Komplek Macmiror

Analog

Lilin

  • Nifuratel lilin

Rega

: 1009 р. Rata-rata online rega * : 1009 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

lilin ing bledosan mrico

Kompleks McMiror minangka obat kanggo nggunakake lokal kanggo ngobati penyakit gynecological (genital wadon).

Obat iki ngandhut nystatin - antimikotik, ngancurake jamur ragi. Utamané efektif marang jamur saka genus Candida, sing urip ing membran mukosa saka vagina lan vulva lan nyebabake pangembangan kandidiasis vagina.

Ing kombinasi karo nifuratel, nystatin nambahake sifat antifungal.

Kompleks McMiror bisa digunakake kanggo nambani infeksi bakterial sing disebabake dening reproduksi protozoa (Trichomonas, Giardia), mikroorganisme gram-negatif lan gram-positif.

Obat iki duweni efek antiprotozoat sing cukup, yaiku ngalangi proliferasi parasit.

Diprodhuksi ing Italia.

Nalika ditetepake?

Lilin "Komplek Makmiror" disaranake kanggo monoterapi utawa perawatan gabungan saka penyakit menular saka vulva lan vagina, sing disebabake dening organisme sing sensitif marang efek saka komponen aktif obat kasebut.

Indikasi kanggo nggunakake wangun dosis iki yaiku:

  • vulvovaginitis;
  • trikomoniasis vagina;
  • bakteriosis vagina;
  • chlamydia saka vagina;
  • vulva lan vaginal candidiasis;
  • infèksi liya saka babagan genital (kanthi sensitivitas patogen kanggo nystatin lan nifuratel).

Carane aplikasi?

makmiror-65 Suppositories "Komplek McMiror" ditrapake kanggo panggunaan intravaginal. Kanggo entuk efek terapeutik, 1 supositorial saben dina cukup.

Wektu sing dianjurake kanggo introduksi yaiku sore (sadurunge bedtime). Iki perlu kanggo nyegah metu lilin saka saluran vagina, sing dumadi yen wanita langsung njupuk posisi vertikal.

Sadurunge introduksi saka suppository kudu ngumbah alat kelamin (yen perlu - syringing) lan ngolah tangan.

Perhatian khusus kudu dibayar menyang kuku - piring kuku sing tajem lan tajem bisa nindakake membran lendhut lan tembok vagina lan nyebabake infeksi sekunder.

Latihan perawatan 8 dina, kajaba regimen sing beda dianjurake dening dokter (ing sawetara kasus, gynecologist utawa venereologist bisa menehi rekomendasi terapi 12 dina).

Wigati! Perkenalan lilin ing babagan vagina ndhuwur menehi efek terapeutik sing luwih jelas.

Contraindications

"Komplek McMiror" bisa dipigunakaké kanggo kategori kategori, ora kalebu bocah wadon lan bocah wadon karo chimp (prawan). Kanggo kelompok iki, dianjurake nggunakake krim vagina Complex McMiror.

Contraindications kanggo janjian tamba minangka alergi kanggo komponen tamba, uga reaksi hipersensitivitas kanggo nystatin utawa nifuratel.

Pregnant lan lactation

1 supositorial gedhe Nalika digunakake sacara lokal, bahan aktif obat ora nembus menyang getih lan praktis ora diserap dening membran mukus, supaya tamba bisa digunakake kanggo nambani wanita ngandhut. Efek teratogenik utawa racun ing janin sajrone terapi ora ditemokake.

Nystatin lan nifuratel ora ana excreted ing susu susu, saéngga McMiror Complex bisa digunakake kanggo ngurus wanita.

Efek sisih

Obat kasebut bisa ditularake ing umur apa wae. Reaksi negatif sing kacathet nalika nggunakake dana kurang saka 6,8% saka total. Sawetara pasien nuduhake tandha alergi kanggo komponen obat kasebut: ruam, bintik abang, abang, gatel.

Yen gejala kasebut katon, yen diucapake, sampeyan kudu takon dhokter supaya bisa ngilangi alergi abot lan arep nggunakake obat sing luwih akeh.

