Kita nambani obat jamur kuku

Sampeyan bisa nyoba kanggo ngrampungake jamur ing kuku saka tambalan rakyat sikil. Nanging, perawatan kasebut bakal efektif mung nalika gejala pisanan katon (ndeleng gambar ), yaiku. ing tahap wiwitan saka lelucon ing piring kuku, banjur, ora mesthi.

Kita saestu nyaranake sampeyan golek dhokter utawa nggunakake preparasi farmasi .

Iodine

yodium mbantu saka jamur Solusi yodium alkohol - cara paling populer kanggo nambani jamur kuku ing omah. Ayo ngandhani sebabe. Antiseptik kuwat iki wis buktiake sifat fungicidal.

Kajaba iku, yodium bisa nahan protein supaya bisa nggulung, ngancurake.

Iki properti mbantu yodium kanggo nglawan penyakit jamur, amarga Reliably dikenal - jamur nduweni struktur protein.

Kasedhiya kanggo massa amarga yodium murah digunakake ora mung kanggo mulihake kuku, nanging uga kanggo wilayah sing rusak ing kaki, zona interdigital. Nanging sadurunge sampeyan miwiti perawatan jamur kuku kanthi obat kasebut minangka yodium, elinga:

  • Iodine kills paling jinis jamur, nanging ora kabeh.
  • Iodine bisa nimbulaké alergi, mula sepisan sadurunge wiwitan ngenani perawatan, nyelehake yodium ing tikungan siku. Contraindication to treatment yaiku kedadeyan gatal utawa kemerahan. Ngono, coba cara populer kanggo ngobati jamur.
  • Prinsip yodium nyumbang ing pewarnaan kuku kanthi warna kuning.
  • Burns, dermatitis , lan malah masalah tiroid bisa.
  • Obat iki cocok mung kanggo kuku sing kena infeksi jamur ing tataran awal, nalika kurang saka 1/3 kuku kena pengaruh jamur.

Saiki sampeyan kepiye cara nambani jamur kuku karo yodium, lan wektu kanggo milih resep sing cocok.

Nomer pilihan 1. 5% solusi alkohol kudu diaplikasi kaping pindho saben dina, siji gulung menyang kuku sing kena. Nggawe nyaman karo swab katun. Iodine uga ditrapake kanggo kuku sing sehat, nanging ing dosis sing luwih cilik: siji irung ing rong dina.

Nomer pilihan 2. Nambah yodium menyang cekungan kanthi banyu panas lan kukus sikil ing jero nganti 10 menit. Banjur, potongan-potongan kukul sing wis ilang, lan 3% hidrogen peroksida ditrapake ing kulit. Tundhuk prosedur nglebokake bandage kanthi salep antibakteri.

Nomer pilihan 3. Mesthi wis 6 minggu. Rong minggu kapisan, kuku diobati kanthi fucorcin kaping pindho saben dina, loro liyane - nganggo larutan iodine, lan loro sing terakhir - kanthi cuka 9%.

Nomer pilihan 4. Ing wadhah sing kapisah (gelembung medis cocok) pour 1 sendhuh teh. yodium, nitrofungin , pati aset , jus bawang putih. Dicampur asil kudu dilumasi karo kuku sing rusak, wis diolah dhisik lan ngeculake bagian sing ora diijolake. Obat kasebut ditrapake ing wayah wengi, sadurunge nglamar supaya bisa goyangake.

Nomer pilihan 5. Course - 1 sasi. Saben sore sampeyan kudu nglakokake mandi uyah 30 menit (kanggo 1 liter banyu panas, 2 sendok teh uyah laut lan 1 sendok teh soda). Sawise setengah jam, tanpa nyopot sikil saka banyu, wilayah sing kena pengaruh kulit lan kuku diisi karo file kuku utawa dipotong kanthi gunting. Banjur sampeyan kudu ngumbah sikil kanthi sabun, nyelehake sarung tangan ing tangan lan nambani kabeh permukaan sikil, roller kuku, wilayah antarane driji nganggo yodium. Ing kuku sing kena pengaruh jamur, yodium dianggo kaping telu, ngenteni saben lapisan dadi garing.

Pengobatan yodium biasane luwih saka 2 wulan.

Apa wae resep sing sampeyan gunakake, eling: ora mungkin ngolah kuku sehat lan jamur karo alat sing padha! Yen ora, jamur bakal pindhah menyang piring kuku sing sehat.

