Natamycin, lilin

Analog

Lilin Natamycin

  • Pimafucin: tablet , supositoria , krim (bisa ditemokake ing apotek apa wae)
  • Primafungin: lilin (jarang didol)
  • Ecofucin (ora kasedhiya)

Saiki, natamycin diprodhuksi dening Astellas kanthi jeneng Pimafucin , ing bentuk dosis sing beda.

Rega pimafucin, ngendi tuku

Pandhuan kanggo nggunakake

img_2858 Natamycin minangka obat antijamur spektrum sing wiyar. Antifungal saka klompok macrolides. Efektif marang kabeh jamur sing dikenal.

Lilin bisa digunakake nalika meteng lan nalika lactation. Nalika nggunakake lilin, natamycin praktis ora ditarik menyang getih. Ora ana data babagan efek salabet ing janin.

Sedhela:

Lilin diwiwiti ing posisi rawan, sapisan dina, sadurunge arep turu. Durasi saka perawatan iku individu lan biasane 3 nganti 6 dina. Dianjurake terus nganggo lilin kanggo liyane 2-3 dina sawise gejala ilang. Yen ora, kemungkinan bali penyakit.

Versi lengkap pandhuan ing kene.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Kabeh dadi lancar, ora ana efek samping, ora ana rasa ora nyaman, apa-apa. Sawise 4 dina ora ana jejak kiamat, sijine nganti pirang-pirang dinten nganti pak. Njupuk 6 lilin kanggo mesthekake. Yulia Mikhailovna, Kerch

A thrush lara saka wektu kanggo wektu, dhokter ngandika predisposition turun-temurun. Primafungin digunakake lilin kanggo suwene wektu, dhokter ngandika kanggo nyelehake 6 dina, gejala liwati ing dina kaping 3, nanging ngliwati dalan lengkap, saiki luwih saka taun ora masalah. Irina, wilayah Tver

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.