Momat Rino Advance

Analog

Momat Rino Advance

Penyemprotan hidung alergi .

Rega

, 549 р. Rata-rata online rega * , 549 r. (150 dosis)

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Momat Rino Advance digunakake intrane. Inhalasi tamba kasebut ditindakake kanthi nggunakake nozzle dosis. Dosis semprotan ngandhut 50 μg mometasone, 140 μg azelastine hydrochloride. Dosis tegese kanggo rhinitis alergi - 1 dosis ing saben wayahe nasal kaping pindho / dina (morning, evening). Durasi kursus - 14 dina.

Contraindications

Momat Rino Advance nasal spray Obat kasebut wis kontraindikasi ing kahanan kaya mangkene:

  • Pembedahan sing mentas dilakoni, trauma irung, nalika ana karusakan ing membran lendhut (nganti nyegah). Contraindications amarga efek hambat saka kortikosteroid ing penyembuhan luka.
  • Hypersensitivity to the components.
  • Ing kanak-kanak lan remaja nganti 18 taun.

Kasebut kanthi teliti dilakoni perawatan rongga irung kanthi tuberkulosis saluran napas ndhuwur ing tahap laten utawa aktif. Momat Rino Advance uga dipigunakaké kanthi ati-ati yèn infèksi jamur ing irung, jroning infèksi bakteri sing ora ditangani, infèksi virus sistemik sing disebabaké déning virus Herpes simplex kanthi ngrusak organ panglihatan. Kabeh penyakit kasebut bisa diobati karo obat kasebut mung dening resep dokter lan dikontrol.

Pregnant lan lactation

Contraindicated. Panaliten sing rinci babagan panggunaan obat ing wanita hamil durung dilakoni, nanging wiwit azelastine hydrochloride bisa duwe efek beracun ing embrio kéwan laboratorium, penggunaan obat nalika meteng lan lactation dilarang.

Overdosis

Momat Rino Advance Spray Kasus overdosis nganti saiki durung diidentifikasi (nganggo intranasal). Nalika njupuk azelastine ana ing perkembangan kelainan sistem saraf pusat - keletihan, kebingungan, ngantuk, nyuda tekanan, tachycardia. Perawatan Symptomatic. GCS kanthi nggunakake dosis gedhe ing dosis gedhe lan kombinasi karo perawatan sistemik bisa nyebabake inhibisi pituitari, hipotalamus, kelenjar adrenal.

Efek sisih

  • Gangguan saluran pencernaan, mual
  • Saka sistem saraf - sirah, dizziness.
  • Saka kulit - ruam, gatel.
  • Ing bagean sistem pernafasan - perdarahan hidung, kobong, gatal ing irung, wahing, sinusitis, pharyngitis, ulceration saka rongga irung.
  • Saka sistem kekebalan - hypersensitivity, urtikaria, anafilaksis.
  • Reaksi liyane - rasa ngantuk, kelemahane, tambah kesel.

Obat kasebut bisa menehi rasa sing ora nyenengake ing tutuk yen digunakake kanthi ora bener - panyimpangan saka sirah sing gedhe banget kanthi introduksi obat kasebut. Pangopènan lokal GCS kanthi jangka panjang bisa nambah tekanan intraokular lan nimbulaké perkembangan katarak lan glaukoma.

Komposisi

packing momat rino Bahan aktif utama yaiku mometasone furoate, azelastine hydrochloride. Zat tambahan yaiku microcrystalline cellulose, sodium carmellose, polysorbate 80, dextrose, benzalkonium chloride, neotame, disodium edetate, sodium citrate, monohydrate asam sitrat, banyu dimurnèkaké.

Pharmacology and Pharmacokinetics

Azelastine minangka komponis antiallergik dawa. Karo antiallergic, antihistamine, membran efek stabilisasi, ngurangi permeabilitas kapiler lan produksi exudate.

Mometasone minangka kortikosteroid sintetis kanggo nggunakake topikal, nduweni anti-inflamasi, anti-gergasi, lan nyegah release mediator alergi.

Momat Rino Advance ing tangan Ing bioavailability saka azelastine sawise administrasi intranasal 40%, konsentrasi maksimum ing plasma diamati sawise 2-3 jam. Komunikasi karo protèin getih - 80-90%. Obat kasebut metabolisme ing ati, diekskripsine dening ginjel ing wangun metabolit ora aktif. Umur setengah azelastine 20 jam. Katerangan bio saka mometasone karo administrasi intranasal kurang saka 1%, mula ora ana efek sistemik saka panggunaane.

Liyane

Umur urip saka tamba - 2 taun. Sampeyan kudu disimpen ing suhu 15-25 derajat ing papan sing ora bisa diakses kanggo bocah-bocah, sing dilindhungi saka cahya. Iki dirilis ing resep.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Bojoku duwe alergi abot, sing saiki digabung karo asma bronkial. Dokter disaranake nambahake semprotan anyar - Momat Rino Advance kanggo terapi utama. Njupuk tamba, bojo wiwit digunakake. Efek positif muncul sakcepete, manifestasi sabanjure penyemprot alergi njupuk pirang-pirang dina. Wektu perawatan ditindakake mung 14 dina, sajrone wektu dheweke seneng karo obat kasebut, dheweke luwih seneng nyemprotake tinimbang Nasonex, malah luwih murah. Iku tumindak kanthi luwih efisien amarga kortikosteroid ditambah karo komponen antihistamin. Malah abang lan inflamasi mata dadi adoh, sanajan perlu kanggo nyemprotake tamba menyang irung. Sing negatif mung ora seneng banget ing tutuk sawise dienggo, nanging liwat 10 menit Maria, Moskow

Aku menehi saran Momat obat kanggo kabeh alergi, sing, kaya aku, nandhang rhinitis kabeh musim semi lan panas. Siji wektu aku lagi nglakoni perawatan, nanging banjur gejala alergi alergi meksa aku ngunjungi dokter. Aku iki diwenehi solusi kanggo ngumbah irung (saline) lan semprotan Momat Rino Advance. Mula saka nggunakake obat kasebut, obat ora bisa diobati kanthi kuat, banjur diiringi panandhang ireng ing irung. Dokter diwènèhi resep obat kanggo ngobati obat kaping pindho saben dina, sakwise "zilch" liya ora ana efek. Nanging saka dina kapindho, aku wis ngrasakake, lan ing dina kaping 4, rame my nose was gone! Aku sajujure rampung, lan akeh obat tetep (mung 150 dosis), efek mung gedhe! Nanging ora trep kanggo ngresiki tamba dhewe, sakwise, iku hormonal Svetlana, Novosibirsk

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.