Cara nyopot pembuluh laba-laba

Saben uwong utawa mengko ketemu ing urat pasuryan utawa kaki. Kosmetolog nelpon "couperosis", lan bedah pembuluh darah nyebut "telangiektasia". Dadi, cacat ora bakal ilang, kudu dibusak.

Nyopot laser

cuperosis ing tataran pasuryan Laser digunakake ing perawatan rosacea ing pasuryan lan sikil. Radiasi laser saka werna werna ijo lan kuning diakoni minangka sing paling efektif.

Kasunyatan kasebut diterangake kanthi kasunyatan manawa cahya ing spektrum iki sacara intensif diserep dening prau dilandhingake, lan ora kanthi kulit, sing ora kalebu kerusakan epidermis. Panlitèn marang radiasi saka spektrum werna sing beda nduweni pengaruh sing luwih cetha.

Faktor liyane sing mangaruhi efisiensi laser yaiku diameter titik cahya. Sampeyan ora kudu ngluwihi 3 milimeter. Prasyarat kanggo njamin keamanan prosedur nyedhiyakake piranti kasebut kanthi sistem cooling. Banjur pasien ora bakal ngrasakake rasa ora nyaman ing sesi kasebut.

Carane ora?

penghapusan laser cuperosis

  1. Nemtokake liwat kulit, radiasi kasebut kanthi konsentrasi ing lokasi papan sing diperluas.
  2. Tembok-potongan kapal wis digawe panas lan "disegel."
  3. Aliran getih ing prau dipateni lan asterisks ilang.

Mung wilayah sing kena kena radiasi. Laser ora nyedhaki jaringan jejer.

Yen kita ngomong babagan nggunakake therapy laser kanggo mbusak rosacea ing pasuryan, banjur ana watesan. Sampeyan mung bisa digunakake kanggo perawatan lintang-lintang vaskular kanthi diameter ora ngluwihi 2 mm. Lan prosedur iki wis rampung contraindicated kanggo wong kulit peteng, wiwit whitish panggonan bisa katon ing situs cacat sing padha wanted kanggo njaluk nyisihaken.

Jumlah prosedur ditemtokake dening ukuran lan intensitas manifestasi patologi. Yen titik ora ngluwihi 1 mm ing diameter, 1-2 sesi bisa disebarake, kanggo ekstensi gedhe 5 utawa luwih sing dibutuhake.

Ingkang paling utama ora kanggo lali yen mbusak laser lintang vascular mung menehi efek estetis, nanging ora ngatasi karo sabab ROOT saka patologi!

Periode Recovery

wong loro padha berjemur ing sangisoring payung Jaring vaskular ing pasuryan lan sikil rawan kanggo kambuh, lan menawa pasien ora ngadhepi masalah iki sepisanan, ora ana jaminan mutlak yen dheweke ora bakal muncul maneh. Nanging, implementasine sanget rekomendasi kasebut saka dokter bakal ngurangi kemungkinan kambuh. Biasane padha mudhun menyang titik ing ngisor iki:

  1. Dina sampeyan ora bisa nyimpen kosmetik ing area sing kena pengaruh saka laser.
  2. Ing rong minggu, sampeyan kudu ninggalake cahya srengenge lan ngleksanani fisik (aturan kasebut ditrapake sawise saben prosedur laser therapy), uga nggunakake scrub, tutup lan peeling. Sampeyan pancen dilarang nggunakake produk sing ngandhut alkohol.
  3. Wulan ora bisa ngunjungi blumbang lan nglangi ing banyu alam.
  4. Kanggo telung sasi sampeyan ora bisa ngunjungi baths lan sauna, uga nyoba kanggo ngilangi owahan suhu dadakan.

Manungsa waé! Saben pasien kudu njlentrehake informasi dhokter babagan konsekuensi lan komplikasi laser therapy.

Kena konsekwensi

hyperpigmentation ing pasuryan Terapi laser mbebayani kanggo kesehatan, nanging amarga karakteristik awak kasebut bisa nyebabake efek samping:

  • Hyperpigmentation - reaksi nduweni karakter sing teka. Kurangi manifestasi kasebut bisa dadi krim whitening khusus. Yen prosedur therapy laser ing ngarep, banjur ora bisa dilakoni nganti hyperpigmentation bakal rampung.
  • Erythema minangka reddening kuwat saka kulit sing disebabake dening pembesaran pembuluh getih. Bisa katon ing mburi sesi lan ilang sawise sawetara jam.
  • Neovascularization minangka tatanan anyar saka telangiektasia, sing paling asring disebabake dening pasien nolak saran saka dokter sing nekani.

Kabeh komplikasi ing ndhuwur bisa didandani.

Radiowave Surgery - Surgitron Apparatus

Surgitron apparatus Pangobatan liyane sing efektif kanggo telangiectasias gedhe lan cilik yaiku mbusak hardware kanthi bantuan Surgitron.