Minangka tansah, sampeyan bakal ngelingake sampeyan yen obat rakyat mung bisa dadi obat tradisional. Dadi manawa takon dhokter sampeyan!

Kombucha

sing nistha Saka jamur tèh, diobong 7-8 dinten ing larutan gula, ternyata ngombe cairan-asam manis. Wis akeh obat-obatan, ing antarané kemampuan kanggo matèni bakteri pathogen lan ngurangi wutah.

Mulane pengobatan tradisional nggunakake Kombucha kanggo ngobati infeksi kuku jamur.

Kombucha bisa digunakake kanthi rong cara: kanthi ngresiki lan nglebokake kompres.

Rubbing in Gratis potongan cilik jamur teh saka film lan tlatah menyang kondisi bubar. Sampeyan kudu rubbed menyang piring kuku kena pengaruh jamur, 2-3 kaping dina.

Compresses. Pisahake siji lapisan saka Kombucha, diresiki ing banyu. Ing preparation kanggo nglamar kompres wis rampung. Ing wayah sore, sepotong jamur kudu diaplikasi ing piring kuku, sijine selophane ing ndhuwur lan sijine 2-3 kaos sikil supaya ora nyemplungkake bedclothes. Panyakit sing timbul ing sawetara prosedur kawitan, amarga mupangatake pemulihan bakal tetep langgeng.

Esuke, kompres dibusak, kaki dicuci ing banyu anget, lan banjur pindhah menyang potong kuku sing mati. Lumahing rusak wis diencerake kanthi solusi permanganat kalium sing kuat utawa ijo sing brilian. Perawatan kuku kuku karo Kombucha terus 3-7 dina, lan liyane 1-2 dina kanggo tujuan prophylactic.

Lan ya, miturut obat resmi, efektifitas alat iki bisa ditemokake.

Tembaga sulfat

vitriol digunakake saka jamur tansah Penggilingan sulfat tembaga saka cara penyembuhan rakyat digunakake kanggo perawatan saka penyakit infèksius, lan kanggo perawatan kuku jamur ing sikil . Asring, perawatan kuku jamur nganggo tambaga sulfat digabungake karo obat.

Ana rong pilihan kanggo nggunakake tembaga sulfat:

1. Solusi biru vitriol. Siapake kaya iki: ing 1 l. banyu masak dissolve 1 sendhok teh. vitriol. Iki minangka solusi sing konsentrasi, supaya kudu diencerake sadurunge nggunakake - 1 sendok teh solusi ing 1,5 liter banyu.

  • Banyu kanggo bathin digawe panas (kudu panas)
  • Nambah jumlah solusi sing dibutuhake.
  • Genggong sikil ing bathi nganti 10-15 menit.
  • Nambani piring kuku kanthi cara diwenehake dening dokter.

2. Obat. Tembaga sulfat (1 sendhok) dipanen ing wajan frying nganti diganti werna - kudu nguripake putih utawa werna abu-abu. Banjur kita campuran dijupuk uga 1 sendhok teh. bubuk belerang kuning, tar (utawa lemak goose). Kabeh komponen dicampur lan digawe panas. Salep asil sing ditrapake kanggo kuku lara.

Birch tar lan sabun tar

tar obat parich ing jar Birch tar - produk sing diduweni dening distilasi garing saka kulit birch. Iki kasil digunakake minangka agen antiseptik lan anti-inflamasi. Perawatan kuku kuku karo tar Birch uga èfèktif, amarga bisa ngresiki kulit sing mesum. Wong healers nglamar kanggo ngricium kulit kanthi tar Birch sing murni, uga ngaplikake campuran sing disiapake kanthi basis tar lan agitated.

Tar Biruk alami ditrapake ing sikil sing wis dianggep: sing dikukus ing bathuk (15 menit), sawise kuku sing kena pengaruh jamur bakal ilang lan kulit mati saka sikil dibusak. Wilayah interdigital sing diresiki garing, lan tar Birch diiseni menyang area sing kena pengaruh kanthi swab katun.

