Mikozan

Analog

00000055779 Analog sing lengkap ora ana. Bisa dianggep analog saka obatan antimikotik:

Rega

: 860 р. Rata-rata online rega * : 860 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Wangun rilis

Preparation ngandhut banyu, dimethyl izosobide, filtrat enzim rye, hydroxyethyl cellulose, pentileglycol, banyu.

Mikozan grade Kit kalebu obat:

  • Salep kuku (kasedhiya ing tabung 5 ml);
  • Sikat aplikator;
  • File kanggo kegunaan siji - 10 pcs;
  • Instruksi - 1 pc.
  • Diary lan template (opsional)

Templat perlu kanggo nandhani owah-owahan ing wilayah sing kena pengaruh saka wektu, diary - supaya ora lali kanggo nindakake prosedur kasebut.

Efek farmakologi

Mikozan - templat lan diary Mikozan minangka agen antijamur sing dimaksudake kanggo nggunakake ruangan. Nalika ditrapake ing kuku sing kena pengaruh, tamba kasebut mbentuk film khusus, nemplek ing lapisan paling kuku kuku, ningkatake kerapatan piring kuku, ngurangi porositas lan mbentuk proteksi saka efek negatif saka sembarang jenis jamur, nggawe kabeh syarat kanggo eliminasi.

Mikozan negatively mengaruhi lipid membran jamur, nyebabake sing luwih pati. Tumindak tamba nyegah pertumbuhan lan reproduksi sing luwih akeh ing saindhenging piring kuku, ngowahi wutah alami.

Metode panggunaan

68811526 Obat kudu digunakake mung njaba. Konsistensi kudu diaplikasikake ing area kuku sing kena pengaruh kasebut sawise kanthi teliti mbusak varnish lan ngresiki piring kuku. Sadurunge nglamar salep ing kuku, kudu kasebut kanthi teliti, di resiki karo berkas kuku sing siji, sing kalebu ing kit. Dianjurake kanggo ngresiki kuku kanthi file kuku seminggu. Berkat sistem aplikasi iki, persiapan kasebut uga cocog sanajan wujud jamur .

Sawise nglakoni perawatan kuku kanthi ati-ati, dianjurake kanggo aplikasi Mikozan kanggo kabeh kuku rusak. Dianjurake kanggo nindakake prosedur iki 2 kali dina (esuk lan sore). Durasi rata-rata perawatan yaiku 3-5 minggu. Sawise nglamar alat iki, supaya kuku garing (sawetara menit bakal cukup).

Kanggo saben kuku perlu ngemot file kuku sing kapisah. Kanggo nyegah jamur, obat kudu diterapake ing kukus kanggo 1 minggu.

Indikasi lan kontraindikasi

Indikasi sing digunakake yaiku:

  • Mycosis ;
  • Jamur kuku ing kuku;
  • Nyegah penyakit jamur;
  • Nguatake piring kuku.

tabung Mikozan ing sawit, sampeyan bisa ngira ukuran Contraindications kanggo nggunakake tamba iku:

  • Ora dipigunakaké kanggo bocah sing umur kurang saka 4 taun;
  • Intoleransi kanggo komponen individu saka tamba;
  • Gunakake nalika meteng ora mesthi.

Interaksi tamba karo obatan liyane:

Obat iki ora duwe interaksi karo obatan liyane.

Efek sisih

  • Kedadeyan;
  • Gatal;
  • Sensasi kobong.

Periode wektu:

Sajrone periode ngandhut lan sajrone periode pakane ora dianjurake kanggo nggunakake obat kasebut;

Instruksi khusus

dsc_0036

  • Mikozan mung digunakake kanggo nggunakake ruangan;
  • Tansah tangan lan kaki garing;
  • Kanggo efisiensi sing luwih gedhe, perlu nggunakake saben kuku file kuku kanggo 1 kuku;
  • Sampeyan kudu ngilangke driji sakwise udan, utamané kanggo ngilangke antarane driji;
  • Sepatu sing disinfect sacara reguler;
  • Kanggo panyakit jamur, andhuk sing resik lan misah kudu digunakake;
  • Aja digitik kuku;
  • Sampeyan kudu nyandhang sikil wae ing sikile bisa "ambegan";
  • Sajrone periode perawatan, nyandhang kaos katun sing bisa nyimpen sikil seger;
  • Cut kuku sacara rutin;
  • Yen sikil pasien sacara reget kringet, sampeyan kudu ngganti kasut luwih kerep;
  • Sajrone perawatan, aja nganggo kuku polish;
  • Nalika pedicure utawa manicure, mung nggunakake pribadi lan sampah;
  • Sandal kapisah kudu digunakake ing ganti kamar utawa ing showers umum.
We menehi saran supaya sampeyan sinau dhewe karo rekomendasi kanggo nyegah mycoses .

