Naftifine

Nganti saiki, naftifine hydrochloride ing Rusia iki didol mung ana ing sangisore merek dagang Exoderil Drops and Exoderil Cream .

Saiki prodhuk Rusian Pharmstandard-Tomskhimpharm wis ngetokake alat anyar - Microderil .

Ing toko online manca sampeyan bisa nemokake obat-obatan sing dikarepake 'Naftifine Generic', nanging biaya luwih saka pharmacy exoderil.

Agen antipung bisa digunakake minangka analog:

Pandhuan kanggo nggunakake

  • Kuku sing kena pengaruh sadurunge aplikasi pisanan kudu dikukus, lan dianggep nganggo file kuku lan gunting, nyoba kanggo ngilangi bagian kuku sing tumpes anggone bisa.
  • Sakdurunge ngobati, ngumbah kulit / kuku kanthi sabun lan garing.
  • Obat iki ditrapake 1 dina saben dina, luwih becik ing wayah wengi.
  • Durasi saka perawatan ditemtokake dening dokter. Minangka aturan, kanggo kulit jamur iki 2-4 minggu, kanggo kuku jamur - nganti kuku sehat mundak akeh. ( Sing dhokter ngruwat jamur? )
  • Kanggo nyegah kambuh, sawise ngilangi gejala sing lengkap, dianjurake kanggo nglakoni perawatan kanggo liyane 2 minggu.

Supaya ora mbaleni, ana pranala menyang instruksi lengkap kanggo Exoderil lan Micoderil . Ana sampeyan bisa ndeleng rega lan ngendi tuku.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Sawetara taun kepungkur, dheweke ngrusak kuku ing jempol dheweke kanthi sepatu banget. Kuku padha peteng (katon kaya bruise) lan sebagian dikubur. Sawise pirang-pirang sasi, zat peteng diuripake, nanging sawise sawetara wektu dheweke dadi kuning lan wangun dadi ora rata, ora alami. Enem sasi kepungkur aku menyang dhokter, dheweke ngajokake kula pil lan exoderil. Dianggep kanggo 3 sasi kanthi bener miturut instruksi, saben dina. Akibaté, pucuk kasebut dianyari, mung ing mangsa panas, dheweke wiwit nganggo sandal :) Butuh 3 botol. Catherine, Belgorod

Kula lan bojomu lajeng lenggah ing dharatan, lan sasampunipun sasi sasampunipun, aku ngertos ing jempol sikil kiwa pinggiran kuku pejah ingkang dipundamel warna-warni. Aku banget kuwatir yen aku kudu ndhelikake sikilku lan mlaku ing sepatu ditutup kabeh. Mbok menawa kebersihan sing apik, ora nganggo sandal ing kamar mandi umum, kamar lemari. Aku mutusake kanggo nyoba Exoderil. Saiki, 2 wulan wis liwati, perbaikan sing katon, kuku ngrusak alon-alon, lan sing resik mundhak. Muga-muga cepet njaluk nyisihake infeksi iki. Mila, Saransk

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.