Mycoral, ointment

fc236226ff13806fd69598710d1aa1dd Kasedhiya ing wangun shampo lan pil .

Analog

Rega

: 263 р. Rata-rata online rega * : 263 p.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

micosoral Salep 2% kanggo njaba nggunakake teduh putih, kanthi ambune ora enak (mambu tartamtu). Kasedhiya ing salebeting 2% oplosan tabung kanthi kapasitas ingkang béda, saka 15 nganti 50 gram.

Preparation ngandhut propylene glycol, lenga kastor, lilin emulsifying, banyu, natrium karmellosa, niapagine (methyl parahydroxybenzoate), monoglycerida distilasi, dibunol (butylhydroxytoluene) lan zat aktif ketokonazol.

Efek farmakologi

Salep antifungal mung ditrapake kanggo njaba. Nduweni efek fungistatic lan fungicidal. Mekanisme aksi Mycozoral kanggo ngganti komposisi lemak saka jamur lan kanggo nyegah biosintesis ergosterol. Dheweke aktif ing hubungane karo kabeh jenis dermatophytes: jamur apa wae, streptococcus lan staphylococci. Kanthi reguler nganggo Mycozoral ora bisa dideteksi ing getih. Gejala pisanan perbaikan wis cepet banget, malah sadurunge pratandha pisanan perbaikan katon.

Dosis lan cara panggunaan

Kanthi kekalahan kulit alus (kulit candidiasis, pityriasis, chinea, atlet atlet lan sikil lan tangan atlit), ointment kudu diaplikasikake ing wilayah kulit sing kena pengaruh lan ing wilayah sekitar 1 dina saben dina. Kanthi seborrheic dermatitis, salep sing padha ditrapake ing kulit sing kena kanggo 1-2 kali dina, gumantung saka tingkat lesi.

Durasi rata-rata perawatan yaiku:

  • Ing kasus penyakit atleti atlit, panyakit yaiku 2-4 minggu;
  • Ing kasus dermatomycosis kulit alus, panyakit yaiku 3-4 minggu;
  • Kanthi ilang saka perawatan bruin-kaya perawatan yaiku 2-3 minggu;
  • Kanggo infèksi sing disebabake jamur sing kaya ragi, mesthine kanggo perawatan yaiku 2-3 minggu;
  • Kanthi perawatan athlete yaiku 4-6 minggu.

Indikasi

  • 12307a Mycoses saka kuku lan rambut sing disebabake ragi (onychymosis, lichen, dermatophytosis, trichophytosis, candidiasis, folliculitis);
  • Mycoses sak mata (ointment kudu nyegah langsung ing mata);
  • Mycoses saka saluran pencernaan;
  • Ketombe;
  • Kandidiasis vagina ;
  • Candidiasis ing wong ;
  • Mycosis sistemik (histoplasmosis, blastomycosis, candidiasis, coccidiomycosis, paracoccidiomycosis);
  • Leutmaniasis kulit;
  • fungal sepsis;
  • Dermatitis seborrheic ing pasuryan .

Contraindications

  • Pelanggaran integument kulit ing lapangan perawatan saka jamur;
  • Hypersensitivity kanggo komponen individu saka tamba.

Efek sabanjure

(pass sawise tamba penarikan)

  • Gatal
  • Sensasi kobong
  • Rash
  • Urtikaria
  • Ing kasus sing langka, hubungi dermatitis

Overdosis

tabung mikozorala ing tangan Awit tamba kasebut digunakake mung njero, absorpsi ora kedadeyan, mula, pangembangan gejala sing gegandhengan karo overdosis ora mungkin. Yen pasien sengaja njupuk salep ing jero, mbilas weteng.

Instruksi khusus:

  • Obat Mycozoral ora entuk reaksi karo obat liya;
  • Sajrone meteng, sampeyan bisa nggunakake tamba iki;
  • Sajrone periode dipakani uga bisa nggunakake tamba iki;
  • Mycoral digunakake mung kanggo nggunakake ruangan;
  • Sajrone periode perawatan kudu ngetrapake aturan kesehatan umum;
  • Aja njupuk ointment ing mata.

Sadurunge nggunakake Mykozoral, sampeyan kudu takon dhokter.

Panyimpenan

  • Ubat iki kasedhiya tanpa resep;
  • Obat kasebut kudu katahan ing panggonan sing garing ing suhu ora luwih saka 15 derajat ;
  • Uga, tamba kudu disimpen ing papan ing ngendi bocah ora duwe akses;
  • Umur urip 2 taun.

Ulasan

Suami sing sehat iku patut, minangka aturan, garwane. Suwe-suwe bojomu diserang dening jamur lan atlet sing nggoleki (sing ora becik), apik yen ana ing tangane. Panjenenganipun pindhah menyang gym, sasampunipun lulus ing kamar mandi, piyambakipun pindhah ing mripatipun tanpa alas kaki, lan mlebet ing handukipun ing pundi kemawon, lan kathah tiyang ingkang langkung ngetutaken langkung saking kita. Ana luwih akeh rambut ing awak tinimbang wanita, sing ateges ana luwih akeh kesempatan kanggo njupuk perih. Diagnosis iki digawe dening dermatolog sing bukti, nanging perawatan sing ditrapake ora ana guna. Ing sores padha lunga, nanging sasampunipun perawatan rampung, dheweke muncul maneh. Pendhaftaran kenalan long-wektu bisa diagnosa ing absentia lan menehi saran lenga Mycozoral, sing luwih murah saka analog, lan sing paling penting iku pancene mbantu. Padha ditindakake perawatan (digawe manawa dheweke nggunakake kanthi rutin), lan, mesthi, ora ana tilase lara. We smeared kanggo 3 minggu, kita ora bisa tekan mburi perawatan. Apik bab sethitik! Saiki lenga kaajaiban iki saiki ing kit pertolongan pertama kanggo tujuan pencegahan, amarga jamur gampang banget kanggo njupuk ing papan umum ing ngendi sepatu digunakake, contone, skating rental, bowling. Natalya 45 taun, St. Petersburg

Aku ngangkat jamur lan dhokter diwenehi kula obat (larang banget). Minangka ointments, aku ora tuku, lan tuku sing paling murah saka sing - Mykozoral. Iki minangka agen antijamur sing apik banget. Aku mung regretted yen aku ora tuku tabung gedhe. Umumé, ora ana masalah yen sampeyan duwe jamur utawa ora jamur, nanging lenga iki bisa dianggo langsung! Sikilku mandegake ing dina sing padha. Aku nglamar lenga miturut pandhuan saben dina kanggo seminggu, sawise aku wiwit nggunakake kanggo tujuan nyegah. Iku mbantu kula kathah, mung bab, mesthi, nalika sikil mandheg gatal, sampeyan lali bab tujuan nyegah cepet banget. Aku ora ngelingi yen aku ora nggunakake maneh - ora perlu. Alexander 25 taun, Volgograd

Aku wis nandhang jamur luwih saka 2 taun, lan aku mung ora nyoba, nanging banjur aku ngrangkul salep Mycozoral ing farmasi. Efek mung digebugi kula - lenga iki wiwit tumindak dina sabanjure. Sasi iki cukup kanggo ninggalake ora ana jejak jamur. Saiki kuku anyar lan sehat terus berkembang! Aku nyaranake alat iki apik banget kanggo wong! Efek ora entuk dawa! Aku seneng banget. Cinta, 53, Moskow

Ninggalake saran sampeyan ing komentar!

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

2 komentar

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.