Montevisin

Analog

Mata Montevisin irungnya

Deleng tetanduran mata antiallergik .

Rega

, 147 р. Rata-rata online rega * , 147 r. (10 ml)

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Sisihan karo instruksi ing saben pengepakan. Ngemot informasi penting kasebut minangka indikasi, kahanan njupuk obat nalika ngandhut / nyusoni, kondisi / jangka urip, lan cara administrasi. Saliyane data kasebut, artikel uga ngandhut review pasien, sing uga kudu ditliti kanthi teliti.

Indikasi

Tetes Montevizin digunakake kanggo ngobati penyakit kayata:

  • Pembengkakan konjungtiva, sembarang karusakan mripat alergi , hiperemia sekunder, lan gangguan iritasi;
  • Edema konjungtiva, sing disebabake dening faktor njaba kayata bledug, asap rokok, nglangi, nyetir dawa, maca.

Cara resepsi

Mata Montevisin irungnya Obat kudu disemprotake menyang saben mata 2-3 kali dina.

Yen perbaikan ora kedadeyan ing rong dina pisanan, banjur nggunakake luwih saka agen kasebut diakhiri.

Sabanjure, pasien kudu nyatakake fakta iki menyang dokter supaya bisa ngisi analog utawa nyetel dosis.

Contraindications

Ing sawetara kasus, ora diijini njupuk obat kasebut. Iki kalebu:

  • Glaukoma lan umur bocah ing umur 6 taun;
  • Alergi kanggo bahan;
  • Dystrophy Corneal.

Ati-ati tamba iki bisa disaranake kanggo hipertensi, diabetes, jantung, aneurisma, arrhythmia, photochromism, thyrotoxicosis, nalika njupuk inhibitor MAO, uga obat-obatan liyane sing ningkatake tekanan darah.

Pregnancy

botol tetes montevizin Sajrone periode iki iku penting banget kanggo nyegah saka njupuk sembarang obat, kalebu obat Montevizin. Kajaba iku, obat iki uga ora dienggo dienggo nalika nyusoni.

Overdosis

Gejala sing overdosis kalebu kahanan demam, arrhythmia, tambah tajem ing tekanan darah, mydriasis, edema pulmonary, bradycardia, koma, hipotermia, runtuh, apnea, dyspnea, drowsiness, lan malah nahan jantung.

Manungsa waé! Resiko overdosis luwih gedhe tinimbang bocah-bocah cilik, luwih-luwih yen kedadeyan kasebut.

Yen ana overdosis, kudu ngobati areng sing aktif, nyemprotake weteng, nggawe inhalasi oksigen, uga njupuk obat anti-epilepsi lan antipiretik. Kanggo ngurangi tekanan, perlu nyampur 5 mg phenthalamine kanthi solusi fisiologis. Solusi sing uwis kudu ditransfer sacara intravena utawa 100 mg oral.

Acara ala

Kemasan montevizin Kadhangkala pasien bisa nemu reaksi sing saleh, sing, minangka aturan, dicakake ing kondisi kaya:

  • Mydriasis, hiperemia, kobong ing mripat, kena paningkatan tekanan intraokuler, lacrimation;
  • Pain ing sirah, kelemahane, dizziness, tachycardia, tambah tajem ing tekanan darah, reaksi alergi, mual, kelemahan umum, insomnia, hyperglycemia, tremor, apa wae irregularities ing karya jantung, deg-degan sing cepet.

Manungsa waé! Yen sampeyan nyedhiyakake kondhisi iki, sampeyan kudu ngundang ambulans!

Komposisi

Bahan aktif yaiku tetrizolina hydrochloride, zat tambahan yaiku disodium edetate dihydrate, asam borat, banyu, natrium klorida, sodium tetraborate decahydrate.

Pharmacology

Montevizin minangka adrenostimikator alfa, kanthi anti-kongestif, uga efek vasoconstrictor. Efek vasoconstrictor tanpa hyperemia reaktif sing bola-bali ditindakake ing sawetara menit lan tahan suwene 8 jam. Kanthi nggunakake lokal, panyerepan sistemik kurang.

Liyane

Iki dirilis tanpa resep.

Montevizin tamba kudu katahan ing jero ruangan, suhu ing antarane 10 nganti 25 derajat. Kajaba iku, ing cilik ora kudu anak cilik ora duwe akses menyang panggonan sing dipilih.

Yen sampeyan tindakake saran saka tamba bisa digunakake telung taun. Sawise tanggal kadalu warso, panggunaan luwih saka produk ora diijini.

Sampeyan uga penting kanggo mangerteni kombinasi tamba obat.

Kanthi nggunakake gabungan obat Montevizin karo inhibitor MAO, maprotiline, lan antidepresan, risiko krisis hipertensi pirang-pirang mundhak.

Kanthi kombinasi obat kanthi anestesi inhalasi, umpamane siklopropane utawa halothane, risiko kena fibrillasi ventricular.

Manungsa waé! Sampeyan ora bisa njupuk obat kasebut dangu, amarga bisa dadi adiktif.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Aku kerep ngunjungi blumbang lan mata saya terus blushing saka banyu chlorinated. Aku digunakake kanthi aktif nggunakake tetes Vizin, nanging akhir-akhir iki rega kasebut banget ditarik munggah lan aku ketemu alternatif - Montevizin. Titik iki uga ngresiki abang lan bengkak. Lan yen ora ana bedane, mula aku ora weruh alasan kanggo overpay. Larisa, Tver

Montevizin - iki tetes gedhe, pangguna ing aku. Tansah ngurangi pembengkakan sing disebabake dening alergi serbuk sari. Malah ophthalmologists saka tamba iki karo penggalihipun dhumateng gedhe kanggo maringi pitutur marang everyone. Lan yen sampeyan pindhah menyang Internet, sampeyan bisa nemokake umpan balik positif babagan alat iki. Angelina, Moscow

Aku nglampahi akeh wektu nyedhaki monitor, supaya mripat regangan dadi gedhe banget. Ora kaget yen ing akhir dino mata saya mulai isin, banyu lan kesel banget. Kanggo wektu sing suwe aku nggunakake Visin tetes, amarga padha becik mbenerake masalahku. Sawise, aku keprungu ing ceramah karo kenalan apoteker, lan nalika dheweke ngerti babagan masalah, dheweke nganjurake analog sing luwih murah kanggo tetes Vizin-Montevizin. Ing komposisi, dheweke ora kalah karo Vizin, lan luwih murah. Saiki, aku tansah nggunakake tetesan kasebut, nanging luwih becik mengeti yen resepsi sing dawa bisa nyebabake kecanduan. Alina, St. Petersburg

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.