Nasonex

Analog

nazoneks karo kemasan

Opsional: Alergi Nasal Sprays .

Rega

, 470 р./ 778 р. Rata-rata rega online * , 470 p. / 778 p. (60 dosis / 120 dosis)

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Nasonex dituduhake kanggo:

  • Perawatan rhinitis alergi ing mangsa, taun, remaja, remaja;
  • Perawatan rhinosinusitis sing akut lan ringan kanthi tanpa gejala infeksi bakteri ing wong diwasa lan bocah saka 12;
  • Relief saka exacerbations sinusitis kronis ing wong diwasa, kalebu wong tuwa, ing anak saka 12 taun (digunakake magepokan karo therapy antibacterial minangka tambahan);
  • Prevention saka rhinitis alergi musiman, heavy, aliran moderat (dianakaké 2-4 minggu sadurunge musim ngembang).

Miturut mirengake opo, Nasonex bisa diresepake kanggo polyposis hidung, sing digabung karo ambegan lan ambegan sing ora bisa diobati (ing wong sing umur luwih saka 18 taun).

Dosis lan Administrasi

60 dosis nasonex Nasonex diterbitake intranet.

Perawatan rinitis alergi (mangsa utawa taun):

Kanggo bocah-bocah umur 12 taun lan diwasa - 2 suntikan menyang saben irung soko kaline / dina (dosis - 200 μg), minangka efek terapeutik sing dikarepake dirasakake, dosis dikurangi kanggo ndhukung - 1 injeksi menyang nostrils, utawa 100 μg saben.

Ing kasus sing abot utawa ora ana dinamika positif, dosis bisa nganti 400 μg / dinten (4 suntikan ing saben irung).

Anak-anak umur 2-11 taun - 1 injeksi ing loro nostrils sapisan dina (total dosis - 100 μg). Efek narkotika Nasonex wis kacathet sawise nggunakake, ing 12 jam pisanan.

Pengobatan tambahan sinusitis akut, perawatan sinusitis kronis ing tahap akut:

Anak-anak saka 12 taun lan wong diwasa - 2 suntikan kaping pindho / dinten (total dosis kanggo nostrils - 400 mcg). Dosis kasebut, yen perlu, bisa ditingkatake nganti 4 suntikan loro ing hidung kaping pindho / dosis (total dosis - 800 mcg). Nalika gejala mudhun, dosis uga mudhun.

Perawatan nasal polyposis:

120 dosis nasonex Wong diwasa luwih saka 18 taun - 2 injeksi ing loro nostrils sapisan dina (total dosis - 400 mcg). Sawisé ngurangi gejala, dosis wis suda nganti 200 μg - 1 suntikan / dina.

Aturan panggunaan obat kasebut

Sadurunge nggunakake pisanan, sampeyan kudu kalibrasi - klik ing piranti metering 10 kaping supaya cipratan katon. Iki nuduhake kesiapan piranti kanggo nindakake terapi. Sadurunge ngatur administrasi, sampeyan kudu ngiringké sirah sing sethithik, nggawa muncung menyang nostril, banjur nindakake siji push.

Yen Nasonex wis ora dileksanakake luwih saka 2 minggu, sadurunge digunakake, sampeyan kudu mencet nozzle kaping pindho nganti cipratan katon. Sadurunge saben prosedur, sampeyan kudu ngeculake botol kanthi apik. Penting ngresiki muncung kanthi rutin - nyopot tutup pelindung, mbilas lan menehi tip kanggo nyemprotake banyu mlaku alon-alon. Piranti pangatusan kudu ing panggonan sing anget, sawise ngaso, bisa dipasang ing botol.

Contraindications

instruksi sing apik

  • Anak umur nganti 2 taun
  • Nalika ditrapake bakteri, infeksi jamur ing irung, infeksi virus sistemik
  • Sawise tatu irung anyar utawa operasi (sadurunge penyembuhan jaringan)
  • Ing kasus hipersensitivitas kanggo komponen
  • Kanthi tuberkulosis ing saluran napas ndhuwur

Gunakake nalika meteng lan lactation

Pasinaon khusus babagan panggunaan dana ing ibu hamil lan keperawatan ora dilakoni, mulane, administrasi intranasal bisa ditampa yen entuk manfaat sing luwih dhuwur tinimbang risiko potensial. Anak-anak sing para ibu sing diobati karo GCS nalika ngandhut kudu diteliti sawise lair ndeteksi hipofunction adrenal.

