Mikostop

Analog

Mikostop - kabeh formulir Analog semprotan:

Analog saka lotion:

Rega

kQLs7DBdxfE : спрей — 218 р., лосьон — 237 р. Rata-rata rega online * : semprotan - 218 p., Lotion - 237 p.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

mikostip semprotan Bahan: banyu, propylene glikol, asam laktat, vitamin PP (asam nicotinic), minyak pati rosemary, lenga minyak lavender.

Bahan aktif yaiku asam laktat, sing tegese ora antimikotik. Nanging, asam laktat minangka antiseptik, disinfektan prasaja, lan, ing prinsip, bisa kanggo ngobati jamur, nanging iki wektu sing suwe lan ana liya sing luwih efektif .

Kanggo perawatan, lotion kudu ditrapake ing kuku kaping pindho saben dina, paling ora 4 minggu. Perawatan kanggo nindakake pokak ora bakal nyebabake kuku sing sehat. Yen ora duwe asil utawa rusak, hubungi dokter.

Lotion uga cocog kanggo nyegah , amarga nduweni efek banget ing kulit lan kuku, sacoro prakteke ora duwe efek samping. Padha apik kanggo nangani sikil lan tangan sawise blumbang umum utawa sauna, umpamane.

Spray luwih cocok kanggo disinfeksi sepatu , lan luwih murah tinimbang sprit antiseptik liyane, kayata Miramistina. Nanging, yen sampeyan arep ngolah sepatu kanthi mikostip - aja ngapusi.

Contraindications

Mikostop lotion Intoleransi individu kanggo komponen obat kasebut

Pharmacokinetics

Miturut pabrikan, asam laktat nembus menyang piring kuku lan nggawe lingkungan asam, ngrusak jamur patogen. Ing kasus perawatan, dhewek uga digabung karo antimikotik wae, nambah efeke.

Asam nikotinat nyepetake kuku sing sehat, liwat perbaikan lokal sirkulasi getih ing kuku.

Liyane

Simpen ing wayah adoh, peteng lan sing ora bisa dituju. Umur urip 2 taun. Dispensed saka farmasi tanpa resep.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Plus lotion - rega sing relatif murah, minus - perawatan dawa. Bojoku lunga menyang blumbang, ora ngagem sandal lan ora kuwatir babagan kesehatan. Lan ing pungkasan, dheweke entuk jamur - kuku dadi kaku, kandel lan rapuh, werna diganti. Dheweke ora ngenteni nganti suwe, nganti nganti peteng. Loro-lorone mikost sing disawat kanggo babagan enem wulan. (Kira-kira Ed.) - Enem sasi ora kaya wektu sing dawa, biasane kuku kuku luwih alon.) Apik yen sawise panyakit kuku luwih nyenengake tinimbang sadurunge, sadurunge infeksi. Julia, Ukraina

Lensa sing digunakake kanggo nambani kuku ing sikil. Sawetawis sasi nglamar lotion kaping pindho saben dina - esuk lan ing wayah sore, banjur wiwit ditrapake mung ing wayah sore. Kuku-kuku ora bakal ngalami exfoliate sakwise minggu, lan sawise 6 wulan, dheweke wis dianyari. Aku nyaranake kanggo nggunakake kanggo sapa waé sing pengin nambah kuku, amarga tamba ora mung mateni jamur kasebut, nanging uga nguatake, nancepake kuku lan nambah warna. Lan nalika proses perawatan, mboko sithik ngilangi wilayah kukul kasebut supaya ora ana infeksi maneh. Irina, Moskow

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

1 komentar

  • Vyacheslav :

    Aku miwiti ngobati toenails. Aku pancene ngarep-arep yen kuku sehat bakal tuwuh.
    Vyacheslav Y-Ola

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.