Micoderil

Analog

Microderil: botol, kothak lan instruksi

Rega

404 р. Rata-rata rega online * 404 p.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Naftifine dikenal minangka obat antifungal kanthi spektrum sing akèh lan efek samping minimal.

Indikasi

Pengobatan sing komprehensif

  • Amarga penetrasi apik, Micoderil paling cocok kanggo perawatan jamur kuku (onychomycosis), uga kanggo wilayah sing nganggo hyperkeratosis - nglapisi lapisan mesum kulit minangka akibat saka penyakit. Iki uga kalebu kulit kasar lan callous ing tangan, kaki;
  • Zona wutah rambut - uga ngrujuk menyang wilayah sing angel ditangani karo ointment. Ing ngisor iki solusi bakal bisa digunakake;
  • Infeksi jamur kulit alus;
  • Interdigital jamur;
  • Kandidiasis kulit ;
  • Pityriasis versicolor .

Dosis lan administrasi

sisih lilin Jamur kuku: Sisih kuku sing kena pengaruh dipotong kanthi gunting lan diobati karo file kuku. Obat iki dileksanakake kaping loro saben dina, saéngga nyakup area sing kena pengaruh lan 1 cm watara.

Suwene Course - nganti kuku sehat mundak akeh.

Luwih tepat, nalika sampeyan yakin yen brittleness wis sirna, kuku sampeyan wis entuk werna alam lan ora ana nodule - ngapikake obat kasebut kanggo 2 minggu liyane kanggo njamin kesembuhan lan nyegah kambuh.

Mycoses kulit: ngumbah wilayah sing kena sumur sadurunge garing. Aplikasi 1 dina saben dina, njupuk area sing kena pengaruh lan area sekitar 1 cm. Durung biasane perawatane yaiku 2-4 minggu, maksimum 8 minggu. Sawise gejala wis sirna, perlu ngemot obat kasebut kanggo 2 minggu liyane kanggo nyegah kambuh.

Contraindications

  • Hypersensitivity to naftifine utawa komponen liyane saka tamba.
  • Safety nalika meteng ora ditemtokake, saéngga tamba kasebut contraindicated kanggo ibu sing ngandhut lan nyusoni .
  • Nalika bocah nggunakake kanthi ati-ati lan ing pengawasan dokter, ora cukup riset klinis antarane bocah.
  • Dilarang kanggo ngobati tamba kasebut kanggo mbukak wounds, goresan, ulkus. Ngindhari kontak mata.

Efek sisih

Ing kasus sing jarang, bisa uga ana sensasi kobong, kekeringan, lan hiperemia kulit (abang, aliran getih). Efek sampingan ora mbutuhake putus asa perawatan lan ilang sawise tambalan obat.

Ora ana data ing overdosis.

Komposisi lan farmakokinetik

Liburan nerangake kanggo kita! Naftifine hydrochloride - 1% (10 mg saben 1 ml larutan)

Pengecualian: banyu, propilena glikol, etanol (etil alkohol 95%)

Naftifine minangka antimikotik spektrum sing kalebu ing golongan allylamines. Iku aktif marang jamur dermatophytes, ragi lan ragi, uga jamur lan jamur liyane.

Nalika dianggo topically, zat aktif kanthi cepet nyemprotake menyang macem-macem lapisan kulit lan kuku, ngreksa efeke nalika dina.

Kajaba iku, naftifine duwe efek anti-inflamasi, nyuda gatal lan duweni efek antimikroba ing mikroorganisme gram positif lan gram negatif.