Kanggo 1,5 jam sampeyan ora kudu pindhah lan sijine sepatu apa wae. Salep kudu diserap menyang kulit nalika udara ngakoni. Banjur sarung kaki sing digawe saka bahan alami dilebokake ing sikil. Sawise 2-3 dina, ngumbah sikil ing banyu kadhemen lan sabun lan baleni maneh. Sajrone perawatan bisa dianggep karo tar Birch lan insoles.

Pangobatan jamur kuku kanthi tar uga bisa ditambahake karo ointment. Kanggo nyiapake, sampeyan kudu njupuk dhasar lemak (krim bayi, contone, utawa lemak interior), lan nambah tar kanggo. Ing awal perawatan, konsentrasi ora kudu ngluwihi 5%. Sing salajengipun, sampeyan bisa nggunakake nganti 15-20% saka tar.

Sawetara luwih seneng nggunakake oem tar belerang. Iku kasusun saka 3 bagéan tar, 2 bagéan bubuk belerang lan 10 bagian basis lemak. Komponen iki wis dipanaskan lan dicampur dadi seragam. Salep iki ditrapake menyang kuku, lan sijine tembelan ing ndhuwur.

Cara sing paling trep kanggo nggunakake wicara. Iku kasusun saka gliserin lan tar, dijupuk ing 50 ml, lan 70 ml. alkohol. Bahan-bahan iki dicampur nganggo sajian kang peteng lan nggoreng kuku sing disebabake kaping pirang-pirang dina.

Kira-kira 10% saka tar Birch ana ing sabun tar. Ya, iku ambune ora nyenengake, nanging kulit uga disinfekte lan cepet dibaleni. Kene sawetara opsi kanggo nggunakake sabun tar.

Opsi 1. Banyu mlaku. Tar tar grated, ngukur metu 2 tbsp. Jumlah iki diasilake kanggo ngrampungake 2 liter banyu panas, lan banjur nyemprotake ing solusi sikil sak suwene 15-20 menit.

Opsi 2. 1 tbsp. Masangi sabun rada diencerke karo banyu, nambah 2 sdt. baking soda lan aktif diaduk. Campuran asil wis disemprot menyang kuku sing kena. Apa sapisan dina nganggo sikat untu.

Opsi 3. Kuku wis dirajut kanthi sabun tar, lan kuku ditaburi uyah sing bisa diombe liwat umpluk. Jempol lan sikil dibungkus kanthi bandage kanggo alasan estetis. Esuke, mbungkus bandage lan cuci sikil kanthi banyu anget. Dipercaya menawa seminggu kasebut jamur bakal mundhak.

Garam segara lan meja

uyah laut minangka obat kanggo mycosis Tabel uyah mbebayani mikroflora patogen, lan segara mbantu ngresiki kuku lan tumindak kaya antiseptik.

Iki ora babagan perawatan, nanging mung babagan terapi adjuvant.

  • Garam lan soda kudu dibubarake ing banyu adhem. Bahan-bahan dijupuk ing sendok. Sesi - 10 menit, sawise kaki wis sakabeheng karo banyu anget.
  • Garam lan cuka gendam digawe saben dina. Solusi digawe saka 100 gram. uyah (segara utawa uyah), 4 liter banyu lan 4. tbsp. cukà.
  • Cara efektif yaiku aplikasi uyah menyang piring kuku sing dicampur karo mint kenthang .
  • A swab kapas sing diclupake ing larutan uyah segara sing dikonsep (sesasi uyah ing segelas banyu) diterapake ing kuku sajrone menit. Ing mburi prosedur, sikil wis sakabeheng karo banyu soda. Cara perawatan yaiku 10 dina, nalika kobong lan gatal sing dianggep normal.
  • Banyu karo garam segara lan lenga penting uga digawe kanggo 10 dina. Bakal kudu ngisi cekungan banyu panas kanthi laju 1 l. banyu tbsp 1,5. uyah, nglakoake nganti kristal uyah rampung larut lan tambah ing tingkat 1 l. banyu utawa 1 sendhok teh. minyak mentah, utawa 1 sendhok teh linglang, utawa 0,25 ml. yodium. Mesthi sapisan dina kanggo 10 dina saurutan, banjur istirahat 2-3 dina.
  • Digelar jamur kuku sing diolah nganggo banyu bawang putih. Kanggo persiapan ing segelas banyu, dissolve sendok uyah lan cengkeh bawang putih sing dicampur. Sawise cooling lengkap solusi disaring, lan nambah liyane 4 tbsp. uyah. Lémon banyu disaring kaping pindho saben dina.
  • A paket uyah disemprotake menyang mangkuk, dicelupake menyang banyu lan diolah nganggo uyah. Banjur, uyah garing dikumpulake udan, sisa-sisa sing diubengi kanthi sikat.

