Medical CenterService, jaringan klinik kanggo kesehatan pria lan wanita

Kutha:

Polar 32
(495) 989-44-82, referensi siji-sijiné jam papat

1 komentar

  • Irina :

    Sawetara sasi kepungkur aku diobati erosi cervical dening karusakan laser ing klinik iki. Kabeh analisis awal diserahake ing panggonan. Perawatan cepet lan sukses, tanpa tandha utawa bekas. Ora ngrasakake rasa ora nyaman. Doctors qualified, ngerti barang sing. Aku saiki menyang gynecologist mung kene.

Ninggalake review babagan klinik

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.