Mikoseptin

Analog

Mikoseptin Ora ana analog sing lengkap sing ngemot bahan aktif sing padha. Minangka analog, sampeyan bisa nggunakake ointments antifungal lan krim, kayata:

Rega

: 407 р. Rata-rata online rega * : 407 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

mikoseptin_maz_30g_9271 Rong zat aktif, asam undecylenat lan uyah, duwe efek antijamur sing kuwat. Padha efektif marang jamur sing paling patogen (kajaba Candida ) lan ing wektu sing padha duwe efek sing rada apik ing kulit.

Zat aktif nyuda fungsi hambatan saka membran sel saka jamur, ngancurake. Kajaba iku, ointment duwe efek antiseptic umum.

Senyawa ion seng paling akeh nyumbang kanggo gejala sing cepet, kayata gatel, kobong, abang. Full pemulihan occurs dina utawa minggu sawise gejala ilang. Mulane, penting kanggo aplikasi ointment saindhenging dalan.

Mikoseptin yaiku salep putih utawa kekuningan kanthi bau khas. Strukturé bisa dadi non-seragam, kalebu inklusi padhet lan sekresi cairan sing bisa, amarga amarga komponen ora nyampur, nanging ora nyebabake sifat penyembuhan salep.

Komposisi:

  • Asam undecylenic (5%)
  • Asam seng asam undecylenate (20%)

1186 Pitulung ing:

  • Paraffin padat lan cair
  • Dimodan
  • Vaseline
  • Banyu
  • Methylparaben
  • Asam stearat
  • Slovapol

Indikasi

Panyakit jamur kulit

Aplikasi lan dosis

Mykoseptin Sadurunge nganggo kulit kudu dicuci nganggo sabun lan garing. Salep ditrapake kanthi lapisan sing tipis kaping 2 dina. Wektu perawatan ditemtokake dening dokter, minangka aturan yaiku 4 - 6 minggu.

Priksa karo dokter yen sampeyan duwe jamur .

Kanggo nyegah, ointment kudu diterapake 2 kali seminggu kanggo sasi.

Aja lali nyisihake sepatu sawise perawatan.

Contraindications

  • Umur pasien kurang saka 2 taun
  • Hypersensitivity to the drug drug

Instruksi khusus

  • Sampeyan ora dilarang kanggo nglamar dodo ing wektu apa wae nalika lactation.
  • Kemungkinan nglamar krim nalika meteng utawa laktasi ditemtokake dening dokter.
  • Ora ana data ing interaksi karo obat-obatan topikal liyane.
  • Aja nyedhiyakake wounds, goresan, lan liya-liyane.
  • Aja ngubungi mata.
  • Yen lenga nandhang lambung, ngumbah langsung disaranake.

Efek sisih

Luwih mikoseptina tabung kosong Senadyan gangguan kulit lokal, liwat sawise tamba larangan:

  • Redness
  • Gatal
  • Bengkak
  • Sensasi kobong
  • Rash

Efek sisih kudu kacarita.

Liyane

Iki dirilis tanpa resep dokter. Nyimpen krim kudu garing, adhem lan ora bisa dicekel bocah. Umur urip - 3 taun saka tanggal produksi. Rana urip dituduhake ing kemasan.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Putrane ngetokake jamur ing bagean, sijine wong liya. A titik katon ing sikil, wiwit wiwit tuwuh, padha mung weruh nalika wiwit gatel. Ing kawitan, dhokter diwenehake marang clotrimazole standar, nanging kuwarasane alon banget, sawise telung minggu specik kurang diminish. Banjur clotrimazole dibatalake lan diwenehi mikoseptin. Gejala kasebut ilang sasampunipun seminggu, nanging kanthi desakan dhokter padha smeared liyane 2 minggu, saiki kabeh supaya. Umumé, saiki kita tansah nyimpen tabung ing kit pertolongan pertama lan nggunakake sapisan saben nem sasi kanggo nyegah. Wilayah Victoria, Sverdlovsk

Biasane aku dadi homebody, nanging bubar aku ngatur kanggo pindhah menyang sauna karo kanca-kanca kanggo liburan. Sawise sawetara wektu, bintik-bintik wiwit muncul ing awak lan gatel, garwane meh didudut metu saka omah :) Apike, dhokter kasebut nerangake yen iki jamur sing gampang lan sampeyan bisa kena infeksi mung ing bak mandi umum utawa sing kaya mangkene. Dokter menehi potongan kertas, tindak karo dheweke menyang farmasi, tuku salep iki. A sawetara dina njebadi kabeh tindak, aku kelalen. Minggu kepungkur, kabeh mau diwiwiti saka wiwitan. We guess kanggo maca instruksi, lan wektu iki wis rampung Course lengkap, 4 minggu. Wiwit tfu-tfu, ora ana maneh. Alexey, St. Petersburg

Aku nyaranake everyone, iku obat sing banget, cepet nambani, ora nyebabake efek samping. Aku ngilangi jamur mlaku, senadyan aku nyoba kabeh jinis peroksida, yodium, lan herbal sadurunge - ora ana sing mbantu. Ngrungokake wong pinter lan tuku obat-obatan ing apotek, aja nyisihake wektu ing Malachy. Natalia, Voronezh

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

15 komentar

  • Olga :

    Aku nglakoni perawatan karo Mikoseptin. Aku duwe pitakonan - ing dina nalika lenga ditrapake saben dina lan rong dina, sampeyan bisa ngumbah sikilmu saben dina?

    • Doc :

      Kaki bisa dicuci saben dina lan dianggo saben dina, utusane ngumbah sikil.

      • Olga :

        Good afternoon Pedoman kasebut gunakake 1 minggu - 2 kali dina, 2 - 1 kali dina, 3 - saben dina liyane lan 4 - rong dina lan paling ora siji sasi. Sanadyan sawise dina lan rong dina, sampeyan bisa ngumbah sikil saben dina utawa obat kasebut kudu diserap tanpa ngumbah. Matur suwun

        • Doc :

          Ya, sawise ilang gejala - 2 kali dina, lan sateruse, kanggo nyegah kambuh. Ing wektu iki, sampeyan wis bisa wisuh sikil saben dina, mung aja lali nyisihake kabeh sepatu.

  • Alexey :

    Hello! Apa sampeyan bisa nggunakake Mikoseptin ing scrotum lan penis? Yen ora, apa gerakane sampeyan arep menehi rekomendasi?

    • Doc :

      Sampeyan bisa uga, nanging Candida albicans biasane manggon ana, lan nglawan kasebut Mikoseptin ora efektif.

      Disaranake Candide krim.

  • Elena :

    Ngomong aku, yen celah antarane driji sikil, ternyata Mikoseptin ora bisa diencerke. Nanging iki jamur.

  • Sasha :

    Mikoseptin bisa digunakake kanggo stroke ing ngisor sikil?

    • Doc :

      Hello

      Sampeyan bisa, nanging yen jamur kasebut jero, banjur pil sing luwih akeh, kayata Itraconazole utawa Fluconazole. Sing paling apik kanggo ndeleng dhokter, dheweke bakal nulis obat sawise ujian.

  • Alexander :

    Hello, sampean celathu, lan yen wis mbilas lenga, kene aku disiram karo kabeh ointment, lan sing mateni tanpa ngumbah ointment

  • Marie :

    Apa bisa ngetokake yen jamur ing kuku?

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.