Cukà: Apple, Anggur lan Aset Kuat

Gunakake cuka kanthi konsentrasi 9%, ora luwih

cuka apel ing jar Jamur mati ing lingkungan asam. Mulane cuka banget populer karo wong-wong sing pengin nyisihake infeksi kuku jamur. Perawatan kuku jamur kanthi asam asetat bisa mbantu ing kasus-kasus sing luwih maju . Nanging sampeyan kudu nyiapake perawatan sing panjang lan bisa uga diobong.

Cara sing paling gampang kanggo nggunakake cuka yaiku kanggo nyedot kuku, nyelehake kaos kaki tebal sing digawe saka bahan alami lan menyang amben. Sampeyan bisa nyampur ing yodium sebanding sing padha lan cuka 9%, lan ngasilake solusi kuku lan sikil kuku.

Kaya asam sing kuwat, cuka mbuwang jamur kasebut. Lan kaya asam wae, bisa nyebabake lara. Sadurunge miwiti perawatan kasebut, takon apa sampeyan ora bisa tuku obat farmasi tinimbang cuka?

Banyu mlaku

Komponen: cekungan karo banyu, 250 ml. cukà (meja utawa apel). Prinsip perawatan lan duration: banyu digawe panas, pour cukà, sikil ngisor lan hover sadurunge amben 10-15 menit. Kaki ngilangke tanpa mbilas lan nglebokake agen antifung sing diwenehake dening dokter. Nggawe bathi iki saben 2 dina.

Lotion karo cuka

Úa: Cuka 9%. Prinsip perawatan lan duration: moisten katun katun ing cuka, remet lan masang menyang kuku kena pengaruh jamur. Tampon ngirim ora protrude ngluwihi limit kuku. Ngencengake swab kapas kanthi tape adol, dilebokake ing kaos kaki. Course perawatan ana 7 dina, sesi 1 wektu saben dina, banjur break kanggo 2-3 dina.

Komponen: 2 tbsp. esensi, 3 protein pitik (alternatif - 1 tbsp gliserin), 2 tbsp. vodka. Prinsip pengobatan lan durasi: larutan dibungkus nganggo gauze utawa swab katun, sing banjur diterapake ing piring kuku sing kena pengaruh kanggo 15 menit. Course saka perawatan 6-12 sasi, prosedur saben dina.

Úa: lenga sayur-sayuran, cuka cuka apel ing ukuran sing padha. Prinsip perawatan lan duration: a tampon gauze wis moistened karo solusi, kang, kanggo penak, wis tetep karo plester. Aplikasi nganti kuku anyar tuwuh.

Ointment

Komponen: 2 tbsp. spoons saka 70-% cukà, 1 tbsp. dimethyl phthalate, 1 tbsp. gliserin, 1 tbsp. lenga zaitun. Prinsip perawatan lan durasi: sawisé nyampurake komponen kasebut, salep kasebut siap digunakake. Sampeyan kudu ditrapake sepisan dina ing piring kuku kanthi gerakan pijet (sampeyan bisa nggunakake swab katun). Sabanjure, tas plastik lan kaos kaki dilebokake ing sikil. Esuke, ngumbah sikil kanthi sabun ing banyu panas.

Celandine

gambar celandine Celandine - tanduran racun , nanging yen digunakake ing jumlah cukup, sampeyan bisa kanthi cepet ngatasi jamur kuku, sanajan ing kasus lanjut. Therapist herbal disaranake kanggo nggunakake jus celandine lan bathi obat, salep lan tinctures kanggo perang jamur. Kene sawetara pilihan kanggo preparation.

Jus Celandine

Celandine seger ditibakake nganggo gilingan daging, lan jus digawe saka pulp sing diasilake (iki dilakokake liwat 3-4 lapisan gauze). Sampeyan kudu babagan 200 ml. jus. Digabungake karo 200 ml. 70% alkohol lan nganggep 24 jam. Jus sing disiapake digunakake kanggo melumasi kuku sing kena, nanging perawatan kasebut dilakokaké mung sawise ngukus sikil 10 menit lan pangatusan sing lengkap. Kanggo nindakake 3-4 pangobatan saben dina. Perawatan, kayadene, ditindakake nganti kuku sehat mundhak.

