Shampoo Mycoral

Shampo Mycozoral Kasedhiya ing wangun ointment lan tablet .

Analog

Rega

: 377 р. Rata-rata online rega * : 377 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Indikasi lan mekanisme tumindak

Shampo mycozoal digunakake minangka obat kanggo penyakit jamur kulit. Indikasi kasebut:

mikozoral3 Fitur sing khas yaiku efek sing bisa ngurangi gatal-gerah kulit kepala lan peeling, dermatitis lan dandruff, nyedhiyakake pemulihan.

Bahan aktif yaiku ketoconazole. Iki minangka turunan imidazol sintetik saka dioxolane. Zat iki duweni efek fungicidal lan mycostatic. Ketoconazole nyegah sintesis ergosterol lan ngrusak biosintesis trigliserida, ergosterol, lan fosfolipid, sing melu mbentuk membran sel jamur. Uga thanks marang, jamur ora bisa nggawe koloni lan benang.

Ketoconazole ora nglumpukake ing getih lan uga diserap. 1 ml sampo ngandhut 20 mg ketoconazole. Anane overdosis iki arang banget. Shampoo uga ngandhut adjuvants kayata sodium lauryl sulfate, propylene glikol, natrium metabisulfite, hidroksipropil methylcellulose, makrolikililinol cocoate, pewarna, imidokarbamide lan asam hidroklorat.

Aplikasi

Shampoo diterapake externally. Iki wis ditrapake ing kulit sirah, sadurunge wis dibungkus. Shampo Mycozoral kanthi jumlah cilik wis dianggo ing sirah, nyoba ngobati kulit, dudu rambut, rubbing entheng nganti telu nganti limang menit, banjur wisuh sirah lan kulit sirah kanthi apik. Bisa digunakake kanggo perawatan penyakit jamur, uga kanggo prophelaxis kanthi cenderung kanggo mycosis.

Suwene

  • botol mycozoral ing telapak tangan sampeyan Kanggo pityriasis, sampo digunakake sapisan dina saben dina kanggo limang dina. Yen efek terapi ora teka, mesthine bisa ditindakake seminggu.
  • Kanggo perawatan saka macem-macem jinis dandruff lan dermatitis seborrheic saka kulit, digunakake ing Course siji sasi kaping pindho saben minggu.
  • Kanggo nyegah sampo digunakake ing saben sasi seminggu.
  • Kanthi cenderung kanggo macem-macem jinis dandruff, dermatitis seborrheic saka sampo scalp digunakake sasi siji seminggu.
  • Kanggo nyegah tinea versicolor, sampo digunakake sadurunge awal musim panas. Kurso tahan 3-5 dina, sampo diterapake saben dina.

Mangkono, perawatan saka infèksi jamur saka kulit kepala tahan kira-kira sasi. Perawatan nduweni ciri dhewe.

Kaping pisanan, mycozoal ngirim ora tiba ing mata. Yen mengkono, sampeyan kudu mbilas wong kanthi banyu.

Yen dermatitis seborrheic wis dianggep dangu kanthi nggunakake glukokortikosteroid lokal, banjur kanggo nyegah sindrom penundaan, aplikasi lokal glukokortikosteroid kudu terus lan digabungake karo sampo Mycozoral. Ing rong utawa telung minggu, glukokortikosteroid mbatalake.

Sajrone meteng lan laktasi, shampo mycozoral digunakake kanthi cara sing padha - ora ana contraindications.

Botol lan kotak Mykozoral ing jedhing Efek sisih langka. Bisa gerah lan iritasi, tambah garing utawa rambut berminyak, ilange. Pasien karo rambut abu-abu utawa kimia rusak nuduhake werna ireng. Reaksi alergi arang banget.

Contraindications mung bisa dadi hipersensitif kanggo samubarang komponen shampoo utawa intoleransi individu. Shampo ora digunakake kanggo pasien karo porfiria.

Ora ana data interaksi saka shampo mycoral karo obat liyane.

Ranjang - 3 taun. Shampoo disimpen ing suhu 15-25 derajat adoh saka sinar srengéngé lan ing panggonan sing garing. Mycozoal kasedhiya tanpa resep.

Ulasan

Masalah dandruff akeh, dadi aku uga. Sawise maneh, kanggo nizoral, aku nemokake dheweke analog sing luwih murah, mycoral, lan dheweke seneng karo aku. Aku digunakake miturut pandhuane: nyepelekake ing sirah kanggo 5 menit lan ngumbah uga. Applied mung rong minggu, nanging sawise pisanan, ketombe ilang. Aku nyenengake kasunyatan sing nglukis lan ekonomi. Lan rambute sawise dheweke sampurna pas. Olga, Moskow

Kulit lan rambute saya ana masalah: kukul, kambuh, kulit asring wae. Aku ngerti yen masalah iki ditanggulangi saka njero, nanging ... Shampoo Mycozoral dituku dening garwane. Efek kasebut langsung katon: kulit kepala kalem mudhun. Sawise pirang-pirang aplikasi, ana perbaikan. Aku kepengin supaya dheweke entuk eksponen, nanging aku bungah yen ana. Sirah iku pancen ora gatal, lan cahya wis muncul. Wulu, nanging dadi angel, lan kulit rada kasar, nanging ora kelangan sensitivitas, kaya sawise shampo antipungal liyane. Wis meh ora ambune, godhonge cukup. Sing paling apik yaiku, mycozoral ora tansah didol. Penulis anonim saka Kazan

Ninggalake saran sampeyan ing komentar!

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.