Lorinden C, ointment

Analog

539d908 Ana analog sing lengkap, Lorinden A lan Flumetazon bisa dianggep sing padha ing tumindak.

Dhaptar kortikosteroid salep .

Rega

366 р. Rata-rata rega online * 366 p.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Indikasi sing digunakake

195771 Lorinden C dipigunakaké minangka topikal kanggo pemulihan ing kasus kulit dermatosis inflamasi, sing rumit déning infèksi jinis bakteri utawa jamur .

Iki uga bener kanggo kasus sing diiringi hyperkeratosis lan gatal-gatal periodik.

Lorinden C uga digunakake kanggo dermatitis seboroik lan atopik, dermatitis kontak alergi, erythematosus lichen , lupus erythematosus kutaneus, eritema polimorfik.

Dosis lan administrasi

8427065 Salep kudu diaplikasi kanthi lapisan tipis ing wilayah kulit sing kena kena pengaruh. Ing dina pisanan perawatan - 2-3 kaping dina, sawise kedadeyan asil positif, aplikasi 1-2 kaping dina.

Penting, yen nggunakake ora luwih saka 2 minggu. Sampeyan bisa nggunakake bandage sing ngijini hawa liwat.

Karo lichenisation lan hyperkeratosis sing gedhe banget (ruam garing, crusts, thickening of skin), pengobatan occlusive perlu 1 dina 24-48 jam, kanthi total perawatan - ora luwih saka 1 minggu.

Sandhangan khusus - pangimposan bahan anti banyu ing ndhuwur panggul kain steril sing biasanipun.

Tanpa konsultasi sadurunge karo spesialis, ora dianjurake kanggo nggunakake luwih saka 2 g ointment saben dina.

Contraindications

Maz Lorinden C ngirim ora digunakake karo:

  • tambah kerentanan kanggo pivalate flumetasone utawa glukortikosteroid liyane, uga clioquinol lan komponen liyane prodhuk;
  • ngarsane virus (nyatake, virus herpes, cacat, cacar angin jinis), bakteri (tuberkulosis kulit) utawa infeksi jamur saka epidermis;
  • tumor kulit;
  • umum lan Jambon kukul (rosacea);
  • dermatitis ing area lisan (dermatitis jinis perioral);
  • ing 2-3 dina pisanan sawise vaksinasi;
  • inflammation saka varicose vena utawa ulcers;
  • Burns lan karusakan sing padha;
  • gatal ing wilayah alat kelamin;
  • Diaper tipe dermatitis;
  • umur nganti 10 taun;
  • ing trimester pisanan ngandhut.

Efek sisih

Efek samping sing bisa dadi rong kategori: reaksi lokal lan sistemik. Kasebut pisanan ing kasus langka kalebu kobong, gatal ing kulit, kukul, kukul, epidermis garing lan folliculosis. Kanthi nggunakake suwene - atropi kulit, hirsutism tipis, telangiectosis, ora seimbang pigmentasi.

Sing liyane sing padha ing symptomatology karo kortikosteroid (glucocorticosteroids): rasa penake, mual, mundhut konsentrasi.

Komposisi lan farmakokenetik

maz-8765 1 g saka Lorinden C modifies 0,2 mg flumethasone pivalate, uga 30 mg clioquinol (iodchloroxyquinoline) - iki minangka bahan aktif utama.

Auxiliary - lilin putih lan petrolatum.

Nalika nglamar salep ing kulit, zat aktif kanthi gampang nembus stratum corneum.

Flumetasone Pivalate meh ora diserap menyang aliran getih, lan uga ora ana efek sistemik. Penyerapan dadi luwih penting kanthi nggunakake alat sing kerep, uga aplikasi ing area gedhe ing kulit utawa ing pasuryan. Iki uga bener kanggo daerah sing nganggo kulit sing rusak dening epidermis, nggunakake klambi khusus sing nambahake tingkat asor lan indikator suhu lokal.

Clioquinol, nalika digunakake minangka ointment, bisa rada nembus epidermis kanthi ikatan karo protein plasma.

Bahan aktif Lorinden C meh ora dimetabolisme ing kulit. Sawise nyerep, salep utamane dipisahake ing area ati. Dieksekusi ing bentuk metabolit lan kanthi jumlah cilik karo urin utawa empedu.

Clioquinol sebagian sacara biologis diowahi ing ati lan diekskripsikake ing urine.

Beda

Iki dirilis tanpa resep. Salep kasebut kudu disimpen ing papan sing ora bisa dilacak kanggo bocah-bocah, kanthi indikator suhu ora ngluwihi 25 ° C. Umur urip 3 taun.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Kanggo pirang-pirang taun dheweke nggunakake macem-macem ointments, nandhang saka exacerbations saka psoriasis, lan meh ora dana mbantu, malah banget larang lan impor. Kira-kira setahun kepungkur, dermatologist menehi saran supaya mulai nggunakake salep Lorinden C. Kesan kasebut wiwit ditepungi kanthi langsung - jejaring psoriasis ing tangan saya langsung mandheg, nanging butuh maneh ing papan kaya sirah lan sikil. Ana sawetara reddenings rada alon, nanging langsung liwati. Dadi lenga sing apik, mbantu aku. Larisa Petrashishina, Ukraina, Khmelnytsky region

Aku bisa ngomong yen aku kepenak banget karo ointment Lorinden C. Iku uga mbantu karo dermatitis, uga diserep lan ora menehi efek sisih. Kanggo rega, iki alat sing paling apik. Aku nyoba ora nggunakake banget asring, amarga aku wedi kecanduan. Pavel Voronov, Rusia, Volgograd

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.