Liyane

Iki dirilis tanpa resep. Umur urip 2 taun. Simpen ing suhu sing ora ngluwihi 25 ° C.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Mung dina liyane aku menyang farmasi kanggo Exoderil. Aku kesengsem karo tawaran saka mitra Rusia sing luwih terjangkau. Apotek wis rong dosis saka solusi MICODERIL - 10 lan 20 ml. Bentenipun rega kanthi Exoderil meh 30%. Aku langsung njupuk botol gedhe lan disimpen meh 350 rubel. Sergey, Moskow

Aku nggunakake mycoderyl ora sasi pisanan. Aku tuku saham nalika pisanan dituku, staf farmasi yakin yen iku setara karo obat sing aku teka. Iku mbantu. Kuku ing jempol sikil nyamarke lan pinggir driji sabanjure rapet. Saiki driji cilik wis liwati, infèksi sing mboko sithik mudhun ing gedhe, kuku anyar sing akeh. Irina, Yekaterinburg

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

41 komentar

  • Snowball :

    Ngomong aku, carane ngethok kuku?

    • Doc :

      Hello

      Ing tangan siji, pucuk sing rusak iku puyler saka jamur lan bisa nyegah penetrasi narkoba. Ing tangan liyane, nggeret kabeh cara menyang kuku amben uga ora cara paling apik. Bakal cilaka kanggo lumaku lan kuku uga bisa ngrembaka.

      Kanthi bener kanggo mbusak kuku mung bisa dadi dokter.

      Ing ngarep, paling apik kanggo ngetok utawa ngilangi pinggiran kuku kaya biasane, amarga tuwuh. Yen wis diketokake, sampeyan bisa mlaku alon-alon menyang file sadurunge. Supaya luwih bisa nembus tamba kasebut.

      Ora bisa digawa, amarga kuku sing kena ora kaya fleksibel minangka sing sehat, lan yen ditipis bisa retak.

      Kuku sing sehat bakal mboko sithik, lan bagian sing lara bakal mati.

  • Svyatoslav :

    Sampeyan bisa nambani jamur kuku kanthi cara sing rada nyusahake, nanging efektif lan murah. Ing wayah wengi, smear kanthi swab katun dhewe ing pucuk lan lumahing kulit jejer kuku karo cuka. Yen ana retakan ing kulit - bakal diciwit. Sawise 3-4 dina, kulit kontak karo cuka bakal flake mati lan perlu kanggo nyetop nyebar lan sawise 4 dina maneh jumbuh 2-3 kaping. Yen kuku kena pengaruh ing kabeh permukaan, banjur nggawe operasi barbar kasebut, kuku bakal tuwuh resik.

    • Rimma Balashov :

      Hello! Nyuwun ngapa, nanging aku disiksa banget karo perawatan kuku! Aku wis trick iki reged kanggo akeh taun - Aku ora dhuwit kanggo obat-obatan. Lan saiki ora ana exoderil utawa varnish - apa mbantu, iku mung mundhak. Apa sampeyan wis ngecek es ing awak dhewe? Lan pira kuku sampeyan kena?

      • Tatyana :

        Coba resep iki: campuran ing jumlah witjaksono iodine lan cuka es. Lubricate kukul perih 2 kaping dina.

      • Marina :

        Aku uga. Iki wis ana ing getih. Mulane, sampeyan kudu ngombe pil. Aku njupuk terbinafine (Ukraina). Deleng miturut skema 21 dina, istirahat 14, maneh 21. Sampeyan kudu ngontrol ati. Ultrasonik sadurunge, perawatan terapi sajrone resepsi (thistle), ultrasonik sawise. Kabeh iku normal. Mengkol setengah taun. Maneh maneh. Saiki aku golek pedikur. Sawise setahun aku nglumpukake droplets exoderyl dhukungan. Saiki mikoderil - siji botol 20 ml, lan "spesialis" menehi saran kaya sing sampeyan kudu nggarap mau kanggo setahun. Padha nggawe dhuwit kanggo kita. Nggolek analog saka terbinafine, nanging ora cukup mirah, ora ana raos. Telusuri kanthi bahan aktif. Marina, Crimea.

      • Lyudmila :

        Fluconazole ing dosis 50, 7 tablet ing bungkus, 1 wektu seminggu (contoné, ing Senin, sing dikepengini), lan netes kuku utawa digawé krim karo jamur. 4 wulan lan kabeh, wis dicenthang yen ibu dianggep jamur lan saiki dheweke kuku sehat. Recovery!

        • Galina :

          Apa Fluconazole, dheweke rampung saka opera liyane!

