Loratadine

Analog

Formulir Dosis Loratadine Analog (mundhak harga)
Tablet Loratadine Clarosens pil

Tablet Claridol

Tablet Loratadin-Teva

Tablet Klarotadin

Pil klitin

Sirup Loratadine Klarotadin sirup

Claridol Syrup

Clarosens sirup

Kloroprotin

Sampeyan bisa uga: Sing luwih apik - suprastin, diazolin, loratadine utawa tavegil?

Rega

Packaging, blister lan instruksi 35 р. Rata-rata online rega * 35 r. (10 potong 10 mg)

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

xjabocak15 Loratadine minangka obat antihistamin (antiallergic) saka generasi kaping loro .

Bahan aktif iki pamblokiran tamba histamin reseptor rentan kanggo allergens ing awak manungsa, saéngga ngurangi keruwetan gejala alergi.

Dibandhingake karo obatan liya sing padha karo Loratadin:

  • inexpensive;
  • ora adoh;
  • ora nduweni efek hypnotic;
  • nduweni efek langgeng sing langgeng.

Yen sampeyan wis nggunakake obat kasebut, tinggalake review ing komentar. Yen artikel sampeyan gunakake kanggo sampeyan, aja lali klik tombol Share ing sisih ngisor kaca.

Indikasi

mudhun sisih

Dosis lan administrasi

Loratadine kudu dijupuk sethithik sak jam sadurunge mangan. Sifat patologi langsung nyebabake wektu perawatan - perawatan saka Loratadine bisa bertahan nganti pirang-pirang dina nganti pirang-pirang minggu.

Durasi maksimal mesthi 1 sasi, nanging administrasi jangka panjang Loratadine kudu disepakati karo dokter sing nekani.

Kategori pasien Dosis tunggal Frekuensi saka diakoni saben dina
Anak saka umur 2 nganti 12 taun (bobot kurang saka 30 kg) sirup: 1 sendhok teh 1 wektu
tablet: setengah pil 1 wektu
Anak luwih saka 12 lan wong diwasa sirup: 2 sendok teh 1 wektu
tablet: 1 tablet 1 wektu
Pasien diwasa kanthi Injeksi Hepatik sirup: ora luwih saka 1 sendhok teh 1 wektu
tablet: setengah pil 1 wektu

Contraindications

  • intoleransi individu kanggo tamba lan komponen (contone, kurang laktase utawa sindrom saka panyerapan glukosa sing ora bisa diatasi);
  • meteng;
  • nyusoni;
  • umur bocah nganti 2 taun.

Efek sisih

Verte Ing patients diwasa: pusing lan sirah, drowsiness, lemes, konsentrasi mudhun, tachycardia, tutuk garing, mual, nyeri weteng, ruam kulit, bronchospasm, sesak ambegan, kebotakan fokal, kejutan anafilaksis, disfungsi ati.

Ing bocah-bocah: sirah, drowsiness lan lethargy utawa tambah gampang nandhang sangsara.

Komposisi lan farmakokinetik

ukuran siji tablet

  • Loratadine - 10 mg saben tablet
  • Pengecer: selulosa microcrystalline, pati kentang, lactose, asam stearat

Obat kasebut kanthi cepet diserep ing saluran pencernaan, nglebokake getih ing waktu separo jam sawise ingestion. Efek narkoba occurs sawise 1-2 jam, banjur mboko sithik mundhak, nyayaki nilai maksimum sawise 8-12 jam, lan tetep sepanjang hari sawise njupuk Loratadine.

Punika diproses ing ati kanggo mbentuk bahan aktif desloratadine . Rata-rata rata-rata urip kira-kira 20-28 jam, nanging kanthi karacunan alkohol kali iki ganda.

Dieksperimen saka awak kanthi feces lan cipratan. Ora nglumpukake lan ora mimpin kanggo kecanduan. Ora nglebokake barrier getih-otak lan ora langsung nyebabake sistem syaraf manungsa, nanging dadi susu.

Interaksi narkoba

Loratadine ora bisa dikombinasi karo nggunakake sembarang omben-omben alkohol, amarga alkohol bisa ngurangi efektivitas tamba lan nambah efek negatif marang ati. Konsumsi alkohol bisa nganti 36 jam sawise dosis pungkasan Loratadine.

Sampeyan ora perlu nggabungake Loratadine kanthi njupuk sawetara antibiotik ( Erythromycin , Rifampicin), amarga iki bakal nyebabake kelemahane efek terapeutik saka Loratadine lan antibiotik.

Liyane

Iki dirilis tanpa resep. Umur urip 3 taun saka tanggal pabrik. Tetep metu saka anak, ing suhu ora luwih saka 25 ° C.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Aku alergi kanggo nemu lan mulane spring iku wektu nyoba kanggo kula. Kanggo supaya pas lan ora kesel yen wit-witan wis mekar, aku nyoba obat sing ageng. Kabeh padha becik, kajaba rega sing wigati. Nggoleki obat sing murah lan efektif, aku ketemu babagan Loratadine. Aku nyoba lan kaget - efek sing banget, dheweke ora duwe efek nyenyet, plus kategori rega terjangkau. Aku nyaranake tamba iki kanggo everyone minangka obat alergi sing efektif lan murah. Maria, Petrovsk-Zabaykalsky, Rusia

Aku ora mikir babagan alergi, nganti entuk apa, ing wayah wengi Taun Anyar, aku ora mangan akeh mandarin. Esuke sawis ​​tangerine "riyaya abdomen," dheweke nemokake ruam cilik ing awak lan banjur menyang dhokter. Diagnosa Citrus Alergi kaget banget. Nanging dhokter reassured sing bakal pass lan diwènèhaké Loratadine. Sawise njupuk pil pisanan dadi luwih gampang, lan ruam ilang rampung ing dina katelu. Nanging, aku ora ngrekam efek sisih: perhatian ora deteriorate, ngantuk lan kelip-kelip ora ana. Wiwit kuwi, aku ngerti yen alergi ngalahake gampang lan murah. Alexey, Cherkasy, Ukraina

Aku dhokter lan ngerti sampurna yen meh saben obat sing larang lan efektif duwe mitra sing murah lan padha. Lan nalika tiba-tiba aku duwe alergi kanggo deterjen, aku nggunakake Loratadine. Secara harfiah sejam sawise njupuk pil pisanan, ana relief sing ngetokaké: gatal-gatal kulit mudhun lan mumet ambruk. Dina sabanjure aku ngombe pil liyane - lan ruam saka kulit tangan saya ilang tanpa jejak. Dadi kanggo kula pribadi, Loratadine minangka kaslametan nyata. Larisa, Moskow, Rusia

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

2 komentar

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.