Ointments lan krim marang thrush

p8 Obat sing paling efektif kanggo penyakit iki, sing ngerti, yaiku salep lan krim.

Iki minangka dhaptar obat utama kanggo perawatan lokal saka thrush:

Ointment lan krim kanggo thrush ing wong diaplikasi kanthi lapisan sing tipis kaping 2 dina menyang lesi sawise mbuwang tata cara sing resik. Durasi saka perawatan yaiku 7 dina .

Tindakan utama agen antimikotik lokal yaiku karusakan saka membran sel jamur. Sawetara krim lan lendhut kanggo wong lanang duwe efek samping - padha duwe sensasi kobong entheng lan gangguan kulit sing tipis.

Kanggo wong sing ngeluh saka groin gatal, dokter menehi krim karo kortikosteroid. Pangobatan kaya ngurangi gejala utama inflammation lan ngilangake gatal.

Carane ngobati sariawan ing wong kanthi krim antijamur? Paling asring, krim Clotrimazole murah sing digunakake kanggo iki, sing ditrapake ing penis 3 kaping dina kanggo 2 minggu miturut rencana ing ngisor iki: pisanan ing esuk sawise tangi, kaping pindho ing dina wayah wengi lan kaping telune sadurunge bedtime. Obat iki ora duwe efek sampurna, amarga ora diserap ing aliran getih.

Aja lali babagan diet, langkah-langkah pencegahan lan cara liyane .

Nambah komentar

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.