Metrogyl, gel

kanggo njaba njaba Kasedhiya ing gel konvensional kanggo nggunakake lan gunggung gel gynecological, sing beda mung dening aplikator khusus ing kit. Instruksi kasebut nggambarake loro.

Analog

Ointments:

  • Rozamet
  • Rosex
  • Trichopol
  • Flagil

Vagina Analogi ginekologi:

  • Klion D-100
  • Metronidazole, lilin
  • Trichopolus, lilin
  • Flagil, lilin

Rega

187 р — гель, 195 р — вагинальный гель Rata-rata rega online * 187 r - gel, 195 r - gel vagina

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Metrogil minangka obat antibakteri spektrum sing wiyar. Uga mbantu saka kukul, digunakake kanggo nambani wounds lan ulkus.

metrogil Uga diprodhuksi vagina gel sing dipigunakaké ing ginekologi. Wis komposisi sing padha, nanging nduweni aplikator khusus sing ndadekake banget administrasi intervaginal.

! Obat karo tandha-tandha sing padha:

Metrodinazole (bahan aktif) nyegah kegiatan mikroorganisme anaerob paling gampang (Trichomonas vaginalis, Entamoeba histolytica, Gardnerella vaginalis, Giardia). Bakteri aerobik ora sensitif marang tamba.

Panampilan: inti transparan kanthi konsistensi seragam warna kuning.

Sifat saka impact ing lingkungan patogen - nyegah proses sintesis DNA ing sel asing.

Indikasi

metrogil2 Gel normal:

  • Rosacea (kalebu posteroid),
  • acne vulgaris
  • infèksi kulit,
  • bedsores,
  • ulkus troph,
  • diobong
  • eksim,
  • eczema seborrheic,
  • seborrhea,
  • dermatitis seborrheic,
  • ulkus troph saka extremities ngisor (marang latar mburi varicose vena, diabetes mellitus),
  • lelara alon-lelara, hemoroid, fisura dubur.

Yen sampeyan duwe tatu biasa, ora ana inflammation lan pus, banjur bisa disembelih karo Methyluracil .

Gel vagina digunakake kanggo nambani vaginosis bakteri saka alam sing beda (sawise njupuk data pendukung saka studi klinis). Efektivitas paling gedhe ditemokake ing perawatan trichomoniasis lan infeksi sing disebabake dening Gardnerella.

Metode aplikasi

applicator Metrogil ditrapake kaping 2 dina (esuk lan sore). Efek ditemokaké sawise babagan 2-3 minggu panggunaan.

Sabanjure perawatan karo gel konvensional banget gumantung ing kasus tartamtu lan ditemtokake dening dokter, rata-rata iku 3-4 sasi.

Yen perlu, gunakake klambi khusus.

Gel vagina diterbitake kaping 2 dina, 5 gram obat (siji aplikator lengkap) intravaginally. Kursus perawatan dirancang kanggo 5 dina. Sajrone therapy, sampeyan kudu mungkasi jinis.

Contraindications

  • Sensitivitas kanggo nitroimidazole, lan asale.
  • Penyakit getih lan ati;
  • Gagal hepatik.
  • Sawetara penyakit gemeter;
  • Cenderung kanggo cramps.

Pregnant lan lactation

Obat iki ora cocok kanggo kabeh periode gestational, lan nalika nyusoni. Janjian (2 lan 3 trimester) mung digawe kanggo alasan kesehatan - nalika ngetrapake konsekwensi kesehatan ibu lan anak.

Peringatan medhis

ora bisa digabung karo alkohol Sajrone perawatan, alkohol ora bisa dikonsumsi - Metrogil kélangan efektifitas minangka obat, lan uga nambah risiko reaksi alergi.

Ora dianjurake kanggo njupuk bathi panas, menyang sauna lan blumbang, berjemur, mangan panganan pedhes, daging sing diobong.

Nalika njupuk obat, preferensi kudu diwenehake menyang jeroan katun alam (nalika nganggo sintetis, ana risiko vaginitis berulang).

Overdosis

Kasus overdosis ora diterangake ing praktik medis.

Efek sisih

Umumé, Metrogil uga ditampa dening pasien. Ing kasus sing jarang ditemokake, efek sisih ngisor iki diamati:

  • sensasi tipis ing wilayah administrasi;
  • tipis saka membran mucous;
  • Kerep urin urinate;
  • kulit rash;
  • tutuk garing;

Sawetara pasien aran gerah ing wilayah administrasi obat ing dina pisanan perawatan. Ora nyenengake, minangka aturan, bisa lolos cepet.

Pharmacokinetics

Konsentrasi maksimum ing serum dijupuk sawise 6-12 jam sawise administrasi intravaginal (237 ng / ml). Punika mbuktekaken bilih Metrogyl gel kaserepaken 2 kali luwih èfisien tinimbang tablet vagina.

Iki amarga aktivitas biologis dhuwur saka inti ing lingkungan vagina. Asil terapi diukur kanthi konsentrasi minimal saka zat aktif, sing nyuda efek samping.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Mlebu kanggo janjian karo ahli gynecologist, aku ngira aku duwe sariawan. Kabeh wis dadi luwih elek - trichomoniasis. Diagnosis iku ora trep, sing kudu dibuwang kanthi cepet. Kanggo wektu sing suwe aku kudu ngenteni studi klinis - soko kedadeyan ing laboratorium. Aku ora ngenteni apa-apa. Aku takon kanggo resep pil, nanging ahli gynecologist nyaranake gel Metrogil - nyatakake bakal luwih cepet lan luwih dipercaya. Tamba banget efektif, lan, utama bab - apa wae perasaan ora nyenengake sajrone perawatan. Aplikator kasebut dosis sing tepat, lan komposisi gel-kaya ngalangi panjebolane. Sampeyan bener bisa nggarap karya, lan nglakoni tugas rumah tangga. Dokter ngelingake yen sawise mburi mesthine kudu mulihake flora vagina kanggo nyegah ora seimbang ing lingkungan bakteri. Maria N

Sawise telung taun nikah, kandhane ora kedadean. Aku felt kaya wong wadon sehat, nanging ana sawetara alasan kanggo badhan - discharge ora nyenengake. Dhokter damel diagnosis (sawise analisis) - gardnerellez. Alami, aku ora ngerti apa-apa bab infeksi vagina iki. Ora gampang disinaoni kanggo mangerteni anané penyakit sing kaya mengkene, luwih-luwih wiwit ing 95% bojo nduweni masalah sing padha, lan perlu ditambani bebarengan.

Gynecologist nyatakake Metrogil ing bentuk gel. Obat sing gampang banget - aja ngombe pil, sing tansah dadi ala kanggo weteng. Aku ora duwe rasa ora seneng siji, sanajan aku maca ing instruksi, alergi bisa berkembang (lan aku rawan alergi). Umumé, perawatan kasebut sukses, nanging aku isih kudu nguji tes kaping pirang-pirang. Sabanjure minangka survey kanggo ndeteksi panyebab infertilitas liyane. Irina K

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.