Miconazole, lilin

Analog

Miconazole, suppositories vagina Funginazole, Ginezol 7 , Bifunal (krim), Dermazole (krim), Zalain (lilin), Candibene (krim), Krida Candide , Salep lisah, Canespor (krim), Kanesten (krim), Ketodin cream, Clotrex (salep), Clotrimazole (lilin), Klion D-100 , Lomeksin , Livarol , Mikogal (krim), Mikospor (krim) , Mifungar (krim), Nizoral (krim), Travogen (krim), Fungisan (krim), Ekalin krim), econazole (gel).

Rega

Saiki metu saka saham, deleng analog.

Pandhuan kanggo nggunakake

Bahan aktif utama - miconazole ora mung antifungal, nanging uga sipat antibacterial. Prinsip pengoperasian obat kasebut ing basis miconazole sing nglanggar operasi sing bener saka sel-sel saka mikroorganisme utawa jamur, minangka asil saka unit patogenik, lan gejala kasebut ilang. Gumantung marang sumber infeksi, dhokter menehi resep sing cocok kanggo obat - krim, sampo, utawa supositoria vagina (supositoria sing ngandung bahan aktif).

Indikasi

Lilin miconazole lan krim Miconazole ditrapake kanggo perawatan sembarang penyakit jamur kulit, membran mukus, rambut. Lilin miconazole digunakake kanggo ngilangi penyakit ginekologis sing digandhengake karo jamur-patogen. Thrush utawa vagina candidiasis minangka conto utama saka jamur ing vagina.

Dosis obat kasebut ditemtokake dening dhokter gumantung saka keruwetan penyakit, lesi lan lokasi lesi. Aja nggunakake Miconazole ing awak dhewe tanpa resep medis.

Contraindications

Miconazole wis kontraindikasi ing kasus alergi kanggo zat aktif, uga ing wektu mbeta bocah lan nyusoni karo susu ibu. Lilin, ora kaya tablet lan gel, bisa digunakake kanggo penyakit sistem ginjal lan ati.

Dosis lan Administrasi

Lilin digunakake kanggo ngobati sariawan ing wanita. Supositoria vagina duwe dosis siji 0,1 g lan biasane ditrapake kanggo administrasi dina sedina.

Efek sisih

Sajrone sinau obat, subyek ngalami gejala kayata diare, indigestion, alergi, iritasi kulit nalika zat kasebut diterapake, lan karo introduksi bentuk cairan saka obat, intravenous chills lan pusing. Biasane ing situs injeksi kadhang-kadhang ngalami inflamasi dinding tembok vena kanthi clogging. Ing sawetara kasus, owah-owahan getih ing clotting, ngurangi kepinginan seksual ing wong lan lelebon menstruasi ing wanita padha diamati.

Bahan aktif tamba nambah efek anticoagulants lan agen hypoglycemic sing mengaruhi isi getih lan glukosa, saéngga, yen sampeyan lagi nglakoni perawatan kanthi obat liya sajrone paralel, hubungi dokter babagan kompatibilitas.

Panyimpenan

Miconazole dianjurake supaya tetep ing panggonan sing peteng, kelangan, matesi akses anak menyang panggonan panyimpenan.

Overdosis

Fitur nalika njupuk miconazole ing dosis dhuwur lan overdosis ora diamati.

Ulasan

Sawise aku ngeweruhi cairan lan gatal-gatal ing vagina lan tindak menyang dhokter, aku didiagnosis karo thrush. Miconazole diwènèhaké jroning wangun lilin, sing diwènèhaké saben dina sadurunge bedtime. Aku uga ngombe pil. Sawise 2 dina, gejala saya ilang, lan sawise 5 dina aku sehat. Nanging mesthi wae ditindakake. Bojoku dianjurake krim lan pil kanggo prophelaxis. Dokter kandha yen wong bisa uga dadi pelaku candidiasis. Tatyana, Komsomolsk

Wingi sore, aku ngerteni mual sing ora suwe, nanging ora menehi perhatian, amarga ora ana gejala liyane. Sajrone rutin dijadwalake ing gynecologist, aku diwenehi bilih iku vaginosis lan, sawise nggawe seri smears, dheweke diwènèhi resep Miconazole ing bentuk suppository. Kursus iki kalebu 5 dina kanggo 1 lilin. Urip jaba kanggo wektu iki disaranake kanggo mandheg. Aku ngrampungake rekomendasi lan wis sehat. Marina, Orenburg

Nyoba Pimafutsin marang thrush, efek kasebut, nanging sawise sasi masalah kasebut bali. Dheweke diuripake menyang gynecologist lan nampa rekomendasi kanggo njupuk Miconazole ing pil, nangani bojone lan ngalami limang dina lilin vagina. Saiki taun aku ora ngerti apa thrush punika. Oksana, Kaliningrad

Aku ora ngerti yen wong nandhang saka thrush kaya kita. Kabeh wektu aku ngadhepi masalah whitish discharge, gatal lan ambu ora enak, ora ngerti carane menehi hasil karo. Kunjungan menyang dhokter mbantu nyingkirake thrush utawa candidiasis sapisan lan kabeh, kanthi ilmiah, kanthi bantuan Miconazole, sing diwenehake ing lilin. Wektu lilin lan lenga sing suwene seminggu kanggo bojone kanthi kombinasi obat-obatan kasebut mbantu ora ngeling-eling masalah sing ora adil. Natalia Prokhorova, Rostov

Ninggalake saran sampeyan ing komentar!

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.