Pusat Kesehatan Kaki

Kutha:

Kuibyshev, 46
(846) 332-03-30
+ 7-937-176-79-69

1 komentar

  • Iman :

    Suwe nang endhase ditarik sikil jamur. Banget tormented, kita nyoba akeh alat. Lan sing ngiklanake ing TV, lan resep-resep populer, nanging asil perbaikan sementara. Mulane, dheweke pancen mutusake kanggo ngubungi dokter spesialis Medical Center kanggo perawatan Foot. Bojoku diresiki perawatan, kita nindakake kabeh, lan kanggo sasi papat saiki dheweke ora ngelingi babagan jamur. Matur suwun.

Ninggalake review babagan klinik

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.