Bathi kaki

Ing bathuk mlaku nambah infus celandine. Siapake kaya iki: ing liter banyu didhahar kanggo 15-20 menit 100 gram. pepe celandine . Sawise nyaring infus siap digunakake. Ing infus mandi lan banyu diwutahake kanthi rasio 1: 1. Butuh wektu 15-25 menit kanggo njulih sikil.

Ointment

Komposisi salep, saliyane 5 jus jus saka celandine kalebu 4 tbsp. banyu digawe adhem, 2 irisan jus saka oregano lan 2 tetes tincture calendula . Komponen sing dicampur lan ointment sing diasilake diproses kuku sing kena pengaruh jamur, 3 perawatan saben dina.

Tincture saka celandine

Celandine saka jamur kuku ing bentuk tincture alkohol digunakake kanthi teliti. Kanggo nyiapake tincture bakal perlu vodka lan herb celandine ing rasio 2: 1. Obat kasebut diinfusake sajrone 12 dina lan banjur digunakake kanggo perawatan. Sampeyan kudu miwiti kanthi 5 tetes, kanthi bertahap nambah angka dadi 20.

Celandine lenga

Sampeyan bisa dituku ing farmasi, utawa cook dhewe. Yen sampeyan tindakake path luwih rumit, banjur tindakake rencana. Gendhut celandine, sijine ing jar kaca, pour lenga wae (contone, kembang surya, almond, peach). Sampeyan kudu munggah ing ndhuwur suket dening 2-3 cm (elinga nomer). Jam dicampur kudu ngadeg ing panas, lan banjur minggu kabeh ing panggonan sing kadhemen lan peteng. Sawise 7 dina, nambahake jumlah minyak sing padha. Saiki wis siap digunakake.

Uap metu sikil, proses nganggo peroksida, banjur nambani kuku (mbusak piring sing kena pengaruh, mateni ujung) lan aplikasi lenga celandine sacara lokal. Mestine nganti pemulihan lengkap.

Soda

soda Punika sawetara resep-resep soda:

Sabun lan bathuk soda

Padha ora bisa ngganti obat kanthi lengkap. Keuntungan utamané yaiku nyuda lapisan mesum, sing nyegah lendhut lan krim saka penetrating ing kuku. Komponen kanggo 7-10 liter banyu:

  • 3 tbsp. soda
  • 3 tbsp. grated sabun (rumah tangga utawa tar)

Komponen kasebut kudu dicampur (nganti sabun lan soda ora bakal dissolve), banjur sikil mlaku-mlaku kanggo 15-20 menit. Prosedur rampung kanthi nglereni kuku, ngresiki wilayah sing kena pengaruh, nglamar agen antijamur kanggo kuku lan sikil sing garing. Sing mesthi wae prosedur ing 3-4 dina.

Sampeyan kudu ngandika yen soda digunakake kanggo douching ing jamur intim , amarga Isi uga karo jamur saka genus Candida ing lendhut. Cara migunakaké perawatan kuku tetep dadi pitakonan gedhe.

Soda paste

Jumlah soda sing dibutuhake diencerke karo banyu menyang slurry kandel. Nyampur nganti alus. Tempel soda ditrapake lapisan kekandelan sing padha ing kuku. Ing ndhuwur soda netes sawetara tetes jus lemon. Asil bakal dadi tingling tipis lan pembentukan gelembung karakteristik. Sawise limang menit, tempel kasebut dibusak kanthi ngumbah sikil kanthi banyu anget lan sabun.

Pangobatan jamur kuku karo soda kudu digabung karo perawatan karo salep antijamur.

Hidrogen peroksida

hidrogen peroksida Sanalika, awake dhewe ngelingake yen perawatan saka jamur kuku kanthi hidrogen peroksida manawa sangu. Alat iki mung mbesengake kuku sing kena pengaruh lan ngresiki, sing ngidini obat-obatan bisa nembus jero tanpa cetha ing piring kuku. Yen sampeyan ora nggunakake peroksida nalika ngobati sikil utawa nglereni kuku, sampeyan bisa nggawa infeksi maneh.