Overdosis

Kemungkinan overdosis ing aplikasi supositorial lokal ora mungkin. Ing dina iki, kasus sing nggunakake dosis dhuwur saka tamba ora kadhaptar.

Wangun lan komposisi rilis

Macmiror - Kabeh Formulir Dosis Kompleks McMiror diprodhuksi ing bentuk supositoris vagina kuning sing ngemot suspensi berminyak. Paket bisa uga ngandung 8 utawa 12 suppositories.

Preparation kalebu:

  • Nystatin yaiku antibiotik antifungal sing ngrusak sel membran jamur lan nyegah pertumbuhane koloni organisme patogen;
  • nifuratel - ngrusak bakteri (utamane aktif marang chlamydia, Trichomonas) lan parasit protozoa (contone, Giardia);
  • komponen tambahan kanggo produksi basis hard lan gelatin kapsul.

Pharmacokinetics

Bahan aktif sing ora nembus menyang aliran getih, ora dideteksi ing plasma getih lan ora nglumpukake ing organ lan jaringan. Output ora diganti.

Instruksi khusus

  • Ing wektu therapy, dianjurake kanggo mungkasi kontak intim.
  • Loro-lorone mitra kudu diobati kanggo nyegah kambuh infeksi. Kanggo tujuan kasebut, sampeyan bisa nggunakake krim "Komplek McMiror".
  • Kanggo virgin kanggo nambani thrush, chlamydia utawa trichomoniasis, sampeyan bisa nggunakake krim "Komplek McMiror". Aplikator khusus, sing dipasang ing tabung nganggo obat, ngidini sampeyan ngetik alat kasebut menyang vagina, tanpa nglanggar integritas selaput dara.

Panyimpenan

Lilin kudu disimpen ing jero ruangan utawa ing kulkas (pembekuan). Umur urip ora luwih saka 3 taun saka tanggal produksi.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Aku pisanan ketemu tamba "Makmiror complex" nalika nggambarake ngandhut kapindho. Kanthi wacana survey komprehensif kudu njupuk smear saka vagina kanggo nemtokake flora bakteri. Asil nuduhake yen aku duwe sariawan, sanajan ora ana pratandha eksternal saka penyakit utawa rasa ora nyaman kabeh. Dhokter ditugasake lilin iki. Supositoria sing elastis, ora nyebar lan dicampur ing tangan, gampang dilebokake. Pisanan sawise prosedur, aku langsung tangi lan tindak kanggo nindakake bisnis. Iki salahku, amarga meh kabeh lilin mili. Sawise iku, dheweke mulai ngetik ing wayah wengi. Ing dina kaping 10 saka perawatan aku menyang konsultasi kanggo re-analisis, sing nuduhake yen aku sehat. Ing cara, kita dianggep karo bojomu. Iki penting sanajan ora ana gejala thrush, amarga ana infeksi sing didhelikake. Pendapatku babagan obat iku sejatine positif. Anna P., 25 taun, Kolomna

Lan aku "cukup enak" kanggo mlaku dadi thrush. Lan aku duwe wilayah kasebut ing cervix. Minangka dokter ngandika, iki langka, lan perawatan saka patologi perlu dibutuhake supaya ora kanggo miwiti penyakit menyang tataran kronis. Piranti suntik lan vagina "Komplek McMiror" diwenehake. Nalika aku teka ing farmasi kanggo tuku tamba kasebut. Iku rada kaget karo biaya - paket biaya kula babagan 1.100 Rubles. Aku pengin nggoleki sing luwih murah, nanging banjur mutusake ora nyimpen kasehatan lan tuku. Nyenengake kanggo nyisipke lilin, nanging aku menehi saran kabeh kanggo nyirep kuku ing tangan, amarga kudu disuntik jero cukup. Aku diobati nganti 8 dina, kaya sing dituduhake ing instruksi. Sawise ngunjungi liyane ing gynecologist, aku kudu nggunakake wong liya kanggo 4 dina. Nanging ing microflora studi kontrol, ora ana gunané! Ing ngisor iki: tamba, mesthi, larang, nanging banget efektif. Lan ing kasus apa wae, kesehatan luwih larang. Christina U., 30 taun, Gatchina

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.