Overdosis

Panganggoan sing luwih dawa saka Nasonex ing dosis dhuwur, utawa kombinasi karo asupan saka sawetara GCS bisa nyebabake gangguan aktivitas saka sistem hipofisis-hipofisis-adrenal. Obat iki wis absah sanget sistemik (kurang saka 0,1%), saingga overdosis ora mungkin.

Efek sisih

Ing perawatan saka rhinitis alergi bisa:

  • Nosebleeds
  • Iritasi saka mukosa njerone irung
  • Pharyngitis
  • Nutupi irung

Ing bocah, efek samping bisa kalebu:

  • Sakit kepala
  • Iritasi, wahing
  • Nosebleeds

Ing panaliten, ditemokake yen kedadeyane pendarahan nasal saka nggunakake Nasonex bisa sebanding karo plasebo (5% lan 4%).

Komposisi

semprotane nasonex Bahan aktif utama yaiku mometasone furoate (ing wangun monohidrat, micronized) - 50 μg per dosis.

Komponen tambahan - disebarake selulosa, monohydrate asam sitrat, gliserol, sodium sitrat dihydrate, benzalkonium klorida, polysorbat 80, feniletanet, banyu dimurnèkaké.

Pharmacology and Pharmacokinetics

Nasonex - GKS aksi lokal. Nindakake efek antiallergic lan anti-inflamasi, ngurangi produksi mediator inflamasi. Ngalangi akumulasi neutrohil, sing ngurangi jumlah exudate peradangan, nyuda prosès infiltrasi lan granulasi.

Nasi lemak sistemik saka Nasonex kurang, zat aktif ora dideteksi ing plasma, sanajan nggunakake metode penentuan sensitif. Dosis minimum mometasone bisa dadi saluran pencernaan lan diekskripsikake kanthi partisipasi ati.

Liyane

Obat iki didol kanthi resep. Simpen Nasonex kudu ing panggonan sing ora bisa diakses kanggo anak, suhu panyimpenan - 2-25 derajat. Sampeyan ora bisa beku! Ranjang urip - 2 taun.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Kanggo kula, Nasonex tamba punika kawilujengan nyata saka instilasi ingkang dipunwangsulaken kanthi tetes vasoconstrictor. Aku wis ngalami rhinitis vasomotor sing kronis sajroning pirang-pirang taun saiki, supaya membengke membran lendhut tetep, angel banget urip lan bisa mlaku tanpa vasomuscularizing tetes. Aku ngetutake pirang-pirang dina, dheweke tekan titik sing aku kudu tangi ing wayah wengi lan netes, yen ora bisa turu. Umumé, ana kecanduan nyata, "kanggo njaluk mati" karo sing aku ora bisa. Dhokter nyaranake aku nglakoni operasi (cauterization saka mukosa nasal), nanging dokter liyane menehi saran supaya aku nglakoni perawatan nasone sing luwih dhisik. Ing sasi panggunaan, aku ngilangake tetes vasoconstrictor, lan ing pemeriksaan, dhokter sing ngati-ati nyuda ing membran lendhut. Operasi dibatalake! Anton, Bryansk

Anakku nalika umure wis telung taun wiwit muncul rhinitis alergi. Kita langsung diwatesi Nasonex, amarga tanpa obat hormonal, pembengkakan abot ora bisa dibusak. Temtu tamba ora aman, amarga ana hormon, kortikosteroid. Nanging nalika dianggo topikal, dheweke meh ora diserap menyang aliran getih, lan kita ora duwe efek samping karo irigasi sing mesthi wae irung. Nyedhiyakake sampeyan kudu nggunakake semprotan Nasone mung sapisan dina, sadurunge arep turu. Dadi yen kasihan sing larang regane, nanging kita ora nemu analog apa-apa kanggo diri kita dhewe, mung obat iki ngidini anak ngresiki kanthi tenang karo irung nalika eksaserbasi alergi. Svetlana, Yaroslavl

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.