Tablet natamisin

Analog

Saiki, natamycin diprodhuksi dening Astellas kanthi jeneng Pimafucin, ing macem-macem formulir, lan Pharmaprim berupa lilin. Biaya beda-beda, didol ing apotek tanpa resep.

Tablet pimafucin rega ngendi tuku

Pandhuan kanggo nggunakake

Natamycin minangka antimikotik spektrum sing wiyar. Uga mbantu marang kabeh jamur sing dikenal. Paling efektif marang jamur Candida.

Nitamycin, sanajan ditrapake sacara lisan ing wangun tablet, ora patiya diserap menyang getih lan tumindak praktis mung ing usus. Mulane, tablet karo nitamisin ditrapake kanggo candidiasis usus utawa kanggo rehabilitasi saluran pencernaan (pencegahan jamur usus) ing bentuk kandidiasis sing abot.

Overdosis data sing kasedhiya.

Cara njupuk (tablet 100 mg):

Candidiasis intestinal Remediasi usus karo sariawan
Wong diwasa 4 kali dina, 1 tablet, durasi wae - 1 minggu 4 kali dina, 1 tablet, jangka waktu - 10-20 dina
Anak 2 kali dina, 1 tablet, durasi wae - 1 minggu -

Hubungi dokter. Njupuk ing interval biasa.

Pandhuan lengkap kene .

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Gynecologist diwenehi resep lilin lan pil, lan ngresiki krim ing bojone sajrone perawatan. Kandhaku cepet-cepet liwati lan wiwit saiki aku ora gerah maneh. Aku pengin kabeh sehat! Panganggo anonim

Dheweke bodho njupuk obat marasake awakmu, pengin ngobati thrush karo pil iki, ora bantuan. Farmasi nerangake yen lilin mung apik kanggo sariawan, lan pil dibutuhake kanggo liyane. Supaya njaluk dhokter utawa uga apoteker ing farmasi sadurunge tuku apa-apa. Olga, Cheboksary, 43 taun

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.