          • Doc :

            Apa, banjur, flukonazole efektif kanggo jinis jamur sing nyebabake kuku. Nanging, luwih aman kanggo pasien saka pil antipungal liyane.

            Sampeyan perlu nampa sapisan seminggu ing 150 mg.

  • Victor :

    sing ora ing apotek
    Marang kula ngendi ing Nizhny Novgorod punika

  • Seryoga :

    Nambani hidrogen peroksida, uap kanthi saksama, Cut karo file, aplikasi peroksida menyang potongan katun cilik lan tarik tape adesor menyang kuku rusak ing wayah wengi.

  • Valentina :

    Kita kudu pindhah menyang ahli mikologi. Sampeyan kudu ngerti jenis jamur apa. Dadi, sampeyan bisa ngobati penyakit kasebut. (((

  • Valery :

    Nampa aplikasi exoderil. Perawatan iki alon-alon. Narik. Iku bakal biaya botol saka rubles 100, banjur, mbok menawi, bakal ngrampungake perawatan.

  • Natalie :

    Rimma Balashova. Kita dadi nyoba kanggo ngobati kanggo ibu karo sari cuka. Akibaté, kulit sing ana ing kuku kasebut diobong kanthi cara kaya mengkono sing ditindhes nganti setengah taun. Lan jamur isih ana.

  • Dmitry :

    Jamur kukus kanthi fucorcin. Applied sabtu saben dina liyane, banjur setengah taun bebarengan karo minggu. Iku worth a penny, nanging werna kuku ...

    • Igor :

      Dima lan apa sing bakal dadi warna kuku.

      • Tatyana :

        Fukortsin warna layung lan bisa busana reged ... sampeyan kudu nyelehake bandage garing lan nganggo kaos kaki, ngumbahake karo hidrogen peroksida utawa kloroheksidine ...

  • Novel :

    Wong lanang, aku pengin bantuan lan bareng, ora perlu ngrokok pikirane cara cepet lan murah kanggo ngobati jamur kuku. Peroksida lan vinegars bakal cepet mbakar kulit lan ora bakal ngobati, minangka perawatan jangka panjang dibutuhake. Aku nimbang cara sing diterangake ing ngisor iki minangka inexpensive lan banget efektif (aku nggawe dhewe). Kita kudu sabar. Kuku jempol sikil ditandhani paling dawa - efek ditindakake sawise pirang-pirang sasi lan dianggep nganti setaun (nganti kuku anyar tuwuh maneh).
    Kita kudu:
    1. Krim Nogtivit diperkuat (kira-kira 150 rubel) ditrapake nganggo lapisan tipis ing kuku sing magepokan sewengi lan ditutupi tape tape biasa. Esuke, copot lan copot bagian kuku (dibusak nganggo clippers kuku). Baleni kaping pirang-pirang nganti sampeyan ngilangi kabeh kuku sing kena pengaruh. Kuku dibusak kanthi gampang lan tanpa rasa sakit!
    2. Solusi Microderil 20 ml (kira-kira 600 rubel) (Aku pisanan nggunakake solusi Exoderil 20 ml (1000 rubel luwih larang), banjur aku pindhah menyang Microderyl minangka analog lengkap, uga ngobati jinis jamur paling dikenal lan luwih murah). Esuke, gunakake potongan bulu ing pucuk lan dibungkus nganggo Microderil kanthi solusi lan nutup kanthi rampung nganggo tape. Mulane kita padha menyang ing wayah sore lan aja mbusak. Cukup 20 ml ing endi wae kanggo sasi nggunakake.
    3. Cream Undergrass (biaya kira-kira 150 rubel lan nduweni efek antifungal lan nyumbang kanggo pertumbuhan kuku paling awal) ing wayah sore kanggo ngaplikake kuku sing magepokan ing wayah wengi lan uga nutup tape listrik biasa. Ing esuk kita mbusak, wisuh lan ulangi prosedur №2.