Kita nyathet cara sing paling populer kanggo nggunakake hidrogen peroksida.

Cotton pads

Mbantu melunakake kuku sadurunge diobati nganggo obat antijamur. Sawise nguyuh, wenehi katun wool katun sing dicelupake ing hidrogen peroksida ing kuku sing kena pengaruh jamur. Prosedur iki diulang kaping pindho saben dina kanggo 3-4 minggu.

Peroksida siram

Nggawe solusi banyu kanthi hidrogen peroksida 3% lan sijine sikil ing sajrone 2 menit. Ing pungkasan prosedur, piring kuku diurai kanthi slurry banyu lan peroksida.

Mbabarake "healers"

Ing youtube ana video ing ngendi panulis ngaku yen dheweke ngilangi jamur kanthi peroksida. Nanging:

1. Penulis nuduhake tembung "profesor" Neumyukaki, sing nyebutake: "Oksigen atom bisa mateni sel-sel onco, lan sel-sel normal bisa urip lan urip" - ya dadi hadiah Nobel, para wanita lan sedulur! Dokter ing sak ndonya wis nglawan kanker sajroning pirang-pirang dekade, nanging kabeh iku gampang banget!

2. Penulis ngenteni prosedur kanggo pirang-pirang sasi, kanthi temenan nyatakake yen nyeri lan ora nyenengake, lan peroksida, malah 3%, mangan ing kulit. Ora ana pitakonan babagan duration of the treatment. Yen sampeyan wis miwiti kuku , sampeyan kudu nyelehake nganti sing anyar. Nanging ana liyane pitakonan: Apa iki yen sampeyan bisa, tinimbang peroksida, tuku salep kanggo 50 rubles ing farmasi padha lan nindakake prosedur kurang kurang nglarani?

Umumé, welas asih marang kesehatanmu.

Bawang, bawang putih, lemon

foto - bawang, bawang putih lan lemon Bawang, bawang putih lan lemon - tetanduran kanthi aksial antimikroba.

  1. Minyak buncis. 2 tbsp. bawang bombay lan 3 tbsp. ngombe minyak nabine, ngerasakake 3 minggu (goyangake sok-sok). Lesions smeared karo lenga 3-4 kaping dina.
  2. Tincture trikatuka. 4 tbsp. bawang bombay (minced) diwenehi ing 200 ml. Vodka 10-14 dina ing total peteng lan kesejahteraan. Kuku dianggep karo tincture kaping 3-4 dina.
  3. Solusi papak. Banyu, jus bawang putih lan alkohol ditampa kanthi rasio 10: 1: 1. Solusi diencerake lan dianggo ing kuku 2-3 kali dina. Simpen solusi ing kulkas.
  4. Lemon kompres. Perawatan kuku kuku karo lemon yaiku kalapis ing kuku lemon sing digoreng (1/4 cukup) kukus ing bath (1 1/4 cukup) lan 1 sdt. minyak sayur. Campuran wis dicampur karo kertas parchment, lan kaos kaki wol dilebokake ing ndhuwur. Baleni saben dina kanggo 2 minggu. Pènget: bisa dipigunakaké mung tanpa anané pemicu purul.

Inggih, lan pungkasanipun, amargi kebekuan, ngrungokake dokter ingkang misuwur babagan apa gunane obat-obatan wong:

26 komentar

  • Julia :

    Aku nyoba peroxide lan yodium - nol lengkap. Jamur tansaya tansaya tambah. Aku mutusake kanggo mungkasi laku perawatan lan banjur menyang dhokter. Aku wis dianggep karo mycozan lan saiki aku mung nyelehake kuku supaya aku ora entuk maneh nalika aku metu ing panggon ngendi aku bisa milih.

  • Dmitry :

    Cara sing apik, aku bakal nyoba, yen aku ngempet jamur))) Banjur rampung goal sampeyan! Kabeh kesehatan, apik luck lan ora lara!

  • Alice :

    Saiki aku ngobati jamur karo resep, Mugi-mugi bakal mbantu, banjur aku bakal komentar babagan bisnisku arep ...

  • sam1 :

    Ibuku nyoba ngobati jamur kanthi sari cuka. Aku ora ngerti persis apa lan carane dheweke nindakake, nanging ora bisa diobong. Maksudku, sampeyan kudu ngetutake rumus persis lan tututi kabeh rekomendasi.

