Thrush lan hamil

Dokter

Pitakonan: Apa thrush mbebayani yen ora dianggep?

Wong paling asring mung pelaku penyakit iki, lan mung wanita duwe gejala. Lan ing wanita, Candida jamur ora tansah nyebabake penyakit. Wiwit thrush minangka salah sawijining penyakit sing paling kerep ditemoni ing wanita, dheweke kudu ngunjungi dokter ginek lan dites kanggo mikropora. Gejala utama bisa dadi gatal-gatal, kobong, ngetokake curah putih kanthi mambu.

Yen awak ora diobati, bisa menehi komplikasi sing akeh. Cervicitis (kandidiasis kandidiasis), cystitis (inflammation saka kandung kemih), urethritis (inflamasi uretra). Nalika candidiasis dadi panyakit sing ditularake kanthi cara liya, bisa uga nggawa infertilitas. Nanging kanthi cepet diagnosis saka thrush lan perawatan langsung, ora ana komplikasi sing biasane kedadeyan.

Pitakonan: Kepiye penyakit ditularake? Apa bisa duwe jinis karo thrush?

Penyakit iki ditularake kanthi seksual. Yen salah siji pasangan iku operator candida, kudu diobati loro. Kanggo wektu njupuk obat, luwih becik nolak intimasi intim, utawa perlu nggunakake kondom, sanajan nganggo lisan jinis. Thrush uga bisa kedadeyan ing rongga lisan, sing bisa nyebabake gejala sing luwih nyenengake.

Pitakonan: Apa thrush ngandhakake meteng? Carane rencana anak kanggo thrush kronis?

- Isolated Dhewe, thrush ora masalah serius nalika nyoba ngandhut, nanging amarga lingkungan asam ing vagina, paling sperma isih mati ing dalan menyang endhog. Mulane, kanggo nyoba sukses ngandhut, wong kudu rampung sehat, lan sel sperma minangka selulih, sing ora umum.

Pregnant bisa malah nyebabake thrush kanggo sing durung tau. Sadurunge melahirake, sanitasi lair kanal kudu dilakoni kanggo ngurangi risiko infeksi bayi - goleki pakar ginekologi kasebut.

Sajrone meteng, dudu penyakit dhewe sing mbebayani, nanging perawatan sing bisa nyuda bayi sing durung larang. Nalika ngatur babagan nyenengake lan thrush kronis kudu ngawasi kanthi reguler dening dokter. Karo penyakit kronis lan usaha gagal kanggo ngandhut, pembuahan buatan asring dianjurake ing kondisi klinis - iki minangka cara sing bukti lan efektif, nanging mbutuhake biaya finansial tambahan.

Pitakonan: Apa sing disaranake kanggo nyegah penyakit?

Bocah-bocah wadon kudu ngenteni kesehatan kasar. Sampeyan perlu ngganti bantalan lan tampon paling ora sepisan saben 4 jam. Yen antibiotik dijupuk sakwéné penyakit, luwih becik kanggo ngombe probiotik kanggo njaga mikroflora usus sehat. Sampeyan uga dianjurake kanggo nyandhang jeroan sing nyaman lan nyerahake tali panty. Lan, mesthi, aja lali anggone milih janjian kanthi gynecologist. Wong, ora dadi operator

Saben wong wadon loro ngliwati thrush, lan dokter ora nganggep penyakit kasebut serius. Kanthi perawatan sing tepat lan perawatan sing tepat, candidiasis ora bisa nyegah wanita kasebut dadi ngandhut. Nanging sanajan ing bocah-bocah wadon sehat, ing latar mburi owah-owahan hormonal ing awak, thrush bisa dumadi nalika ngandhut, ora trep apa-apa - perawatan apik lan saran saka dokter bakal mbantu nyegah efek ngaruh, kalebu ing bayi sing durung bayi.

Deleng uga: Apa sariawan ing wanita? Gejala lan foto

Nambah komentar

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.