    Prosedur # 2 lan # 3 diwiwiti saben dina nganti ngobati lan ngrampungake kuku sehat sing anyar. Takon apa tape listrik? Iku mirah lan nggawe efek banget perlu saka bath, kuku lan kulit watara wis rampung diresiki karo solusi saka sing efek banget wis ngrambah. Aplikasi sederhana saka solusi ora menehi efek kasebut, lan sampeyan bakal nglampahi wektu lan dhuwit, lan paling kamungkinan bakal ora sabar banget kanggo kabeh.

  • Andrei :

    Yen kuku ora di resiki, banjur ora ana obat sing bisa dibantu! Berkas cilik bisa diresiki. Sampeyan kudu tuku manikur lan pedikur el.nab. (Kanthi daya utawa profesional sing apik, supaya sampeyan bakal tetep nggunakake perawatan mlaku, sampeyan bakal mbutuhake muncung kerucut sing meh siji, amarga paling apik kanggo nangani) lan ngresiki sabisa paling apik latar, ora kena, sepisan seminggu sadurunge njupuk bathi, lan banjur nganggo obat-obatan! Sing cara mung bisa ngobati, disiram lenga, ditutupi plester, apa sing bakal ditinggalake ing pucuk, lan ora ing driji sikil, lembaran, lan liya-liyane. Proses sepatu kanthi pati cuka, lan dasi nganggo tas plastik. Saka pengalaman pribadi!

  • mara :

    Yen jamur mlaku, ora ana ointment lan varnishes bakal bantuan. Kudu ngombe kursus pil. Aku duwe masalah iki nganti pirang-pirang dekade. Aku ora bisa nyandhang sepatu mbukak, aku isin amarga mbongkar, malah ing mangsa panas aku kudu nganggo kaos sikil utawa "kaos kaki". Aku maca akeh informasi ing Internet, nyoba kabeh. Nanging, aku bisa nemokake cara sing murah lan dipercaya. Aku ora ngelingi, aku kudu ngombe tablet fluconazole, obat-obatan sing murah, wis seminggu sepisan. stoking kaus kaki dan kaus kaki, mikostopom sepatu sing diobati. Nanging sampeyan isih kudu nyegah. Sampeyan kudu tetep ngawasi kondisi kuku, amarga infeksi tetep ana nang endi wae.

    • Violetta :

      Ibuku diobati karo Fluconazole sakwéné setengah taun, ora bisa ditemokake.

    • Elena :

      Aku duwe persis masalah. Malah sepatu ora tuku mbukak. Exoderil ora mbantu lan larang. Saiki aku bakal nemokake cara iki kanthi pil lan microderyl. Thanks kanggo saran.

  • Irina :

    Sampeyan bisa nyegah kuku kanthi pil Orungal. Aplikasi miturut skema. Nanging ora murah, nanging efektif.

  • Irina :

    Thanks kanggo kabeh sing njupuk wektu lan ninggalake komentar babagan asil perawatan lan jeneng obatan.

  • Seryoga :

    Fluconazole 1 kapsul seminggu, kanthi sistematis ing dina sing padha ing minggu, ing 6 sasi lan kabeh bakal dilewati !!! Rega punika 25-40 rubel.

  • Mary :

    Sampeyan dianggep ing 2 kursus.
    1. kapsul Irunin, 2 kapsul, 2 kali dina (papat dina). Saka dina pisanan perawatan, 3-2 kali dina ngobong sikil kita, kuku (sawise mbilas kita mbilas sikil kita ing kalium permanganate, (aja lali yen dicuci nganggo agen pembersih, yen perawatan ora ana guna), ngusap sikilmu kanthi handuk kertas. krim mikoderil, kuku luwih cetha karo Batrafen (1 dina 2 minggu varnish), saben dina ngolah sepatu kanthi mikostop, ngumbahake kasut saben dina, lan panas karo wesi, sawise sabanjure sawise 4 dina njupuk Irunin, kita ngulang 2 dina kapsul Irunin 2 kali saben dina. liyane rampung dening pic oyanno - lacquer, Cairan mikoderil krim mikoderil, kalium permanganate, wisuh tubs komèt utawa Domestos, kasut calcination, sepatu obezorazhivanie 4 -. 5 sasi sadurunge tanggal nalika thukul kanthi kuku sehat dijamin perawatan ..

