Pusat Kesehatan Nebolite

Kutha:

Lipetsk, 29
(351) 721-28-91

1 komentar

  • Julia :

    Yen sampeyan ngerti carane kukul sandi nyiksa sandi pasuryan. Sampeyan lunga ing tanggal lan nemtokake krim sing paling akeh sing paling njijiki. Saben uwong nyatakake yen umur bakal kelakon. Ndaftar ing pusat kesehatan "Nebolit" - ngrungokake, ditindakake lan ditrapake. Alesané dadi beda banget. Akeh thanks kanggo dhokter lan perawat sing nindakake prosedur kasebut. Sampeyan dokter karo huruf kapital, yen kabeh iku gegandhengan karo tugas, banjur ora ana sing wani ngomong yen kita duwe kelainan ing obat.

Ninggalake review babagan klinik

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.