    • Julia :

      Ibu saya sama karo panjenengan lan uga mutusake kanggo entuk dina sedina) lan carane dheweke mbusak burned banjur ??

  • Elena :

    Sapérangan resep-resep iki mung bodoh (contoné, iku ora bisa dimanfaataké yèn tembaga sulfat kudu diwutahake utawa jus lemon nibakake soda - loro-lorone kanthi cara sing disebut pelestarian zat aktif ora ana guna), lan kabeh sing adhedhasar panggunaan larutan iodine paling asor. Endocrinologists sing kompeten wis suwe nerangake yen paru-paru iki mbudidaya kanggo ngembangake tymogenitis autoimun. Nanging AIT, ora kaya jamur, 100% kanggo urip.
    "Gatal lan cahya kobong sensasi. Iku ngomongake tumindak sing marasake awakmu. "- aja gawe ngguyu! Iku ngandika saka kimia diobong!
    Wong, aja kakehan yodium! Iki banget serius!
    Ing 1 ml tincture yodium saka yodium kira-kira 500 kaping tingkat saben dina diwasa!

  • Victor :

    Matur nuwun kanggo komentar ing video, dislay :) Profesor iki misale jek dadi charlotan sing langka. Punika saking situsipun:

    - Hidroterapi titik (prosedur sing larang lan rada aneh yen obat resmi ora ngenali)

    - koreksi struktur biofertilasi manungsa (babagan apa iki? Iki ditulis dening wong sing nyebut awake dhewe dadi anggota Koresponden RAS !!!)

    - ultraviolet iradiasi getih, therapy magnet, julukan lan aplikator - set lengkap kanggo charlottes.

    • Irina :

      Ivan Pavlovich Neumyvakin - Profesor, ahli fisika saka Akademi Ilmu Pengetahuan Alam Eropa lan Rusia, Akademi Informatika Internasional lan Ilmu Informasi Energi, ilmu-ilmu kedokteran-teknis, Penemu Inventor Rusia, Pemenang Hadiah Negara, wis nampa akeh penghargaan. Iki kaya "quack"!

      • Admin :

        Mangga aja bingung R.A.E.N. lan, contone R.A.N. utawa akademi negara liya.

        "Akademi Ilmu Pengetahuan Alam Rusia minangka linden padhet, minangka organisasi sukarela, kanggo wong-wong sing ora dipilih ing RAS utawa akademi nyata liyane" - tembung V. L. Ginzburg, pamenang Nobel lan akademisi RAS.

        • Svetlana :

          Ing pendapat kula, ora ana sing dipilih ing RAS. amarga RAS ing negara saiki minangka alat bisnis sing padha ing sisih kulon, ora ana kapentingan ing lelara, nanging ana kapentingan ing perawatan tanpa wates

  • Julia :

    Jamur lawas kanggo nguripi 2 minggu minyak cengkeh. Cut mudhun file kuku ing ngisor nol lan mudhun 2 kali dina.

  • Iman :

    Aku dianggep jamur kuku karo hidrogen peroksida, nanging aku kudu sabar, aku nglakoni iki: Cut disk menyang 4 bagian lan uculake karo hidrogen peroksida saben kuartal, diaplikake menyang kuku lara lan diungkus nganggo tape kaping pindho supaya peroksida ora garing maneh. Iku gampang banget kanggo mateni. Aku miwiti ing ngendi wae ing Juli, nanging saiki kuku wis thukul anyar lan rampung sehat. Nanging aku isih njupuk Fluconazole 1 kapsul per minggu ..

  • Mantan Prajurit :

    Dianggo ing Angkatan Uni Soviet "UGV" jamur kulit (antarane driji sikil)
    saben prajurit kapindho. Aku nganti setahun, nanging banjur uga dijupuk.
    Wiwit penyakit kasebut nuduhake pratandha saka epidemi, kita maca urutan kanggo pasukan.
    "Aku ora ngubengi ebun esuk" Aku mung ngobong jamurku. Dheweke nibakake kerosene kerosene ing sikil dheweke kaping pirang-pirang (5-6). Aku eling marang dheweke ing rong sasi, ora ana apa-apa - mandheg resik!

