Mikospor

Analog

Obat kasebut kasedhiya ing bentuk set lan berupa krim, padha duwe komposisi sing beda lan tujuan sing beda, ndeleng ngisor.

Setel Mikospor Ora ana analog sing lengkap kanggo panggero. Ana obat-obatan kanggo alon-alon njabut bagian sing kena kena kuku: Nogtivit lan Nogtimizin , nanging uga kanggo sampeyan butuh agen antijamur.

Analog saka krim, miturut zat aktif:

Nyetel karo file lan sikat:

Rega

: набор — 1024 р., крем — 458 р. Rata-rata rega online * : set - 1024 p., Cream - 458 p.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Kit Isi:

  • Salep mikonazol 1% - 10 g.
  • Plester kalis air - 15 pcs.
  • Gambar (scraper) - 1 pc.
  • Dispenser kanggo tabung - 1 pc.

Prinsip panggunaan kaya mangkene:

  1. Salep kills jamur lan softens kuku;
  2. Nalika ngresiki, kuku dibusak nganggo scraper.
  3. Sawise dibusak saka bagean sing kena pengaruh, perawatan kasebut dilakoni karo agen antipung liyane, contone, karo krim Mikospor (ora saka pesawat).

Komposisi saka Mikospor kasebut Salep ing set lan krim biasa Mikospor beda-beda kanthi komposisi , bedane utama yaiku diamide asam karbonat, sing mangan kuku.

Mulane:

  • Salep kudu diaplikasi mung kanggo kuku sing kena pengaruh, nalika ing wektu sing padha nyoba ora nyentuh sing sehat, kulit ing kuku uga. Sanajan, miturut riset, kuku sing sehat ora bakal rusak dening ointment.
  • Sampeyan kudu disiapake kanggo kasunyatan sing kaya pelembut lan penghapusan kuku bisa mbukak kuku lan bakal nyebabake rasa ora nyaman.
  • Ora perlu nggunakake kit luwih saka sawetara dina. Maksimum 2 minggu yen kuku abot . Sawise bagian kuku sing dibutuhake dipotong, perawatan kasebut ditindakake kanthi krim reguler, ora saka set.
  • Ana cara sing luwih manusiawi , sanajan lagi suwe.

Saiki, bener, instruksi kanggo mencet:

  • Kanggo nggunakake krim paling efisien, gunakake dispenser kaya sing katon ing gambar;
  • Kuku kudu uap;
  • Gunakake scraper kanggo mbusak sisih sing kena pengaruh sakcukupe. Mesthine, ora perlu kanggo nindakake kuku lan driji kanthi lara, Cut metu alon-alon;
  • Aplikasi salep kanthi lapisan sing tipis mung ing bagian kuku sing kena kena pengaruh;
  • Tutup kabeh iki nganggo plester sing diwenehake lan tinggalake dina kanggo dina;
  • Baleni saben dina, luwih-luwih ing wayah ngenteni, supaya efek ora nyuda amarga nganggo sepatu;
  • Aja lali kanggo mencuci tangan sadurunge lan sawise prosedur kasebut.

Cara nggunakake dispenser mycosporus

Durasi nggunakake set iku biasane 1-2 minggu, gumantung saka ukuran sing kena pengaruh.

Sawise kuwat, aja lali nyisiki sepatu .

Petunjuk kanggo krim Mikospor (ora saka pesawat):

Krim kasebut ditrapake ing kulit sing kena pengaruh dina sepisan, uga ditrapake ing wayah sore. Duration of treatment:

Mycosis saka sikil, kalebu sawise nggunakake kit 3 minggu
Mycoses saka bagean awak (tangan, awak, lipat inguinal) 2-3 minggu
Pityriasis versicolor 2 minggu
Erythrasma 2 minggu
Kandidiasis kulit 2-4 minggu

Indikasi sing digunakake

Sawijining Mikospor digunakake kanggo nambani jamur kuku lan kanggo mbusak piring kuku sing kena bedahan.

