Micozone (miconazole), ointment

Analog

Mycozon tuba

  • Gyno-Daktarin
  • Dactanol

Rega

: 163 р. Rata-rata rega online * : 163 p.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

3457 Ointment 2% saka werna putih sing ana ing tabung 15 gram Isine zat aktif miconazole nitrat, uga komponen tambahan: macrogol 400, alkohol cetostearil, propilen glikol, emukson, campuran poli (etilena glikol) ester alkohol lemak (persiapan OC-20).

Efek farmakologi

Krim aktif ing dermatomi (klompok patogen jamur sing nyebabake penyakit kulit ing manungsa), jamur patogen lan ragi (klompok patogen jamur sing nyebabake penyakit ing manungsa), duweni efek bakterisida ing klompok cilik bakteri gram positif lan gram negatif. Mekanisme aksi dihubungake karo inhibisi biosintesis ergosterol lan perubahan komposisi membran, nyebabake karusakan sintesis.

Dosis lan cara panggunaan

Mikozon kudu dicampur ing kulit sing kena ing 2 kali dina (esuk lan sore). Dianjurake kanggo nggunakake ointment nganti nganti kabeh gejala rusak fungal ilang. Lan uga kanggo nyegah, ointment kudu dileksanakake kanggo saperangan dina sawisé ilang saka tandha karusakan.

Ing perawatan onychomycosis , sawisé mbusak wiwitan saka piring kuku, salep kudu diaplikasi kanthi lapisan tipis ing kukus 1-2 kali dina. Sawise nglamar ointment dianjurake kanggo nemtokake klamben khusus. Perawatan kudu terus nganti kuku kuku sehat (rata-rata pengobatan yaiku 3 sasi).

Indikasi

  • Candidiasis saka saluran pencernaan (eg esophagus utawa usus );
  • Lengkung jamur ing kuku lan kulit (atlit lan trichophytosis saka awak, telapak tangan lan lichen);
  • Nyegah penyakit;
  • Candidiasis .

Contraindications

4f42079222acc

  • Intoleransi kanggo komponen individu saka tamba;
  • Periode gestation (2 lan 3 trimesters);
  • Ora bisa digunakake dening bocah-bocah ing umur 12 taun;
  • Sampeyan uga ora dianjurake kanggo ngolah ointment nalika dipangan ing kelenjar susu.

Efek sisih

Obat iki biasane uga ditrima, nanging ing sawetara kasus, alergi bisa kedadeyan:

  • Tingling ing situs aplikasi;
  • Sensasi kobong;
  • Glepung rada tipis

Gunakake karo ointments medicinal liyane:

Sampeyan ora dianjurake kanggo nggunakake krim iki karo ointments utawa krim liyane.

Periode meteng lan nyusoni

Tabung Mycozone ing tangan Amarga kasunyatan yen krim meh ora diserap, bisa digunakake sajrone lactation lan meteng. Nanging, krim ora dianjurake kanggo diterapake ing kelenjar mammary sadurunge dipakan langsung. Kanggo bocah-bocah ing umur 3 taun, ointment dianjurake supaya bisa digunakake mung ing pengawasan medik sing cedhak.

Rekomendasi khusus

  • Sadurunge nglebokake salep, perlu ngemot kuku minangka sithik;
  • Sampeyan kudu nyandhang sepatu ing sikil bisa "ambegan";
  • Kaos kaki kudu diganti paling ora 1 dina sedina;
  • Yen ana infeksi jamur ing sikil, perhatian khusus kudu dibayar kanggo perawatan antarane sikil;
  • Aja njupuk krim ing mripat. Yen kedadeyan kasebut, kudu disucekake;
  • Yen ing 4 minggu ora ana tanda-tanda perbaikan, panggunaan Miconazole kudu mandheg lan madu. pusat pemeriksaan ulang;
  • Yen reaksi alergi menyang tamba diamati, perawatan kudu rampung lan pindhah menyang pusat medis kanggo konsultasi luwih lanjut.

Panyimpenan lan urip raket

  • Umur urip saka tamba 2 taun. Sawise kadhuwure wektu iki, panggunaan krim ora dianjurake;
  • Tansah miconazole kudu direksa saka cahya lan anak;
  • Ing apotek, tamba iki bisa dituku tanpa resep dokter.

Ulasan

Aku duwe jamur sing mlaku (karo gatal sing elek sing wakes saben wengi, peeling kulit sikil lan pimples cilik werna abang ing sikil). Aku nyoba ngobati karo salah siji krim sing diiklanake. Ora ana bantuan. Aku maca sing ing kasus abot iku perlu kanggo ngombe pil, nanging aku ora ngombe, amarga Iku nyenengake kanggo resep pil kanggo dhewe (karo krim lan ointments iku piye wae gampang), lan ora ana wektu kanggo menyang dokter qualified. Miconazole aku tuku rampung kanthi ora sengaja. Aku looking for something sing bisa ngredhakaké gatal, lan tuku krim murah ing farmasi. Rega iku ridiculous - 200 rubel. Yen sampeyan nganggep yen mbiyantu sampurna, mula iku ora kanggo apa-apa! Aku seneng banget yen aku wedi marang jinx, amarga ora kabeh masalah wis ditindakake. Tatiana umur 42 taun, Saratov

Aku tuku krim iki kanthi ora sengaja. Aku looking for siji krim (larang banget), nanging pharmacist dissuaded kula saka tuku, sawise menehi saran Miconazole. Aku ngeling-eling antarane sikilku ing sikilku, kulitku kepenak, perlu nindakaken tindakan, amarga kabeh gejala kasebut nuduhake yen jamur muncul. Aku lunga menyang farmasi lan tuku Miconazole (banjur luwih murah). Dheweke wiwit ngencerake krim ing kulit sing kena. Esuke, gatal-gatal sing elek wis ilang, wernane abang rada kurang cetha. Sawise rong minggu, ora ana tilase gejala jamur. Bubar aku ngerti yen lenga krim favoritku wis tambah akeh, lan saiki ora ana liya sing murah. Angelina 25 taun, Arkhangelsk

Ninggalake saran sampeyan ing komentar!

2 komentar

  • Artem :

    Rega ridiculous ora kanggo mikanazol, nanging clotrimazole mung 12 rubel. lan spektrum tumindak padha.

  • Nata :

    Wingi aku tuku clotrimazole lan biaya ora 12 rubel, nanging 86. Kajaba iku, clotrimazole diserap luwih apik ing lapisan sing luwih jero saka kulit,

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.