Tandha kanggo panyimpenan gelombang radio yaiku jaring vena, vena spider ing awak lan pasuryan.

Kaluwihan prosedur:

  • marasake awakmu, cepet;
  • tanpa getih;
  • painlessness;
  • Aplikasi kanggo kulit tanned lan peteng.

Penyisihan gelombang radio saka asterasi vaskular kanthi alat Surgitron ora mung ndemek wilayah kulit sing sehat, nanging uga ngalangi infeksi, lan duweni efek steril.

Inti saka ombak gelombang radio ing prau sing ditambahi kanggo nyegah aliran getih kasebut. Getih bakal disebar menyang wadhah sehat ing kana, lan asterisk utawa bolong bakal ilang.

Supaya pasien ora nemu rasa sakit, krim anestetik ditrapake ing kulit. Waktu sesi ora ngluwihi sak jam. Jumlah prosedur gumantung suwene telangiectasia muncul.

Akibat

Awit operasi gelombang radio rampung ngilangi edema, lara lan getihen, pemulihan sawise prosedur kasebut cepet lan tanpa komplikasi. Resiko scarring lan panggonan age uga diminimalake amarga cara atraumatic.

Teknologi ELOS

Prosedur elos Tembung anyar ing kosmetik.

Kauntungan teknologi kasebut yaiku kamungkinan paparan bebarengan kanggo kapiler sing ditambahi karo rong jinis energi - frekuensi dhuwur arus listrik lan energi.

Mangkono, kanthi alon nimbulake lapisan sing luwih jero saka kulit.

Carane ora?

  1. Puluh Elos nresep wadhah, sing ndadekake koagulasi (lempitan) komponen protein ing lumen kapiler.
  2. Ing pangaruh energi, kontrak prau, tembok-tembok sing "disegel", mboko sithik diisi karo jaringan penghubung lan, sauntara wektu, rampung dibubarake.

Sanalika sawise sesi, abang lan edema rada bisa diamati ing wilayah sing kena. Biasane ing 2-3 jam efek kasebut ilang.

Nomer prosedur beda-beda gumantung kapan suwene wis muncul. Sawetara pasien butuh perawatan, rata-rata 4-5 sesi (siji saben sasi).

Kauntungan saka metode kasebut

nglamar krim ing pasuryan Teknologi ELOS minangka cara sing luwih lembut lan aman dibandhingake karo teknologi hardware liyane sing nggunakake cahya utawa saiki kanthi kapisah. Dampak langsung menyang masalah.

Kanggo nggabungake asil lan ngurangi kedadeyan patologi pembuluh darah ing mangsa ngarep, disaranake kanggo nglakoni mesotherapy sing dimaksudake kanggo nguatake kapal.

Sampeyan perlu perawatan profesional sacara teratur, lan ing Kajaba iku, aja nglirwakaké sarana perawatan lan pencegahan telangiektasia ing kulit alus.

Teknik tambahan

Saliyane metode ing ndhuwur kanggo ngilangi asterisk babagan vaskular, ana cara liya sing kurang luwih mbebayani.

  • Sclerotherapy Kita ngomong babagan suntikan saka sclerosant menyang amben venous, sing nutupi tembok-potongan kapal dilated. Suntik obat sing nyebabake pembengkakan lan abang ing papan injeksi, nanging ora perlu wedi. Kanggo njamin panyegelan kapal, panggonan iki dibungkus nganggo bandage elastis. Sampeyan bisa entuk panutup lengkap ing prau lan mungkasi aliran getih ing sasi lan setengah. Iku ora angel kanggo ngira yen cara iki cocok kanggo ngilangi jaringan pembuluh darah ing sikil.
  • Terapi ozon . Cocog kanggo perawatan rosacea ing pasuryan. Injeksi, saiki campuran ozon-oksigen, uga ngenalake saluran ing prau kanggo ngaktifake proses oksidasi sing nyebabake karusakan saka telangiectasias. Teknik iki nduweni akeh kaluwihan, kayata anané lara, tatu, pigmentasi. Efek kasebut katon langsung lan tahan suwe.
  • Electrocoagulation. Cara sing dilebokake sajroning kapal sing dikembangake kanthi arus frekuensi dhuwur. Cukup sawetara taun kepungkur, teknik iki dipanggonake minangka paling efektif. Nanging, saiki wis digunakake kurang kerep, amarga cauterization cilaka ora mung prau, nanging uga jaringan lingkungan, sing nyebabake jaringan parut, hyperpigmentation, utawa depigmentasi saka area sing diolah.

Mangkono, sadurunge ngilangi lintang vaskular, perlu diwenehi tèknik modern, contraindications lan kemungkinan konsekuensi, lan milih cara sing paling efektif lan aman.

Nambah komentar

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.