Miramistin

Analog

Miramistin 50 lan 150 botol Full analogue - Okomistin, kasedhiya ing botol 10 ml, tetes mripat. Luwih larang, diwenehi kapasitas.

Obat-obatan sing padha:

  • Chlorhexidine ( comparison table )
  • Septomirin (ora kasedhiya)
  • Dekasan (jarang didol)

Deleng uga artikel " Miramistin analog murah ".

Rega

150мл с распылителем: 384 р 50 мл с урологическим аппликатором: 227 р. Rata-rata rega online * 150 ml kanthi semprotan: 384 p 50 ml kanthi aplikator urologi: 227 p. (nemtokake anané aplikator nalika tuku) 500 ml tanpa nozzles: 807 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Komposisi lan pharmakinetika

Miramistin Antiseptic Komposisi:

  • benzyldimethyl myristoylamino propylammonium chloride monohydrate, 0.01%
  • banyu dimurnèkaké 99.99%

Miramistin minangka antiseptik sing èfèktif kanthi efek antimikroba, antivirus, antifungal. Ciri khas obat kasebut yaiku safety kanggo manungsa lan efek banget ing kulit lan membran mukus, supaya tamba ora bisa contraindications, ora kaya kanca-kanca.

Indikasi

Mycoses (kanggo nyegah lan minangka terapi adjuvant ):

Intim penyakit:

  • Penyakit inflamasi ing uterus, vagina, vulva;
  • Candidiasis saka vagina , vulvovaginitis ;
  • Trauma lahir;
  • Radang kelenjar prostat, ora ditemokake;
  • Candidiasis ing wong ;
  • Uretan nonspesifik;
  • STIs (kanggo profilaksis lan minangka terapi adjunctive):
  • Herpes anogenital;
  • Infeksi gonokokus;
  • Sifilis, ora ditemokake;
  • Trikomoniasis;
  • Chlamydial ditularake penyakit;

Okomistin ENT:

  • Laryngitis akut;
  • Sinusitis akut;
  • Tumor tonsillitis sing ora ditemtokake;
  • Pharyngitis akut, ora ditemokake;
  • Otitis;
  • Sinusitis maxillary kronis;
  • Laryngitis kronis;
  • Tonsilitis kronis;
  • Pharyngitis kronis;

Liyane:

  • Disinfeksi tatu lan mbukak wounds.

Dosis lan administrasi

marang latar mburi karpet Gunakake pisanan nebulizer: tutup tutup saka botol, njupuk nozzle saka paket, masang nozzle menyang botol, nggawe sawetara nyebabake kanggo ngaktifake muncung.

Jamur: Miramistin ngirim ora dianggep panacea, luwih apik nggunakake agen antipung khusus kanggo perawatan jamur. Nanging, miramistin bisa uga migunani:

  • Kanggo nyegah jamur (contone, sampeyan bisa nambani tangan lan sikil kanthi persiapan sawise ngunjungi blumbang umum)
  • Kanggo disinfeksi alas kaki , barang umum.
  • Candida stomatitis dianggep kanthi mbilas karo Miramistin kaping 3-4 dina (kadhangkala uga karo obat liya, takon dhokter sampeyan).
  • Kanggo rehabilitasi kelamin, ora luwih saka 2 jam sesambungan - kanggo nyegah infeksi karo thrush utawa STD:

Lumahing jero pupu, kelamin lan kulit watara, lan area groin kudu diobati. Wanita ngetik 5-10 ml menyang vagina lan 1-2 ml menyang uretra. Wong ngetik 2-3 ml menyang uretra kanggo sawetara menit.

Sawise prosedur kasebut, dianjurake supaya ora urin kanggo 2 jam.

Gunakake kontrasepsi barrier, perawatan karo Miramistin sawise jinis sing ora dilindhungi ora njamin perlindungan marang STI.

Kanthi perawatan urethritis lan urethroprostatitis: ngetik 2-3 ml obat menyang uretra 1-2 kali dina kanggo 10 dina.

Sadurunge pangiriman Miramistin, irigasi utawa vagina douching digunakake kanggo 5-7 dina.

Kadhemen, tenggorokan, ENT, kalebu infèksi jamur ing tenggorokan, jamur tonsilitis:

Ngombe tenggorokan karo botol semprotan,

  • wong diwasa lan bocah-bocah umur 14 taun: 3-4 kanthi otomatis;
  • anak 7 - 14 taun: 2 presses kanggo 1 prosedur;
  • anak 3 - 6 taun: siji klik kanggo 1 prosedur;

Kanggo kabeh umur, prosedur iki dilakokaké kaping 3-4 dina.

Kanggo siji klik 3-4 ml saka tamba dirilis.

Dentistry: mbilas rongga lisan kaping 3-4 saben dina, nggunakake 10-15 ml saka Miramistina.

Kanggo disinfeksi: rendhem wilayah sing kena pengaruh kanthi swab moistened karo preparation, 1-2 kaping dina.

Contraindications

  • Intoleransi individu kanggo obat kasebut.

otlichnoe-mnogofunktsionalnoe-sredstvo Bisa digunakake nalika meteng lan dipakani.

Sampeyan bisa nemtokake bocah-bocah saka 3 taun kanggo nyirnakake tenggorokan lan tutuk.

Kanggo nyegah lara lan nyegah infeksi kulit, sampeyan bisa nggunakake ing sembarang umur.

Bisa bocah ing umur 3 taun digunakake kanggo tenggorokan?

Pandhuan resmi nyatakake yen obat kasebut dituduhake kanggo bocah sing umure luwih saka 3 taun.

Kanggo pengalaman nyata, panemu beda-beda. Ing sawetara kasus, obat kasebut diwenehake dening dokter kanggo bocah-bocah saka 6 sasi.

Ing liyane, dianjurake kanggo nggunakake mung tetes utawa aplikasi kanggo pentil, lan ora ing kasus ora nggunakake botol semprotan, minangka bocah bisa duwe laryngospasm kuwat karo akibat paling sedhih .

Cukup, ora ngono wae ora resep resep obat kanggo bocah sing umur 3 taun. Hubungi dokter. Dadi luwih becik kanggo nindakake prosedur ing ngarsane dokter kanggo pisanan.

Efek sisih

Reaksi alergi wis dilapurake.

Ing situs aplikasi, sensasi kobong bisa kedadeyan. Ora mbebayani, liwat cepet lan tanpa akibat.

Liyane

Didol tanpa resep. Umur urip 3 taun. Suhu panyimpenan - nganti 25 ° C.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Aku percaya yen tamba iki mesthi ana ing kit pertolongan pertama, kayata yodium lan peroksida. Contone, permen karet ambruk nalika ngencok - lan apa kudu dilakoni? Ing kasus iki, sawijining perkara sing ora bisa dikalahake. Plus, sampeyan bisa nggunakake tenggorokan kanggo demam, goresan, lan liya-liyane. Secara umum, aku menehi saran kabeh. Evgenia, Petropavlovsk

Nalika bocah lara, "pshikayem" tenggorokane. Obat liya ora bisa ngadeg, langsung hysteria diwiwiti. Lan Miramistin kaya selera banyu, luwih utawa kurang bisa dipahami. Lan kita nggunakake dhéwé. Good thing. Masha, St. Petersburg

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.