Mycoral tablet

mycoral tablet Kasedhiya ing salep lan sampo .

Analog

Apa ana analog kualitas sing padha?

Rega

: 529 р. Rata-rata online rega * : 529 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Resepsi lan dosis

Tablet kudu dijupuk kanthi lisan, sajrone jajanan (kanggo panyerepan obat sing luwih apik).

Dosis Wong diwasa kudu njupuk salah siji tablet mycozoral saben dina, lan yen proses penyembuhan isih ana, sampeyan kudu njupuk rong tablet. Anak-anak sing luwih lawas tinimbang telung taun, duwe bobot awak nganti limalas telung puluh kilogram, kudu njupuk 1/2 tablet sapisan dina. Yen bocah duwe bobot luwih saka telung kilogram, perlu kanggo mirsani dosis "diwasa" saka obat kasebut.

Duration of therapy

  • karo vaginal candidiasis - seminggu.
  • karo dermatophytosis - kira-kira patang minggu.
  • Kanthi warna lichen, seminggu lan telung dina.
  • kanthi candidiasis kronis ing kulit, uga cangkem, faring lan esophagus - rong utawa telung minggu.
  • kanthi infèksi jamur kulit kepala - nganti rong sasi.
  • karo paracoccidioidosis, blastomycosis, histoplasmosis, coccidioidosis - kira-kira nem sasi.

Efek sisih

Efek samping ing ngisor iki bisa diamati ing perawatan mycoralis:

Saka sistem pencernaan:

  • nyuda napsu;
  • muntah;
  • nyeri weteng;
  • hepatitis beracun;
  • diare

Saka sistem saraf:

  • sirah;
  • ngantuk;
  • dizziness;
  • tambah tekanan intracranial;
  • fotofobia (sensitif sensitivitas kanggo cahya).

Saka sistem sirkulasi:

  • anemia;
  • trombositopenia;
  • leukopenia.

Saka sistem genitouriner:

  • ngurangi kepinginan seksual ing wong;
  • impotence;
  • oligospermia (nyuda volume sperma sing dibebasake nalika ejakulasi);
  • Pelanggaran siklus menstruasi (menstruasi).

Reaksi alergi kayata:

  • urtikaria;
  • mriyang;
  • kulit rash;
  • kejutan anafilaksis (ing kasus sing jarang banget).

Efek samping sawetara sing bisa dumadi sajrone terapi obat karo mycoralis:

  • a penurunan sakwentoro ing tingkat konsentrasi testosteron ing plasma getih;
  • alopecia;
  • gynecomastia.

Indikasi sing digunakake

Mycozoral diwenehake kanggo infèksi kulit sing disebabake jamur jamur utawa dermatophytes, nalika area kulit sing kena pengaruh gedhe banget , uga ambane lesi, uga ora bisa mupangati perawatan sing sadurunge dilakoni.

Mycoralis dianggep:

  • versicolor
  • folliculitis
  • dermatophytosis
  • vaginal candidiasis kronis
  • histoplasmosis
  • blastomycosis
  • paracoccidioidosis
  • kulit candidiasis kronis, tutuk, pharynx, esophagus.

Contraindications

Mycoral, kabeh formulir Kanggo wong sing nandhang penyakit ati sing akut utawa kronis, panggunaan mikozorala pancen contraindicated. Uga, watesan ngenani asupan obat yaiku wektu nyusoni (amarga salah sijine komponen micozoral nyemprotake susu), intoleransi laktosa (utawa kurang), hypersensitivity kanggo macem-macem komponen obat (kalebu ketoconazole), lan uga anak telung taun. Obat kudu ora dijupuk dening wanita ngandhut.

Sinau cara ngresiki awak kanthi cepet nalika meteng .

Care kudu dijupuk kanggo njupuk obat kanggo wong sing gerah huapatic hipoklorhidri, hipoklorhidri, ora kuwat corteks pituitin lan adrenal, uga achlorhidi lan alkoholisme. Sampeyan kudu ati-ati lan wanita liwat umur sèket taun.

Mycozoral karo obat-obatan ing ngisor iki pancen contraindicated:

  • dofetilide
  • astemizole
  • terfenadine
  • quinidine
  • halofantrine
  • midazolam
  • mizolastine
  • bepridil
  • cisapride
  • pimozide
  • Domperidone
  • sertindol
  • triazolam
  • disopyramide
  • simvastin
  • lovastin
  • acetylmethadol kiwa
  • dihydroergotamine
  • ergotamine
  • nisolipine
  • irinotecan
  • tauolimus

Panyimpenan lan urip raket

Mycozoral bisa disimpen 3 taun ing garing, peteng, ora bisa ditemokake ing papan nalika papan ora ngluwihi 25 derajat. Ora ana kasus sing ora njupuk tamba sawise tanggal kadalu warso.

Overdosis

Ing kasus overdosis, perlu kanggo nindakake landhesan gastric, sawise sing perlu kanggo njupuk karbon aktif utawa liyane enterosorbent . Iki ditindakake kanthi terapi simtomatik, ngontrol kondisi pasien sing dibutuhake. Ana antidote kanggo overdosis karo mycozoral.

Ulasan

Cukup kenthang jamur ing sikil, kabeh banget gatal, gatal, nyengir malah kadang. Uga, aku njaluk pil mycoral, aku njupuk kanthi bener miturut resep dokter. Ternyata obat sing efektif banget, jamur ora bakal dadi masalah maneh. Saiki mycozoral tansah ing kit pertolongan pertama. Olga

Dermatomycosis marang putu lanang sing dianggep mikozoralyom. Pil wis nemen mbantu, nanging perawatan ora gampang. Minangka asil, putu kasebut kanthi lengkap. Aku bisa ngomong yen obat apik Nadezhda Petrovna

Mycozoral banget mbantu ing perawatan saka jamur ing sikil. Kabeh nyoba kanggo nggawa dheweke kanthi cara liya - ora duwe manfaat. Lan banjur pil menehi saran pil iki, aku ora mikir sing bakal bisa. Carane kaget, nalika dheweke entuk hasil positif ing meh telung dina - angen-angen ilang, kemerahan Alexey A. meh sirna .

Ninggalake saran sampeyan ing komentar!

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

3 komentar

  • Alexey :

    Dheweke ngobati jamur ing awak nganti pirang-pirang taun lan kabeh ora ana gunane, dhokter diwenehake clotrimazole njaba lan tablet mycozoral. Aku wiwit ngombe tablet sakwise 5 dina, loro kuku sing digunakke dadi kuku sing luwih enak lan sehat. Aku seneng banget, amarga obat iki apik banget.

  • Olga :

    Dheweke ngobati Mykozoralom karo jamur kuku ing tangane, sawise sasi nganggo dheweke nampa asil positif, lan sawetara wulan mengko dheweke tumbuh kuku kuku sing sehat lan sehat.

  • Lyudmila :

    Iku welas asih. Obat kasebut ora pas. Rong jam sawise njupuk pil, dizziness, drowsiness lan mual wiwit.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.