapi sing nyepetake, agen kasebut ora nembus menyang sirkulasi sistemik lan ora dideteksi ing plasma getih.

Instruksi khusus

  • Yen perawatan ora nggawa asil ing 21 dina, sampeyan kudu ngalami pemeriksaan lengkap kanggo njlentrehake diagnosis.
  • Pangobatan thrush lan trichomoniasis kanthi bantuan kapsul vagina "Lomeksin" kudu digabung karo krim "Lomeksin" (kanggo mitra). Minangka jumlah cilik krim kudu dicampur karo kulup lan glans. Iki bakal nyegah kambuh lan nambah efektifitas terapi.
  • Mulai perawatan "Lomeksinom" kudu sawisé mandhek menstruasi.

Panyimpenan

Nyimpen kapsul kudu ing suhu ora luwih murah tinimbang 15 lan ora luwih dhuwur tinimbang 25 derajat. Umur simpenan maksimum 3 taun saka tanggal diterbitake.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Aku duwe thrush kronis, sing disebabake lampiran gedhe kanggo pastry lan bun. Saben uwong sing ngerti yen gula minangka lemah breeding apik kanggo reproduksi jamur, lan aku uga ngerti iki, nanging aku ora bisa nindakake apa-apa karo aku. Kedadeyan kasebut kedadeyan kira-kira 2-3 kali setahun. Kanggo kapindho disimpen kapsul "Lomeksin." Ahli gynecologist nyatakake yen kapsul ora mbiyantu, sakwise telung dina sampeyan bisa ngetik liyane. Nanging aku tansah duwe cukup prosedur. Dina sabanjure, ora ana gatal, ora ana sing ngeculake - ora ana candidiasis! Aku menehi saran kabeh bocah wadon lan wanita sing duwe masalah kaya aku. Tatyana, Tver

Kandhungane saya jarang muncul, biasane sawise perawatan karo antibiotik. Nanging aku tansah ditangani kanthi bantuan probiotik, sing ngasilake mikroflora usus. Sajrone pemeriksaan klinis rutin, wiji ing flora nunjukake anané jamur Candida, sing nyebabake exacerbation periodik. Sanalika aku diuripake menyang dhokter saya kanggo konsultasi lan resep perawatan, amarga aku ora pengin nggawa menyang wangun kronis ing kabeh. Dokter diwajibake kapsul vagina "Lomeksin." Ana mung 2 barang ing paket sing katon kaya kacang buncis. Sampeyan trep kanggo masang, ora ana rasa ora nyaman. Sampeyan njupuk kula telung dina kanggo njaluk nyisihaken saka misfortune - smear liyane nuduhake ora anané flora patogen. Alat apik banget karo rega sing cukup. Anastasia, 23 taun

Dianggep trikomoniasis "Lomeksinom". Mesthi njupuk mung 2 kapsul 1000 mg. Dokter ngelingake yen mungkin. Kita bakal kudu mbaleni kursus kasebut sawise 7-10 dina, yen siji ora cukup. Nanging ora dibutuhake. Ing pemeriksaan maneh aku wis dilaporake yen aku sehat lan bisa bali menyang urip sing kebak (kalebu jinis). Aku ora duwe geli utawa kobong nalika resepsi. Mulane, aku seneng banget, utamané gampang digunakna. Julia, Orenburg

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.