Mikospor krim :

Contraindications

  • hypersensitivity kanggo komponen: bifonazol, urea (yen kit), cetylstearol, lanolin lan liya-liyane;
  • ora bisa digunakake ing trimester pisanan ngandhut;

Scraper Mikospor Kanthi kasarasan:

  • Ing trimester kaping telu lan katelu,
  • Ing kanak-kanak;
  • Nalika nyusoni, goleki dhokter sadurunge nggunakake. Ora ana studi klinis ing endi tamba kasebut nyedhaki susu susu.

Efek sisih

Bisa uga dituduhake langsung ing wilayah endi salep sing ditemokake lan ing sabanjure, sawise obat dibatalake.

  • dermatitis kontak
  • karat kulit (maceration)
  • peeling, exfoliation of skin (desquamation)
  • abang lan iritasi ing amben kuku
  • piring kuku pamisahan
  • nglanggar pigmentasi kuku
  • gangguan kulit, rash, gatel

2392 Komposisi salep (set):

Bahan aktif: bifonazol, karbonat diamide (urea).

Bahan tambahan: petrolatum, beeswax, lanolin.

Komposisi krim (didol kanthi kapisah):

Bahan aktif: bifonazol

Eksipien: banyu, polysorbat 60, benzil alkohol, alkohol cetyl, stearil alkohol, octyldodecanol, cytilia palmitate, sorbitan stearate

Pharmacokinetics

Spektroskopi spektrum antifungal. Nglanggar biosintesis ergosterol - bahan bangunan kanggo membran sel saka kelompok jamur patogen. Nduweni efek ganda, nyebabake karusakan struktural lan fungsi ing membran sitoplasma, sing cocog karo antimikotik liyane.

Efektif marang dermatophytes, ragi lan jamur jamur.

Liyane

Didol tanpa resep. Umur urip 3 taun.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Aku tuku kit iki ing farmasi saran saka dhokter. Sawise maca pandhuane, dadi ora nyenengake - kepiye "penghapusan kuku"? Nanging durung ana apa-apa sing spesial, bagian sing wis ngeculke lan kandel - dianterake sacara bertahap, lan ora ana sing kelakon. Aku ana sudhut kuku ing jempol sikil - kuning, kandel lan elek ing umum. Dugi ing rong minggu, kuku sehat tetep. Saiki aku mung wedi, kayane, saka sudhut anyar sing ora wiwit tuwuh, aku uga sok-sok ngetok. Galina, 48 taun, Kemerovo

Bojoku wis nguciwani kuku ing sikil kiwa - jempol lan siji liyane, ing jejere kuring, aku ora ngerti apa sing diarani, supaya dadi driji indeks :) Farmasi saya menehi saran ing mycospores, menehi kula set lan krim kanggo mbukak. Wong-wong mung ngomong alon-alon nggoleki, ngetokake saben dina, ngethok kuku, lan liya-liyane, kabeh kaya ing pandhuan umum. Kanggo 2 minggu, dheweke meh nyemprotake, ing wiwitan iku malah nglarani, kudu mbungkus wol katun kanthi plester menyang panggonan ing pucuk, mung karo krim. Nanging kabeh padha lunga lan kuku dadi sehat. Svetlana Vladimirovna, Rusia, Rusia

Loro kuku, bintik peteng lan penebalan kasebut kena dening jamur. Ointment saka tabung suwene rong minggu. Kuku nyetop alon banget, mung sawetara dinten mengko, bisa ngilangi potong karo scraper iki. Kiper, kanthi cara ora adil, kudu rampung karo pedicure set.

Mung bagian peteng kuku wis bubar, bagian sing sehat wis tetep, nanging saiki sampeyan bisa nganggo sepatu sing mbukak lan mung becik kanggo ngerti yen sampeyan bisa nyingkirake penyakit kasebut. Penulis pengin tetep anonim

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

2 komentar

  • Elena :

    Instruksi kasebut bisa ngasilake, supaya kita ora ngarep-arep, lan dhuwit nyuwek

  • Elena :

    Sawise perawatan karo set Micosporus, kabeh taun iku kuku sing apik, banjur jamur muncul maneh.
    Kesimpulan - sawise ngilangi bagian kuku sing kena pengaruh karo alat iki, sampeyan kudu terus perawatan kanthi mergo, contone, karo pil utawa varnish antikulat (Loceryl, Batrafen).

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.