  • Victor :

    Saka gatal sing uga mbantu banyu "mati", mung ngilangke kanthi swab moistened banyu ing paling sethithik dina lan gatal sing meh langsung. Saka jamur kuku uga mbantu - bisa kaping sapisan utawa kaping pindho saben minggu. Banyu gampang dipangan ing omah (waca banyu "urip lan mati").
    Resep kaloro: kanggo ngresiki kuku kanthi neutralizer karat (sing didol ing bagian-bagian mobil), ngandhut asam orthophosphoric sing lemah, sing mateni jamur, saéngga saya nyisihake jamur sing diwiwiti (ditinggal ing ngisor kulit) jempol jempol. Kanggo nindakake pangolahan sing diwasa karo tampon (aku nganggo swab katun) sepisan utawa kaping pindho saben sasi, njabut kuku lawas.

  • Valera :

    Не жалко вам себя, народ?

    Уксусом лечиться, можно с таким же успехом серной кислоты плеснуть на ногти, они конечно слезут вместе с кожей, зато и грибок убьете 100%! :))))

  • Анатолий :

    Глотал таблетки, периодически проверял печень (таблетки влияют на печень) , но мне не помогло…

    • Doc :

      У вас грибок на ногтях? Потому что таблетки без наружных средств при грибке ногтей не назначают.

      Нужны еще капельки или лак, их используют регулярно, по инструкции, пока не отрастет здоровый ноготь.

      Если поражение большое — пораженную часть ногтя можно снять ногтимицином или аналогичными препаратами.

      И еще очень важно дезинфицировать обувь и соблюдать гигиену.

  • Elena :

    Фукорцином от Тульской ФармФабрики вылечила. Цена вопроса около 60 рублей.

  • A PL :

    Почитал ваши рекомендации… Лечился долго всякими препаратами и народными средствами, пока эта зараза не оккупировала все ногти на ногах. Где то прочитал по обычный 6-9% уксус. Каждый вечер делал ванночки по 20 минут, на 2-3 литра тёплой воды 1.5-2 стакана уксуса и после них обрезал гнильё как мог. Утром смазывал все ногти чистым уксусо, ватной палочкой, периодически обрабатывал им же обувь. Да, от ног и обуви попахивало уксусом, но это не смертельно даже для\ окружающих. Постепенно стали отрастать новые, здоровые ногти. Месяца через 1.5-2 все восстановилось. Теперь только раз в3-4 дня по утрам мажу уксусом ногти, ну и раз в 2-3 недели делаю ванночки для профилактики. Кстати грибка на коже с подошвенной стороны стоп значительно поубавилось то же. Нет ни каких натоптышей и бородавок(или как они там называются). Не тратьте безумные деньги на аптеку , ни чего не помогает. Там все разбодяжено или вообще нет действующего начала. Удачи

  • Галина Фролова :

    Мне поставили диагноз сахарный диабет. В это лето заметила, что у меня сыпь под мышками. Обратилась к врачу. Врач диагностировал, что это кандидоз кожи. Возможно из-за нарушения обмена веществ. Выписал бинафин. После приема таблеток в течение двух недель кожа опять стала нормальной.

  • Алла :

    Часто хожу в бассейн, чтобы поддержать форму. В какой-то момент заметила, что пальцы на левой ноге побелели. Сначала подумала, что от хлорированной воды. Потом край ногтя стал крошиться. На приеме врач сказал, что у меня онихомикоз, возможно, подхватила грибок в душевой. Прописал сначала экзодерил, но улучшения не было. Предложил сначала ламизил, но предупредил, что дорогой. Спросила лекарство дешевле. Доктор выписал таблетки бинафин. Кстати, дешевле в 2,5 раза. Принимала бинафин в течение почти 5 месяцев. Долгое лечение, конечно, но теперь ногти в порядке, и я снова хожу в бассейн.

    • Doc :

      Прокомментирую, если позволите.

      Таблетки редко назначают таким длинными курсами. В инструкции к бинафину — максимум 12 недель при грибке ногтей. Потом нужен перерыв.

  • Olga :

    Отец и мать с апреля по сентябрь на даче. Все лето проходил в резиновых сапогах, то дождь, то поливка огорода, то утром по грибы. Вернулись с дачи, отец стал жаловаться на то, что ногти крошатся. Заставила пойти к врачу. Выписал бинафин. Принимал долго, забывал принимать, был рецидив, но сейчас всё нормально.

Nambah komentar

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.