Metromikon Neo

Analog

metronomikon-50

Rega

: 331 р. Rata-rata online rega * : 331 p.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

metronomikon-87 Metromicon-Neo minangka persiapan kombinasi adhedhasar rong bahan aktif kanthi antibakteri lan antibakteri tumindak: metronidazole lan miconazole.

Obat iki uga nduweni efek antiprotozoal, yaiku, duweni efek ngrusak protozoa parasit (lamblia, amoebas, trichomonads, lan liya-liyane). Metromicon-Neo bisa ngatasi infeksi sing disebabake dening bakteri anaerobik gram negatif lan gram.

Piranti iki digunakake kanthi aktif ing praktik ginekologi kanggo nglawan penyakit saka balunge seksual, kalebu vaginitis lan bacteriosis vagina.

Nalika ditetepake?

Indikasi kanggo janjian saka tamba iku infeksi jamur lan bakteri saka organ organ lan vagina, uga infeksi genital campuran. Paling asring, Metromicon-Neo digunakake kanggo nambani kondisi ing ngisor iki:

  • vaginal candidiasis;
  • trikomoniasis vagina;
  • vaginitis (akut lan kronis);
  • vulvovaginitis;
  • bakteriosis vagina;
  • infeksi kelamin campuran campuran.

Penting! Obat iki ora efektif kanggo perawatan infèksi sing disebabake organisme aerob, nanging nalika dijupuk kanthi bebarengan karo antibiotik, Metromicon-Neo nambah tindakane (karo jinis flora patogen sing campuran) lan nyegah pertumbuhan bakteri pathogen.

Carane aplikasi?

Suppository tanpa kemasan tutup Suppositories "Metromicon-Neo" dipasang ing jero vagina. Ing kabeh tahapan perawatan perlu ngawasi hygiene zona intim. Sakdurungé ngetokake lilin, disaranake kanggo ngresiki lan ngolah tangan (kanthi antiseptic utawa solusi disinfektan).

Kanggo entuk efek terapeutik, 1 supositorial saben dina digunakake. Wektu sing dianjurake kanggo prosedur kasebut - sadurungé bedtime. Sawise introduksi lilin kudu tetep ing posisi horisontal paling sethithik setengah jam.

Duration of treatment gumantung ing diagnosis lan gejala sing abot. Standar kaping perawatan minangka nderek:

  • vaginitis akut - 7 dina;
  • vaginitis kronis - 14 dina;
  • bakteriosis vagina - 7 dina;
  • thrush (vaginal candidiasis) - 7 dina.

Nalika gegandhèngan, uga ora ana asil saka perawatan, dianjurake supaya bisa nggunakake tamba paling sethithik 14 dina.

Contraindications

metronomikon-58 Kontraindikasi absolut kanggo penggunaan supositoria Metromicon-Neo yaiku:

  • minggu kapisan 12-14 dina ngandhut;
  • lactation;
  • integritas saka hymen;
  • umur nganti 18 taun;
  • hypersensitivity to ingredients;
  • alergi kanggo komponen pengobatan.

Sawise evaluasi sing ati-ati, dokter sing nekani mbatesi nggunakake obat yen ana riwayat diagnosa ing ngisor iki (amarga tambah resiko):

  • penyakit ginjal lan disfungsi ati / sebagean organ kasebut;
  • pathologi sistem saraf;
  • microcirculation kanthi kacepetan;
  • nglanggar pambentukan getih;
  • diabetes mellitus;
  • porphyria (gangguan metabolisme pigmen).

Pregnant lan lactation

Ing kasus sing luar biasa, Metromicon-Neo bisa digunakake kanggo nambani wanita ngandhut ing trimesters kaping pindho lan kaping telu ing kasus-kasus sing ora ana alternatif sing aman, utawa ora ana gaya positif saka nggunakake metode liya. Wanita hamil sajrone kabeh periode perawatan kudu ditliti ing pengawas gynecologist utawa obstetrician.

Lactation minangka kontraindikasi kanggo panggunaan obat kasebut, minangka metronidazole sing diekskripsikake ing susu ibu. Yen perlu, nggunakake nyusoni kudu dilereni. Sambung maneh lactation kudu kedadeyan ora luwih awal saka 24-48 jam sawise rampung terapi - iki periode penyisihan lengkap metronidazole saka awak.

