Mikosist

Analog

Mikosist - kabeh formulir Preparasi adhedhasar flukonazole: Diflazon, Diflucan , Mikomax, Nofung, Procanazole, Fangiflu, Fluzol, Flucoside, Fluconorm, Flucoral, Forkan, Fungolon, Fluconazole , Flucostat , Fucis

Rega

: 305 р. Rata-rata rega online (1 kapsul 150mg) * : 305 p.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Mikrosok 1 kapsul Kapsul gelatin, kapenuhan bubuk utawa bubuk massa.

Bahan aktif utama, fluconazole - obat antijamur, klompok triazol. Efektif marang patogen jamur, kalebu candidiasis (thrush). Efek terapi yaiku nglanggar sintesis ergosterol lan penghentikake pertumbuhan tembok sel jamur.

Pengecualian: silicon dioxide, magnesium stearate, talc, povidone, pati jagung, lactose.

Sawise njupuk tablet, flukonazole diserap menyang getih nganti 90%. Konsentrasi maksimum sawise administrasi 150 mg wis tekan ing 0.5-1.5 jam. Iku penetrates kabeh jaringan lan cairan awak. Ing stratum corneum saka epidermis, dermis lan cairan ngetokake, konsentrasi dhuwur tekan sing ngluwihi tingkat serum. Nilai konstanta ing sekresi vagina wis ditemokake 8 jam sawise diestion lan dianakake ing nilai iki paling sethithik 24 jam.

Indikasi

  • Kandidiasis lanang
  • Trus ing wanita
  • Candidiasis rongga abdominal ( esophagus , usus )
  • Lèmung jamur ing membran mucous, kayata tutuk
  • Perawatan kulat jamur (mung yen diwenehake dening dokter sing nekani, umpamane, yen jamur banget maju )
  • Meningitis cryptococcal, cryptococcosis
  • Mycosis kulit (mung yen obat-obatan lokal ora mbantu, diwenehake dening dokter)
  • Atleti groin
  • Nyegah mycosis ing pasien kanker sing dipeksa ngalami kemoterapi utawa terapi radiasi
  • Mycoses nalika njupuk sitostatika, ing pasien sawise transplantasi, nggunakake antibiotik, kanthi immunodeficiency.

Carane njupuk

Kanggo wong diwasa:

Penyakit iki Dosis Duration of treatment
Vaginal candidiasis (thrush) 150 mg Sawise (siji kapsul 150 mg)
Balanitis (sariawan lanang) 150 mg Sawise (siji kapsul 150 mg)
Mycosis kulit 150 mg seminggu 2-4 minggu
Pityriasis versicolor 300 mg seminggu 2 minggu (kurang saka 3)
Jamur kuku (onychomycosis) 150 mg seminggu Nganti kuku sing sehat tuwuh
Infeksi kriptokokus 400 mg sapisan dina ing dina pisanan, banjur 200-400 mg / dina Ditemtokake dening dhokter, pemeriksae perlu. Biasane 6-8 minggu.
Kandidiasis sistemik sing abot bisa nambah dosis nganti 800 mg / d Paling ora 2 minggu sawise ilang gejala utawa tes negatif.
Candidiasis mucosal abot 100-200 mg / dinten Ditemtokake dening dokter sing nekani

Kanggo bocah, flukonazole bisa, nanging mung dhokter sing nemtokake dosis lan durasi! Waca Doctor sing ngruwat jamur?

Contraindications

Kasedhiya ing 50 lan 100 mg saben. Mikosist contraindicated ing Trail. kasus:

  • hypersensitivity kanggo siji utawa luwih komponen obat kasebut.
  • periode lactation (nyusoni bayi);
  • malabsorpsi glukosa-galaktosa;
  • Intoleransi laktosa, kurang laktase;

Sawise nyuwun dhokter:

  • Hepatic lan / utawa gagal ginjal;
  • Pregnancy ;
  • Ketidakseimbangan elektrolit;
  • Penyakit jantung organik;
  • Pangopènan terfenadine lan flukonazole kanthi dosis kurang saka 400 mg / dp;
  • Pengobatan simultaneous sing nyebabake arrhythmia.

Gabungan karo obatan liyane

Obat iki ora digabung karo terfenadine lan cisapride kanthi dosis luwih saka 400 mg / d. Ing kasus iki, risiko gangguan irama jantung saya tambah akeh.

Kombinasi mbebayani karo midazolam, amarga iki ndadékaké kena paningkatan konsentrasi midazolam ing getih lan risiko ngembangake reaksi psikomotor.

Efek sisih

22858 Ing kasus sing jarang, bisa:

Sistem pencernaan:

  • flatulence
  • nyeri weteng
  • mual
  • muntahake
  • diare,
  • ngganti rasa
  • hepatitis narkoba.

Sistem saraf:

  • dizziness
  • sirah
  • kejang.

Reaksi alergi:

  • Rash kulit
  • gatel
  • pasuryane dadi gedhe
  • urtikaria

micosist Liyane:

  • alopecia
  • hypertriglyceridemia
  • gagal ginjal
  • hiperkolesterolemia
  • hipokalemia

Ing kasus overdosis, lambung lan perawatan ambulans perlu. Gejala - mual, muntah, diare; ing kasus sing abot, bisa uga ana hallucinations, prilaku paranoid, convulsions.

Liyane

Kapsul siap tanpa resep. Rontok daur ulang perawatan ndadékaké kambuh.

Tansah kudu metu saka jangkauan bocah, ing suhu 10-25 derajat. Umur urip 5 taun. Tanggal produksi utawa jangka urip dituduhake ing packaging.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Aku ora ngerti, nanging aku duwe thrush sepisan utawa kaping pindho saben taun. Bojoku ora tau lara, ora ana mitra liyane. Ing kono, manawa bakal ngerti yen dheweke menyang sisih. Dokter mung ngomong predisposisi genetik. Aku digunakake kanggo ngobati karo pil larang, saiki aku pindhah menyang mycosist. Siji tablet lan carane ngirim. Lan ora larang banget. Ing kasus apa wae, aku ora ketemu mitra apa wae, aku menehi saran kabeh. Svetlana, 36 taun, Naberezhnye Chelny

Ngadhepi karo thrush kanggo pisanan sawetara sasi kepungkur. Ing wiwitan, dheweke ora menehi perhatian marang gatal-gatal kasebut, nanging nalika ana pucuk, dheweke wedi lan mlayu menyang dhokter. Dokter kaget banget, wanita dewasa, menehake kula langsung :)

Aku wrote metu pil, ngandika yen sawise siji ora bisa, baleni ing sawetara dina. Liwat siji, saiki kabeh apik, ora ana repetisi. Larisa, 32, wilayah Tyumen

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.