Salep methyluracil

Analog

Nizhpharm Ointment kanthi jeneng "Methyluracil" diprodhuksi dening manufaktur beda. Ora ana sinonim.

Rega

72 р. Rata-rata online rega * 72 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

"Salep methyluracil" yaiku salep adhedhasar methyluracil, sing minangka zat aktif biologis lan nduweni efek regenerasi, anabolik lan anti-katabolik. Alat iki digunakake kanggo perawatan penyakit kulit, sing diiringi maneka warna deformasi epidermis (cures, wounds, scars, etc).

Gambaran lan sifat

Farmaprim SRL Salep kalebu ing komposisi mung telung komponen: methyluracil, lanolin lan petrolatum medis. Efektivitas terapeutik pamakean lokal yaiku efek ing ngisor iki ing jaringan sing kena pengaruh lan struktur lingkungane:

  • nuduhake aktivitas anabolik;
  • karo aplikasi lokal (lokal), wis sifat protèktif;
  • ngatur ijol-ijolan nukleus;
  • nyepetake penyembuhan wounds lan wounds;
  • ngusulake nganyari epidermis lan epitelium ing tingkat sel.

! Related Links
Radevit - vitamin kanggo kulit

Antarane liyane, ointment ngrangsang nguatake kekebalan lokal, lan uga ngilangake proses inflamasi.

Methyluracil diprodhuksi sajroning salep kanggo aplikasi eksternal ing tabung 25 g (ing salah siji kotak karton - 1 tabung).

Indikasi

Biosintesis Salep methyluracil bisa dijelasake minangka obat utama yen sampeyan duwe tandha-tandha ing ngisor iki:

  • eczema;
  • dermatitis lan dermatosis saka macem - macem alam;
  • neurodermatitis;
  • Burns (ing tataran mbenerake);
  • nyengsemaken tatu;
  • ulcerative lesion of the skin;
  • erosi (kalebu efek saka terapi radiasi);
  • retak ing puting susu lan ing anus.

Minangka agen photoprotective sing digunakake kanggo photodermatitis.

Kanggo ngetokake lara lan ulkus, salep antimikroba perlu, contone, Fucidin .

Carane aplikasi?

Salep ditrapake kanggo kulit sing kena pengaruh ing jumlah 5-20 g (dosis sing tepat ditemtokake dening dokter sing nekani). Gunakake alat kasebut sepisan utawa kaping pindho saben dina. Wektu perawatan kasebut (kajaba digunakake dianjurake dening dokter) 15-30 dina.

Metode aplikasi

Diagnosis Carane aplikasi
Dermatitis radiasi bullous Aplikasi lokal
Burns Aplikasi lokal
Wounds lan ulcers Aplikasi lokal
Radioepitheliitis Aplikasi karo tampon medis
Luka vagina minangka akibat radiasi (almarhum) Aplikasi karo tampon medis

Wigati! Pemanfaatan Methyluracil sacara simultan nggunakake aplikasi obat liya (contoné, antibiotik, sulfonamida, persiapan antiseptik, lan liya-liyane).

Efek sisih

Konsistensi Efek negatif nalika terapi karo salep Methyluracil arang banget (minangka aturan, nalika awal banget perawatan).

Iki bisa dadi sensasi kobong sing rada entheng, mandhap saka wilayah sing diobati, gatal sing rada resik.

Ing sawetara kasus, reaksi alergi wis kacathet.

Contraindications

Sampeyan ora bisa nggunakake ointment yen sampeyan duwe riwayat sethithik salah siji diagnosa ing ngisor iki:

  • leukemia akut;
  • redundansi saka granulations;
  • intoleransi kanggo komponen sing nggawe salep.

Gunakake nalika meteng

Santo Wis diijini nggunakake "Methyluracil" nalika nunggu anak, yen ana perlu kanggo iki, amarga tamba praktis ora digunakke, lan mung ing jumlah cilik lumebu plasma getih.

Dispensing lan panyimpenan

A resep kanggo tuku ora dibutuhake. Umur urip saka ointment wis umure 3,5 taun. Suhu panyimpenan ngirim ora ngluwihi 20 derajat.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Aku tuku "Methyluracil" kanggo tujuan dermatolog nalika nandhang eczema. Fenomena iki, terus terang, ora dadi masalah sing paling nyenengake, lan menehi akeh rasa ora nyaman, kalebu rasa ora nyaman fisik. Aku ora ngandel yen ointment bakal mbantu, nanging aku isih tuku. Digunakake alat kanggo 4 minggu - asil ngluwihi kabeh ekspektasi. Ora ana maneh eksim. Kanthi kabeh peeling, redness lan gatal (sadurunge gerah kanggo dina). Bongkahan lan sirup ilang sawise 2 minggu aplikasi reguler. Saiki, yen sampeyan tiba-tiba kudu nambani perih iki maneh, aku bakal ngerti apa tegese milih iki. Vera Vasilievna, 45 taun

Aku butuh lenga metil uracil sawise aku nyuwak sikilku kanthi kuku nempel ing papan nalika ndandani kamar. Ana tatu rada jero sing banget diencerke lan ora kepengin mlayu dhewe. Kajaba iku, nalika umurku, kulit ora kaya elastis karo wong enom. Salep dilatih kaping pindho saben dina kanggo babagan sasi. Sajrone wektu iki, catu iki ora bisa ditemokake maneh, amarga aku ora bisa ngomong apa-apa, kaya nalika ngetokake urip sing aktif, aku kerep pindhah menyang blumbang, lan keblontakane ing sikilku ora nglukis manawa aku (contrary to my favorite word). Oleg Nikolaevich, 53 taun

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.