Kondisi panyimpenan lan urip raket

  • Umur urip 3 taun;
  • Simpen ing suhu kamar;
  • Simpen ing papan ing ngendi bocah ora duwe akses;
  • Ora ana kasus sing bisa digunakake sawise tanggal kadalu warso;
  • Obat kasebut bisa dituku ing apotek tanpa resep dokter.

Keuntungan saka Mikosan:

8 komentar

  • Eva :

    Gedhe alat! Aku weruh dheweke ana ing Eropa lan dheweke kesengsem nalika ketemu ing Rusia. Jamur wiwit mundur sawise sasi panggunaan, nanging perlu ditrapake miturut pandhuan lan isi buku harian. Aku nyaranake kanggo kabeh wong!

  • Valentine :

    apik tenan, nanging kaya kabeh kanggo perawatan kuku kerjane dawa, nanging efektif,
    nanging sawise efek sing katon, perlu diterusake wektu paling sethithik seminggu.

  • Julia :

    Aku ora bisa nggawa jamur ing kuku. Dermatolog nyatakake pil lan Mikosan minangka agen eksternal kanggo nambah efek kasebut. Sadurunge nampa sawetara agen antipung lokal, kanthi metode sing padha yaiku ie ing wangun varnish, nanging padha karo komposisi beda, lan efek banget. Ing latar mburi, Mikozan seneng banget. Mungkin pil wis dadi peran, nanging kerugian luwih cilik. Saiki sandal ora isin.

  • Polina :

    A cilik larang, nanging buktiaken. Ing wiwitan, dheweke tuku bapakne, dheweke ora ngurus kesehatane, lan ora sopan kanggo ngeling-eling kaya mengkono "trifle" minangka jamur. Sisih paling angel njupuk dheweke nggunakake kaping pindho saben dina. Nanging iki worth iku. Kita kabeh urip bebarengan, supaya dheweke kandha yen aku ora pengin kena infeksi. Dheweke uga njupuk kabeh, nanging sampeyan ora ngerti.

  • srikanth :

    Mikozan seneng banget wiwit dina pisanan nggunakake. Gampang, ora ana rasa ora nyaman ing wangun gatal + wiwit pungkasan minggu kapindho, aku weruh perbaikan sing apik ing kondisi kuku.

  • tamara :

    Wis digunakake kompleks iki kanggo 2 wulan wiwit Januari 2016, perbaikan wis cendhak banget. Kekecohan rampung.

  • Tanya :

    Aku disabetake kurang saka separo kuku ing tanganku, aku tuku mycozan ing apotek. Aku nglamar kuku kaping pirang-pirang dina, kadhangkala telu utawa malah kaping papat dina, ing antarane iki, aku nggunakake exederyl nganggo solusi lan solusi mycopes kanggo kuku. Kanggo rong setengah wulan aku ora weruh asil sing efektif, aku tambah akeh banget saben dina lan aku nemokake dhewe yen kabeh obatan kasebut ora efektif. Saiki wis meh dadi panggung sing mlaku amarga ora ana reaksi sing apik. Saiki aku tuku mycospores, coba nyetel mycospores lan krim lan ointment uga dituku kanthi jeneng sing padha.

  • Aslan :

    Ing wulan Agustus 2016, aku weruh jamur ing driji sikilku. Aku nyoba kanggo nambani miturut rekomendasi saka dermatologist: bathi alkali (sabun dhasar lan uyah 1: 1 ing tablespoon lan kalium lan iodine salep kanggo 2 sasi wis ora efek. Bener, iki alkalin siram softened piring kuku menyang negara sing piring kuku rampung lagged konco meat, aku "Aku wis ora ngelingake jeneng, aku wis dhawuh ing farmasi," ujare, "aku uga ngilangake kuku karo yodium, menehi klotrimazole kanggo tlapak sikil," ujare. obat-obatan lan obat-obatan (bathi karo cuka cider apel lan minyak nabati kabeh 1: 1 sendok teh ing banyu panas.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.