Miramistin utawa chlorhexidine - sing luwih apik?

Pitakonan-mark-red-3D-glossy Rong disinfektan sing paling populer beda-beda kanthi 20 kali biaya.

Ing "Internet" kadhangkala wong nulis sing padha analog. Apa kuwi? Iku wektu kanggo njlentrehake.

Perkara sing padha utawa ora?

Ora Ana Loro-lorone obat-obatan kasebut - antiseptik, padha nggarap paling akeh patogen sing saiki dikenal, kalebu kelompok jamur. Nanging padha duwe formula kimia sing beda, efek samping sing beda lan efek sing beda ing awak.

Cathetan: 0,05% larutan banyu klorheksidine didol ing apotik, lan bakal dibahas babagan iku. Solusi sing luwih kenceng bisa mbebayani kanggo manungsa.

Ayo katon ing beda:

Miramistin Chlorhexidine
Rega 350-400r (150 ml) 15-20p (100 ml)
Antibakteri njaba antibakteri Efektif Efektif
Tindakan ing virus Aktif marang virus kompleks (herpes, HIV, lan liya-liyane) Solusi 0.05% ora tumindak kanthi virus (ya, aja kaget).

Saka konsentrasi gedhe bakal diobong.

Tindakan ing kulit Apik banget, biasane ora dirasakake. Langka, nanging bisa wae alergi Dermatitis , kobong, gatal, reaksi alergi
Efek ing membran mukosa (irung, tenggorokan, uretra, kelamin) Jebul ana sensasi kobong cilik, cepet cepet. Ana sensasi kobong sing kuwat, rasa gatal, sing lewih suwe.
Rasa Meh ora katon. Anak-anak apik ditrima. Banget pait
Aplikasi ing ophthalmologi Ya, sampeyan bisa ngubur ing mripat Ora ana cara. Ing kasus kontak kanthi ora sengaja, cepet nyedhiyakake banyu akeh.
Mouthwash nalika mbilas ora pewarnaan enamel untu, deposition saka tartar, nglanggar rasa
Yen ditelan kanthi ora sengaja Ora ana bebaya Sampeyan kudu nyuda muntahake lan siram weteng, banjur njupuk areng aktif utawa enten penasehat liyane .
Gunakake nalika meteng lan lactation Sajrone meteng ora ana watesan. Nalika nyusu kanthi ati-ati yen alat kasebut ora ana ing cangkeme bayi - ora ana data ing efek ing bayi. Kajaba iku, nanging ora perlu lali yen tamba mbebayani sajrone nyebabake ingestion menyang weteng.
Kanggo bocah Miturut pandhuan bisa diterapake saka 3 taun Pabrik manufaktur beda-beda nuduhake "kanthi ati-ati ing bocah" utawa "Ora bisa nganti 12 taun." Malah, ngilangi lendhut malah diwasa, bocah luwih disiksa
Duration of treatment Ora ana watesan, durasi sing dibutuhake diterangake ing instruksi kasebut. Ora luwih saka 7 dina
Open wounds and burns Apik kanggo proses Sampeyan bisa nglamar, nanging kobong banget
Disinfeksi permukaan lan sepatu Larang Solusi 1% mung tengen. Efektivitas iku padha, yen ora luwih dhuwur.

Cathetan ing umur: Kadhangkala dheweke lan tamba liyane diwenehake marang bocah cilik. Penting kanggo mangerteni yen irigasi tenggorokan karo zat apa wae iku bebaya kanggo bayi.

Bayi nduweni spada pharyngeal kuwat lan jalaran banget serius. Mulane, sampeyan kudu tansah takon karo dhokter sampeyan babagan carane nggunakake obat kanthi bener.

Obat-obatan diwenehake kanggo penyakit sing padha?

miramistin-150 Ya. Obat loro iki ditrapake kanggo disinfeksi lan sanation kulit, membran mukus, rinses, douches lan kaya.

Chlorhexidine uga dipigunakaké kanggo mbungkus instrumen bedah lan barang liya. Miramistin uga bisa digunakake kanggo disinfeksi, sanajan larang.

Rincian liyane:

Digluconat klorheksidin Umumé, kesimpulan yaiku: Yen sampeyan butuh obat kanggo nambani rongga lisan utawa zona intim, yen sampeyan butuh obat sing aman kanggo bocah, banjur luwih becik kanggo nggolek dhuwit ing Miramistin.

Yen sampeyan kudu ngresiki barang publik, utawa sawise jamur sampeyan pengin ngresiki sepatu - pilih chlorhexidine.

Ngono , ana obat liya: analog analog saka Miramistin .

Nanging, yen sampeyan pengin nggunakake mung kanggo permukaan (ora kanggo kulit) - sampeyan bisa tuku solusi chlorhexidine 1% ing botol gedhe (1 l) ing toko peralatan medis lan bahan habis pakaryan. Toko kaya ana ing kutha gedhe.

Aja nyoba kanggo aplikasi solusi 1% kanggo kulit lan utamané mucous!

6 komentar

  • T-REX :

    Apa jenis iklan miramistina ??? Chlorhexidine katon lan ora dicoba !!! Dheweke ora ngobong apa-apa !!! Aplikasi tanpa shake sawise cukur, kabeh apik !! Iku misale jek artikel iki minangka urutan kanggo pengiklan kanggo ngembangake Miramistin !! Lan rega ?? Sing perlu kanggo 400 nganti 20 rubel !! Mikir dhisik banjur tuku !!

    • Oleg :

      Apa sampeyan isih bisa nyikat untu karo chlorhexidine? Maca artikel pisanan, banjur tulis kabeh omong kosong.

      • Denis :

        Aku ngonfirmasi babagan cukur - chlorhexidine kanthi becik mbucal kulit sawise, ora jiwit, ora gatal. Miramistin ora, sayang, menehi efek disinfecting kuwi.
        Lan babagan nyikat untu - ngapa prank komentator sadurunge? Nyenengake dheweke ora nulis apa-apa marang sampeyan) Yen sampeyan, mesthi, ora marmist saka miramistina, hehe.

      • Olga :

        Kanggo manawa!

      • Alexey :

        Ana gel dental kuwi - Mitrogil-dent, lan kalebu, dumadakan, chlorhexidine. Supaya iklan kuwi iklan ...

  • lina :

    Ya, lan wong sing kepengen ngomong yen obat-obatan padha, nanging kabeh beda padha karo siji tembung ANTISEPTIC, aja ngkritik pangarang, lan ora goyangake sawise cukur, kulit ora reaksi, lan liyane bakal ditutupi ing panggonan, lan padha beda, maca dear luwih rapet

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.