Overdosis

Kanthi nggunakake obat dosis sing akeh banget, uga kanthi terapi sing kuat, efek sistemik uga dumadi, kayata rasa metalik ing tutuk, sakit sirah, dispepsia, lan gangguan pencernaan.

Perawatan iku gejala lan ora mbutuhake terapi perawatan.

Efek sisih

metronomikon-1 Efek sisih sing ditindakake sajrone perawatan karo lilin Metromicon-Neo bisa dipérang dadi loro klompok: lokal (katon mung ing panggonan panggunaan) lan sistemik (digandhengake karo karya organ internal, sing kena pengaruh saka panyerapan bahan aktif).

Efek samping lokal :

  • gangguan (peeling, dryness);
  • rash;
  • kobong lan tingling;
  • itching;
  • reaksi alergi ( urtikaria ).

Efek samping sistemik:

  • sembelit utawa diare;
  • mual;
  • mundhut saka napsu;
  • rasa gangguan;
  • leukopenia;
  • gangguan;
  • sirah, dizziness (banget arang - mundhut eling);
  • psikosis lan neurosis (moderat);
  • Pelanggaran koordinasi.

Penting! Yen kedadeyan reaksi negatif saka intensitas dhuwur, panggunaan tamba kudu dihindari lan hubungi dokter.

Komposisi lan farmakokinetik

packaging anyar "Metromikon-Neo" kasusun saka telung ewu:

  • miconazole (blocker ergosterol, ngrusak sel fungal kanthi ngganggu integritas membran sel) 100 mg;
  • metronidazole (ngrusak bakteri lan mikroorganisme parasit sing paling gampang) 500 mg;
  • campuran glycerides (kanggo nggawe basa padat lemak).

Obat iki kasedhiya ing wangun lilin vagina putih kanthi reses ing pungkasan (14 potong saben paket). Biaya rata-rata yaiku 314 rubel per pak.

Kasedhiya bio metronidazole kanthi administrasi intravaginal 20%. Zat iki metabolisasi ing ati, sing dieksplorasi utamané ing urin (umur setengah saka 6 nganti 11 jam).

Miconazole praktis ora digunakke dening membran mukus lan ora dideteksi ing sirkulasi sistemik.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Dheweke terus-terusan ngenani kandhutan kanggo nem sasi, lan dheweke bali (kaya iklan sing misuwur). Nalika, pungkasanipun, dhokter mutusake kanggo tindak menyang liyane lan ngalami pemeriksaan lengkap, ternyata panyakit kasebut wis lumaku ing tataran kronis. Dokter diwènèhake kula douching lan lilin Metromicon-Neo. Lilin nduweni wangun sing trep, nyenengake kanggo tutul, sanajan ora penting, amarga perkara utama iku asil. Aku digunakake kabeh packaging (14 bêsik) kanggo 1 lilin saben dina. Saliyane, dheweke uga netepake kabeh persyaratane pakar ginekologi babagan kesehatan (dheweke nggodhog lan nyelehake bedclothes bebarengan karo jeroan, kanggo ngumbah, dheweke nggunakake gel khusus kanggo ngormati flora vagina). Rong minggu sabanjure, aku sinau yen sandi perih dilewati tanpa jejak. Oksana, 34, Voronezh

Lan aku ora bakal ditinggalake rasa bungah kuwi. Kaya thrush. Sawetara lilin Prancis ditunjuk kanggo perawatan, nanging ora ana ing apotek, lan apoteker menehi saran Metromicon-Neo. Padha dianggep minangka generik (diganti karo komposisi sing padha karo identik) obat-obatan sing diwenehake, senadyan biaya meh 5 (!!!) kaping luwih murah. Sanajan nyatanipun instruksi kasebut nunjukake panggunaan 1 supositorial saben dinten, sakedhik alesan ingkang kula aturaken kaping kalih saben dinten. Inggih, oke, yen mung mbantu. Lilin sing ukurane cilik, nyaman. Uga ngirangi sawisé introduksi, supaya ora metu saka amben paling sethithik setengah jam - ing wektu iki komposisi bakal entuk wektu kanggo ngresiki tembok vagina. Amarga efek samping, aku duwe sensasi tingling tipis, nanging liwati 15-20 menit sawise nglamar obat kasebut. Sampeyan njupuk kula 8 dina kanggo rampung njaluk nyisihaken saka thrush. Muga-muga trick iki ora bakal ndemek aku maneh. Lan yen nutul, saiki aku ngerti apa sing bakal diobati. Violetta, umur 19 taun

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.