NDC-Schelkovo, pusat diagnostik

Kutha:

Shchelkovo (distrik Schelkovskiy), Fabrichnaya, 1 k1
(496) 250-06-78
+ 7-963-656-05-50

1 komentar

  • Nikerav :

    Aku tansah nyumbang getih kanggo analisis ing NDC Shchelkovo, aku nyoba kanggo teka ing shift saka perawat enom Kristina, cah wadon banget sopan, penake lan tidy. Matur nuwun kanggo staf iki.

Ninggalake review babagan klinik

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.