  • Peter :

    Aku dibantu dening drops mycoderil ... Aku tindak kanggo 28 taun karo jamur kuku sing aku ora nampa saiki kanggo taun iki ... saiki aku dianggep dadi-1 tablet terbinaiin saben dina lan netes ing kuku ing esuk lan ing wayah sore ... Aku wis wis nglakoni iki kanggo 3 wulan ... nyatane, siji kuku Cut bakal ok

  • Natalia :

    Aku iki diobati dening Irunin lan Orungal, lan saiki luwih saka setahun, dening Micoderil, fluconazole wis ngombe luwih saka setahun, kabeh ora efektif! Dhuwit akeh sing wis dilakoni! Lan aku nguji jamur lan nemtokake jinis jamur, lan kabeh kuwi!

  • Elena :

    Sampeyan ora kudu ngombe bir lan kefir

  • Natalia :

    Hello!
    Aku wis cukup suwe kulit ing pucuk driji cedhak kuku garing, retak lan kulit mati. Lan ing dina-dina anyar aku weruh yen permukaan kuku wis kurang alus. Yen sampeyan katon ing cahya, sampeyan bisa ndeleng garis-garis longitudinal sing ngatonake malah nganti tutul. Apa bisa dadi? Lan apa sing kudu dilakoni ing kasus iki? Carane njaluk nyisihaken saka iku? Mungkin iki jamur? Bantuan mangga.

  • Andrei :

    Aku wis tuku mycoderil kanggo luwih saka sasi, aku ora duwe pangerten, ora ana pangertèn, rumangsa kaya alkohol biasa sing diencerke

    • Maria Kopylova :

      Iki amarga wis katelu alkohol. Sampeyan ora mikir sing bisa ngobati kuku saka jamur ing sasi? Sampeyan perlu smear nganti sing anyar tuwuh. Lan yen iki, contone, jempol jempol, banjur dianyari kanthi lengkap mung setahun lan setengah.

      • Anna :

        Sawise lan Irunin, lan Orungal, lan Itraconazole, ana uga sing mbantu, nanging ora ana apa-apa sing bisa mbantu, senadyan kondisi paku luwih apik, saiki aku bakal nyoba fluconazole lan microderyl.

  • Nina :

    Tablet flucanosol ora ana guna kanggo ngombe, amarga mung mateni Candida jamur kaya ragi lan trihofit abang nyebabake karusakan ing piring kuku. Fluonazole uga diombe, mung ati sing ditanem.

    • Doc :

      Hello

      Kanthi sarupane owah-owahan, flukonazole biasane efektif nglibatake trichophyton, bisa uga ana macem-macem ora sensitif. Kene, kaya obat liyane, yen ora ana perbaikan, obat liya kudu dipilih.

      Mulane pengobatan-diri pancen mbebayani.

  • Larisa :

    Microderil kanggo kuku ora gampang digunakake, instruksi ora nuduhake cara ngeculake saka sisih, ing ndhuwur kabeh ngasilake produksi umum Rusia. Kabèh tansah dilakoni liwat ... ..

  • Katya :

    pungkasan taun dheweke diobati toenails karo Exoderil. Kursus kudu 30 + 20 ml. Asile kasebut jelas. Swara panas, soko lurked ing sepatu dacha, utawa nyuwun sewane liyane ml 10 exoderil: cendhak, jamur bali.
    Saiki 30 ml mycoderil bakal rampung, nanging asil ora seneng. Mesthine, ana owah-owahan ing sisih positif, nanging alon-alon banget lan ora ana ing piring kuku sing paling becik (misale warna sing apik, nanging ana uga sing kasar) bisa uga duwe arti kanggo bali menyang exoderil, amarga ora ana pangertèn kanggo mbuwang dhuwit cilik kanggo asil cilik.
    Yen ana wong sing nemokake bingung kaya mengkene, responden!

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.